EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Bron: AmsterdamGold
25
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 941 tot 945 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: woensdag 17 december 2014

FED houdt rente ongewijzigd, belooft ‘geduld’

Wat een verrassing. Zie ook het FED-zal-nooit-plaatsvinden">commentaar van Peter Schiff

Wat een verrassing. Zie ook het FED-zal-nooit-plaatsvinden">commentaar van Peter Schiff

Het is een subtiel verschil in formulering: de FED, het stelsel van centrale banken van de Verenigde Staten, zal “geduld betrachten” bij het verhogen van de rente.

Die rente blijft dus ongewijzigd, bleek woensdag uit de jongste beleidsverklaring van bankpresident Janet Yellen. Tot dusverre sprak de centrale bank over een “aanzienlijke periode” voordat tot verhoging van de rente zou worden overgegaan.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 17 december 2014

‘De FED veroorzaakte de oliecrash, aandelen en vastgoed zullen volgen’

De crash van de olieprijs en de olieaandelen is een direct gevolg van het monetair beleid van de FEDeral Reserve. Door middel van QE en ZIRP heeft de FEDeral Reserve overal bubbels geblazen en de bubbel in olie is de laatste maanden leeg gelopen, aandelen en vastgoed zullen volgen aldus Peter Schiff op CNBC.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 16 december 2014

FED zal zeer omzichtig te werk blijven gaan

De vooruitzichten voor het beursjaar 2015 zien er niet zo slecht uit, ervan uitgaande dat de meeste centrale banken een ruime monetaire politiek zullen blijven voeren. Uitzondering die de regel bevestigt, is uiteraard de Amerikaanse centrale bank waarvan wordt verwacht dat ze in de loop van het jaar haar basisrente zal verhogen. Maar hoeft de economie niet op een dwaalspoor te brengen. De FED zal namelijk zeer omzichtig te werk blijven gaan, zo omzichtig dat ook de beurzen de ingreep van de FED niet hoeven te vrezen. De meeste analisten zien dan ook geen redenen om te panikeren, het sentiment op de beurzen kan goed blijven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 16 december 2014

Wat denkt de FEDeral Reserve over de rente?

De rente wereldwijd bevindt zich nog steeds in een dalende trend. De rente op de tienjarige Amerikaanse staatsobligatie, de toonaangevende rente in de Verenigde Staten, is maandag immers al gevaarlijk dicht komen aanleunen bij het niveau van 2 procent. Sommige analisten, waaronder Deutsche Bank, denken dat de Amerikaanse rente zal terugvallen onder die belangrijke grens van 2 procent.

Volgens Marc Eeckhout, analist van BNP Paribas, zal veel afhangen van de economische indicatoren die in de volgende periode worden gerapporteerd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 16 december 2014

IMF gematigd positief over Belgisch economisch beleid

De FEDerale regering heeft bijzonder belangrijke stappen om een antwoord te vinden op de uitdagingen van de Belgische economie, maar dient nog een aantal fundamentele problemen aan te pakken. Dat staat in een rapport van het Internationaal Monetair Fonds (IMF).

Opgemerkt wordt dat de Belgische overheid efficiënte maatregelen heeft genomen om de loopbaan te verlengen en het brugpensioen terug te schroeven. Ook wordt positief gereageerd op maatregelen om de competitiviteit, onder meer door de indexsprong, te verhogen.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs