EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 561 tot 565 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: donderdag 3 december 2015

Stookolieprijs daalt morgen tot laagste peil in 6 jaar

De maximumprijzen van diesel en stookolie gaan morgen naar beneden. Terwijl de stookolieprijs zakt tot het laagste niveau sinds mei 2009, wordt de prijsdaling van diesel beperkt door het zogenoemde cliquetsysteem. Dat meldt de FEDerale overheidsdienst Economie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 3 december 2015

'Rente VS voor het eerst sinds 2006 omhoog'

De voorzitter van de FEDeral Reserve, Janet Yellen lijkt woensdag in een toespraak de basis te hebben gelegd voor een eerste renteverhoging in de VS sinds 2006, later deze maand.

Yellen stelde tijdens de toespraak dat de Amerikaanse economie "nagenoeg hersteld" is van de grote recessie en klaar is voor verdere groei en stevigere inflatie. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 3 december 2015

Yellen hint op renteverhoging

De Amerikaanse economie is ,,nagenoeg hersteld” van de grote recessie en is klaar voor verdere groei en stevigere inflatie. Dat zei de voorzitter van de FEDeral Reserve Janet Yellen woensdag in een toespraak. Daarmee lijkt ze de basis te leggen voor een eerste renteverhoging in de VS sinds 2006, later deze maand.

Volgens Yellen zou een hogere rente getuigen van vooruitgang van de economie in de VS. Ze voegde daaraan toe dat er risico’s kleven aan het te lang wachten met het ,,normaliseren” van het beleid. Yellen sprak onder meer over positieve ontwikkelingen met betrekking tot de werkgelegenheid.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 december 2015

Goudprijs en Amerikaanse dollar index in hevig gevecht met elkaar

De Amerikaanse dollar index, een mandje van buitenlandse valuta waar tegenover de dollar beweegt en waarvan de euro het grootste deel uitmaakt, zette opnieuw een sterke rally neer de laatste weken. Op dit moment test het de psychologische barrière van 100 punten voor de tweede keer dit jaar. Het wordt belangrijk om te volgen wat er nu gaat gebeuren want ook goud bereikt een belangrijk niveau.

In maart van dit jaar bereikte de Amerikaanse dollar index een nieuw hoogtepunt van 100,04 punten. Daarna consolideerde de rally en viel de index terug tot 93 punten. Maar met het vooruitzicht van een Amerikaanse renteverhoging door de FEDeral Reserve zette de dollar index een nieuwe rally in met een voorlopig hoogtepunt van 100,22 punten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 30 november 2015

Is renteverhoging FED negatief voor goud?

Vaak wordt door verschillende media aan zogenaamde ‘experts’ gevraagd wat de redenen van een daling van goud op een bepaalde dag was. Het meest genoemde argument is de verwachte renteverhoging door de FEDeral Reserve. Maar is dat ook echt zo?

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs