EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 631 tot 635 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: donderdag 30 juli 2015

Amerikaanse rente wordt zo goed als zeker in september verhoogd

Woensdag verloor de euro weer wat terrein ten op zichten van de dollar. Dit kwam omdat de FED met nieuws kwam over de huizenmarkt en de arbeidsmarkt. Dit nieuws was weer positief en opende de deur nog meer naar een Amerikaanse renteverhoging nog dit jaar in september.

Er lijkt een einde te komen aan de nog nooit geziene periode van bijna nulrente in Amerika. ‘De arbeidsmarkt is verbeterd, er is een groei in het aantal jobs en een daling in werkloosheid en de huizenmarkt is verbeterd,’ zei de FED in haar toelichting.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 30 juli 2015

FED laat rente laag, arbeidsmarkt blijft verbeteren

De rente in de Verenigde Staten blijft onveranderd op het huidige historisch lage niveau. Dat heeft het Amerikaanse stelsel van centrale banken, de FEDeral Reserve, woensdag laten weten na afloop van een tweedaagse beleidsvergadering.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 30 juli 2015

“Het is tijd om goudmijnaandelen te kopen”

Het is niet erg verrassend dat goudmijnaandelen niet zonder kleerscheuren uit de recente verkoopgolf onder grondstoffen zijn gekomen. Om je een goed beeld te geven van hoeveel klappen goudmijnaandelen precies gehad hebben; de Market Vectors Gold Miners ETF daalde in de afgelopen maand met bijna 25 procent. Zullen de aandelen nog verder dalen of biedt de recente daling juist een moment om in te stappen? Bij Societe Generale denken ze dat laatste.

‘In de komende maand zie ik een redelijke kans op een herstel. Zeker met het oog op de bijeenkomst van de FED, omdat dat het soort actie is dat we voor goudmijnaandelen gezien hebben na bijeenkomsten van de FED’, vertelde Larry McDonald, head of U.S. macro strategy bij Societe Generale.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 29 juli 2015

Thomson Reuters GFMS verwacht stijging goudprijs

De goudprijs zal in het tweede helft van dit jaar weer in een opwaartse trend komen, dat schrijft Thomson Reuters GFMS in haar kwartaalrapport over de goudmarkt. Voor het derde kwartaal van dit jaar verwacht het onderzoeksbureau een koers van gemiddeld $1.135 per troy ounce, die in het vierde kwartaal verder op zal lopen naar gemiddeld $1.175 per troy ounce. Het positieve vooruitzicht van Thomson Reuters GFMS is gebaseerd op de verwachting dat al het slechte nieuws over goud, zoals vraaguitval in China en de verwachting van een renteverhoging door de FEDeral Reserve, reeds in de koersen verwerkt zitten.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: dinsdag 28 juli 2015

Worst case scenario Morgan Stanley: goud naar 800 dollar

De prijzen van grondstoffen zijn gedaald tot hun laagste niveaus in zo’n 13 jaar en dat heeft ook goud gemerkt. Volgens de experts van Morgan Stanley kan goud in een worst care scenario zelfs instorten tot 800 dollar per ounce.

De prijzen van grondstoffen zijn gedaald tot hun laagste niveaus in zo’n 13 jaar en dat heeft ook goud gemerkt. Volgens de experts van Morgan Stanley kan goud in een worst care scenario zelfs instorten tot 800 dollar per ounce.

Om ook daadwerkelijk op dat niveau te komen, is er volgens Morgan Stanley een aantal dingen nodig. Zo wijst de bank onder andere op de FED die dan zou moeten beginnen met het verhogen van de rente. Andere factoren zijn een correctie in de Chinese aandelenmarkt of een instorting van de reserves van centrale banken, zo schrijven analisten, waaronder Tom Price, in een rapport. In een meer waarschijnlijk scenario beweegt de goudprijs echter naar zo’n 1.050 dollar per ounce, waarmee de bank zijn koersdoel voor goud voor dit jaar ongewijzigd laat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs