EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Bron: AmsterdamGold
25
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 936 tot 940 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: vrijdag 19 december 2014

Twee oudste kernreactoren Doel blijven tien jaar langer operationeel

De FEDerale regering heeft beslist om de twee oudste reactoren van de kerncentrale van Doel nog tien jaar langer open te houden. Normaal zouden de reactoren volgend jaar na een activiteit van vier decennia moeten worden stilgelegd. Door de verlenging kunnen de reactoren in dienst worden gehouden tot het midden van het volgende decennium, wanneer België definitief uit de kernenergie zou stappen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 18 december 2014

Goudkoers stijgt door uitblijven renteverhoging FED

De goudkoers wist donderdag met bijna 2% te stijgen tot boven de $1.200 per troy ounce, nadat de FEDeral Reserve bekendmaakte nog iets langer te zullen wachten met het verhogen van de rente. De Amerikaanse centrale bank zinspeelt al sinds het afbouwen van het QE-programma op een verhoging van de rente, maar wacht rustig tot de omstandigheden daarom vragen.

Lees verder op HollandGold.nl
Geplaatst op: donderdag 18 december 2014

Goudbeleggers leven op door (valse) hoop

Voorzitter van de FEDeral Reserve Janet Yellen heeft goed nieuws voor beleggers. Tenminste, dat is het geval als je in goud belegt. Vandaag heeft ze immers verklaard dat de Amerikaanse centrale bank een afwachtende houding gaat afnemen.

Yellen is dus niet van plan om binnenkort de rente verhogen. Daarmee bevestigt ze de geruchten dat een hogeren interest niet voor dit jaar is – met nog minder dan dertien dagen op de teller is dat inderdaad virtueel onmogelijk om dat gedaan te krijgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 18 december 2014

Column Kees de Kort | Verborgen tegenstellingen

Een opmerkelijk macro-economisch verhaal vanuit de VS. “Het rentebesluit van de FED”, verduidelijkt BNR's Kees de Kort. “De economie groeit met een procentje of 2,5, de inflatie is laag, de werkloosheid is laag. Dan zou je toch zeggen: waarom gaat de FED niet zo snel mogelijk terug naar af: stoppen met de steunmaatregelen. Want macro-economisch gezien gaat het allemaal best aardig in de VS.”

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 18 december 2014

We zitten in een economische depressie zoals in 1930

Barnaby Martin, European Credit Chief bij Bank of America zegt dat de globale financiële markten de nodige stress te verwerken gaan krijgen in 2015 nu de FEDeral Reserve voor een verstrakking van het monetair beleid staat, voor het eerst in meer dan 8 jaren. Er zijn ook bewijzen van een economische depressie zoals de jaren ’30.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs