EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
28
kliks
19
kliks
16
kliks
14
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
14
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 901 tot 905 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: zondag 1 februari 2015

Verbazend genoeg is de ECB erin geslaagd om van QE een grotere ramp te maken

Vorige week heeft ECB-voorzitter Mario Draghi de verwachte QE-bom gedropt. Je zou kunnen zeggen dat de beslissing van de centrale bank om schulden aan te kopen een futiele poging is om de FEDeral Reserve na te apen. Als de Amerikanen obligaties mogen aankopen, waarom zouden Europeanen dan niet hetzelfde mogen doen?

Wel, het verschil is dat de FED en de ECB er een heel andere aanpak op nahouden als we CNBC mogen geloven:”(…) de FED kocht de obligaties per definitie aan als de prijzen onder druk stonden en de markt zo illiquide was dat de FED er virtueel gezien alleen maar winst mee kon maken. Hetzelfde geldt voor de staatsobligaties.”

Lees verder op freedombytes.info
Geplaatst op: zaterdag 31 januari 2015

De FED blijft dit jaar ‘geduldig’

De Amerikaanse FEDeral Reserve heeft aangegeven ‘geduldig’ om te gaan met het verhogen van de rente. Wel wijst het erop dat het de Amerikaanse economie aan kracht ziet winnen. Dat bleek deze week uit een verklaring van de FEDeral Open Market Committee. De FOMC zei dat het comité vindt dat het geduldig om moet gaan met het normaliseren van het monetair beleid. Hun taal was daarmee gelijk aan die in de vorige verklaring. Overigens bleven in deze statement wel de woorden ‘considerable time’ weg voor wat wat betreft een renteverhoging.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 30 januari 2015

Goudprijs daalt na FOMC meeting FEDeral Reserve

De goudprijs en de zilverprijs gingen donderdag onderuit toen de Amerikaanse centrale bank de financiële markten verzekerde van een renteverhoging in de loop van dit jaar. Hoewel de Amerikaanse centrale bank al sinds de afbouw van het monetaire stimuleringsprogramma spreekt over het verhogen van de rente is het er tot op heden niet van gekomen.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 29 januari 2015

Column Kees de Kort | Hoe houden we de financiële markten te vriend?

De FED maakt geen haast met het verhogen van de rente. Opmerkelijk, vindt BNR’s macro-econoom Kees de Kort. “Het gaat best wel aardig. De groei gaat de goede kant op, de werkloosheid gaat de goede kant op. Het gaat keurig netjes vooruit. Maar tóch wordt de rente op 0 gehouden. Heel raar.”

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 28 januari 2015

FED blijft geduldig met verhogen rente

De FEDeral Reserve (FED) handhaaft de rente in de Verenigde Staten en kan geduld hebben met een toekomstige verhoging. Dat maakte het Amerikaanse stelsel van centrale banken woensdag bekend na afloop van een beleidsvergadering.

De FEDeral Reserve (FED) handhaaft de rente in de Verenigde Staten en kan geduld hebben met een toekomstige verhoging. Dat maakte het Amerikaanse stelsel van centrale banken woensdag bekend na afloop van een beleidsvergadering.

De FED hield het belangrijkste rentetarief onveranderd in de bandbreedte tussen 0 en 0,25 procent, die al sinds eind 2008 wordt gehanteerd. Eerder liet de FED ook al weten geduld te zullen betrachten met het verhogen van de rente en dat de timing afhangt van de economische data. De verwachting in de financiële markten is dat medio dit jaar de rente opgekrikt zal gaan worden.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs