Nieuws / Artikelen met het woord

FED

3204 artikelen gevonden. Artikel 1206 tot 1210
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 30 januari 2014

FED duwt Nikkei diep in het rood

De beurs van Tokio is vandaag zwaar in het verlies geëindigd. Beleggers zijn ongerust over de gevolgen van de beslissing van de Amerikaanse centrale bank voor de opkomende economieën.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 29 januari 2014

FED bouwt stimuleringsprogramma verder af

De FEDeral Reserve vermindert het maandelijkse bedrag waarvoor schuldpapier wordt opgekocht ter ondersteuning van de Amerikaanse economie van 75 naar 65 miljard dollar. 

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 29 januari 2014

De tapering is overal

Zal de FEDeral Reserve doorgaan met tapering? Dat is de vraag waar we vanavond meer duidelijkheid over krijgen, want dan krijgen we de uitkomst van het FOMC overleg te horen. In aanloop naar dat moment presenteren we de volgende grafiek, die laat zien dat de bereidheid om het Amerikaanse tekort te financieren al langer tanende is. De tapering is overal!

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 28 januari 2014

Goudprijs daalt in aanloop naar de FOMC

Morgen weten we meer over het monetaire beleid van de FEDeral Reserve, want dan zal Bernanke voor de laatste keer in de rol van voorzitter een FOMC toelichting geven. Verschillende valuta, maar ook aandelenmarkten en edelmetalen, staan hierdoor onder druk. Beleggers wachten in spanning af of de tapering een vervolg krijgt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 28 januari 2014

Ron Paul: De FED zit in de val

Volgens dr. Ron Paul is de FEDeral Reserve de oorzaak van alle problemen en Ben Bernanke zal het aan Janet Yellen over laten om alles op te ruimen. De FED kijkt alleen naar de Verenigde Staten terwijl de Amerikaanse dollar een globale munt is, het is de wereld reservemunt. Wat de FED doet heeft dus effect op heel de wereld en vooral op de zwakste landen eerst.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$