EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 951 tot 955 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: dinsdag 23 december 2014

Russische oliereus 'hengelt' via België naar documenten Europese sancties

De Russische oliegigant Rosneft heeft bij de Belgische FEDerale overheidsdienst Buitenlandse Zaken verschillende documenten opgevraagd over de Europese sancties tegen Rusland, onder andere diplomatieke documenten met de Verenigde Staten. "Het gaat om een een 'fishing expedition' om een rechtszaak voor te bereiden bij het Hof van Justitie", meent KU Leuven-hoogleraar Internationaal Recht Geert Van Calster.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 23 december 2014

Paniek over de woorden van de FED

De Amerikaanse centrale bank is in oktober een stapje terug gaan doen. Aan het eind van deze maand besloot de FED namelijk om het stimuleringsbeleid volledig af te bouwen. We zouden dus kunnen zeggen dat de Amerikaanse economie het op dit moment zonder de geldinjecties van de FED moet doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 22 december 2014

Dow-Jonesindex op nieuw record

Beursnieuws De Amerikaanse beurzen zijn vandaag opnieuw hoger gesloten en gaven daarmee een vervolg aan de kerstrally die vorige week is ingezet, nadat de FEDeral Reserve liet uitschijnen geen haast te hebben met het verhogen van de rente in de VS.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 19 december 2014

Twee oudste kernreactoren Doel blijven tien jaar langer operationeel

De FEDerale regering heeft beslist om de twee oudste reactoren van de kerncentrale van Doel nog tien jaar langer open te houden. Normaal zouden de reactoren volgend jaar na een activiteit van vier decennia moeten worden stilgelegd. Door de verlenging kunnen de reactoren in dienst worden gehouden tot het midden van het volgende decennium, wanneer België definitief uit de kernenergie zou stappen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 18 december 2014

Goudkoers stijgt door uitblijven renteverhoging FED

De goudkoers wist donderdag met bijna 2% te stijgen tot boven de $1.200 per troy ounce, nadat de FEDeral Reserve bekendmaakte nog iets langer te zullen wachten met het verhogen van de rente. De Amerikaanse centrale bank zinspeelt al sinds het afbouwen van het QE-programma op een verhoging van de rente, maar wacht rustig tot de omstandigheden daarom vragen.

Lees verder op HollandGold.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs