Nieuws / Artikelen met het woord

FED

3204 artikelen gevonden. Artikel 1176 tot 1180
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 19 februari 2014

Hoe de FED iedereen bedriegt: QE veel hoger dan gedacht

De FEDeral Reserve heeft zo veel macht en geloofwaardigheid dat de beleggers aan de lippen hangen van de Bernankes en de Yellens zodat ze ook gewoon klakkeloos overnemen wat ze bij de FED allemaal te zeggen hebben. Maar wie naar de cijfers kijkt, weet dat de FED liegt en bedriegt. Je moet dus niet luisteren naar wat de FED zegt, je moet kijken naar wat de FED doet, aldus The Wall Street Examiner.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 19 februari 2014

Handleiding naar een nieuwe financiële crisis

Een lawine aan liquiditeiten door de centrale banken, met de FEDeral Reserve op kop, dreigt als een boemerang terug te komen. $ 85 miljard verse dollars, iedere maand opnieuw hebben schulden gecreëerd, bubbels geblazen en het financieel systeem op zijn kop gezet. De gedwongen afbouw van deze steun, kan de wereld in een nieuwe financiële crisis duwen, aldus leap 2020.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 18 februari 2014

FED zal een ramp aanrichten, goud profiteert

Goud zal dé grote winnaar blijken van het beleid van de FED, De vraag is slechts wanneer het kwartje bij het grote publiek zal vallen dat fiatgeld van nul en generlei waarde is.

Veel onder ons hebben het in 2013 moeilijk gehad met goud, om van zilver en de andere edelmetalen nog maar te zwijgen. Er vonden op de goudmarkt dan ook dramatische gebeurtenissen plaats die nog altijd niet helemaal verklaard kunnen worden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

Amerikaanse huizenmarkt krijgt het weer moeilijk

De huizenmarkt in de Verenigde Staten kan men best omschrijven als een FEDeral-Reserve-hyper-fueled bubble. Op verschillende plaatsen in de Verenigde Staten liggen de huizenprijzen nu hoger dan tijdens het ploppen van de bubbel in 2007. Uiteraard ziet de FED nog geen bubbel en zullen huizenprijzen nooit (twee keer) op nationaal niveau kunnen dalen??

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 februari 2014

BofA: Amerikaanse dollar in de problemen

Heeft de FEDeral Reserve in zijn eigen voet geschoten door te beginnen met 'tapering'? De FED wil met man en macht de stabiliteit bewaren op de financiële markten, maar hoe meer druk je zet op stabiliteit, hoe onstabieler alles wordt. Tapering zorgde alvast enkele onaangename "unintended consequences" zo blijkt uit de eerste weken na het startschot, en niet alleen in de groeilanden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$