EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1176 tot 1180 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: dinsdag 18 maart 2014

De FED liegt over de opslag van buitenlands goud

In de kluizen van de New York FEDeral Reserve in Manhattan ligt ongeveer 6.700 ton goud, goud dat niet van hen is. De FED bewaart het goud in hun kluizen, 400 ton voor de US Treasuries en de rest voor 60 andere landen en het IMF. Opvallend is dat de FED geen vergoeding vraag voor het opslaan van dit goud, toch vriendelijk van die Amerikanen. Of zit er iets meer achter?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 17 maart 2014

Bijna 4.000 jobs weg in handel op anderhalf jaar tijd

In 2013 zijn er in de sector van de handel 2.685 jobs gesneuveld. Over een periode van anderhalf jaar gaat het om bijna 4.000 banen. Dat blijkt uit het driemaandelijkse conjunctuurrapport van Comeos, de FEDeratie voor handel en diensten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 16 maart 2014

Rusland haalt 105 miljard dollar weg bij Amerikaanse FEDeral Reserve

Russische overheid en bedrijven halen geld weg uit de Verenigde Staten en Europa uit angst voor sancties.

Russische overheid en bedrijven halen geld weg uit de Verenigde Staten en Europa uit angst voor sancties.

Het obligatietegoed van de FED, de Amerikaanse centrale bank, is in een week tijd met 105 miljard dollar gedaald. Analisten vermoeden dat Rusland dit geld, dat belegd is in obligaties, heeft weggehaald.

[...]

Lees verder op 360magazine
Geplaatst op: zaterdag 15 maart 2014

Russische economie in nauwe schoentjes

Met de Olympische Spelen achter de rug spitst de aandacht zich nu weer toe op de Russische economie. En die blijkt niet zo schitterend te zijn.

Met de Olympische Spelen achter de rug spitst de aandacht zich nu weer toe op de Russische economie. En die blijkt niet zo schitterend te zijn.

De afgelopen maanden is al duidelijk geworden dat Rusland, en dan op de 1ste plaats voor de roebel, bijzonder kwetsbaar is voor de tapering politiek van de Amerikaanse centrale bank. Het terugschroeven van de steunmaatregelen door de FED heeft de Roebel niet onberoerd gelaten, de koers van de munt is fors gedaald. Maar ook de recente strubbelingen rondom Oekraïne hebben de Russische munt geen goed gedaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014

Dit is wat de FED je volgende week zal vertellen

Volgende week is er een nieuwe FED-meeting. De financiële markten zullen hun adem weer inhouden. Het zal de eerste keer zijn dat Janet Yellen aan het woord is. Bill Gross weet alvast wat er gezegd zal worden, u hoeft dus niet in spanning af te wachten wat er zal gebeuren, aldus MarketWatch.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs