EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
28
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1226 tot 1230 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: donderdag 20 februari 2014

FEDeral Reserve wordt duidelijker over rentebeleid

De FEDeral Reserve (FED) komt binnenkort met een nieuwe richtlijn voor het rentebeleid van de komende tijd. Dat blijkt uit de notulen van de meest recente beleidsvergadering van het Amerikaanse stelsel van centrale banken, die vandaag werden gepubliceerd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 19 februari 2014

Hoe de FED iedereen bedriegt: QE veel hoger dan gedacht

De FEDeral Reserve heeft zo veel macht en geloofwaardigheid dat de beleggers aan de lippen hangen van de Bernankes en de Yellens zodat ze ook gewoon klakkeloos overnemen wat ze bij de FED allemaal te zeggen hebben. Maar wie naar de cijfers kijkt, weet dat de FED liegt en bedriegt. Je moet dus niet luisteren naar wat de FED zegt, je moet kijken naar wat de FED doet, aldus The Wall Street Examiner.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 19 februari 2014

Handleiding naar een nieuwe financiële crisis

Een lawine aan liquiditeiten door de centrale banken, met de FEDeral Reserve op kop, dreigt als een boemerang terug te komen. $ 85 miljard verse dollars, iedere maand opnieuw hebben schulden gecreëerd, bubbels geblazen en het financieel systeem op zijn kop gezet. De gedwongen afbouw van deze steun, kan de wereld in een nieuwe financiële crisis duwen, aldus leap 2020.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 18 februari 2014

FED zal een ramp aanrichten, goud profiteert

Goud zal dé grote winnaar blijken van het beleid van de FED, De vraag is slechts wanneer het kwartje bij het grote publiek zal vallen dat fiatgeld van nul en generlei waarde is.

Goud zal dé grote winnaar blijken van het beleid van de FED, De vraag is slechts wanneer het kwartje bij het grote publiek zal vallen dat fiatgeld van nul en generlei waarde is.

Veel onder ons hebben het in 2013 moeilijk gehad met goud, om van zilver en de andere edelmetalen nog maar te zwijgen. Er vonden op de goudmarkt dan ook dramatische gebeurtenissen plaats die nog altijd niet helemaal verklaard kunnen worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 17 februari 2014

Amerikaanse huizenmarkt krijgt het weer moeilijk

De huizenmarkt in de Verenigde Staten kan men best omschrijven als een FEDeral-Reserve-hyper-fueled bubble. Op verschillende plaatsen in de Verenigde Staten liggen de huizenprijzen nu hoger dan tijdens het ploppen van de bubbel in 2007. Uiteraard ziet de FED nog geen bubbel en zullen huizenprijzen nooit (twee keer) op nationaal niveau kunnen dalen??

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs