EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1226 tot 1230 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: woensdag 26 maart 2014

S&P somberder over Russische energiereuzen

De kredietbeoordelaar liet woensdag weten dat de vooruitzichten niet langer stabiel zijn, maar negatief. De beoordelingen van de kredietwaardigheid van de bedrijven worden vooralsnog gehandhaafd.

S&P verlaagde bijna een week geleden ook al de vooruitzichten voor de Russische FEDeratie van stabiel naar negatief. ''Wij vinden dat de beoordelingen van Rosneft, Transneft en Gazprom niet hoger kunnen zijn dan die van hun controlerende aandeelhouder, de Russische FEDeratie'', aldus de kredietbeoordelaar.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 maart 2014

Enkele statistieken over een mogelijke renteverhoging van de FED

De FEDeral Reserve lijkt vastbesloten om de korte termijn rentevoet volgend jaar op te trekken. Uitzonderlijk is dit niet, deze cyclus duurt al veel langer dan normaal. Traditioneel maken beleggers zich zorgen als de FED de rentevoet gaat optrekken, al is dit helemaal niet aan de orde zegt David Rosenberg op Value Walk. Iedere keer dat er een renteverhoging aankomt, maken de markten zich zorgen, maar blijven de koersen stijgen. Enkele statistieken:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 25 maart 2014

Jeremy Grantham “De FED maakt alles kapot”

Volgens Jeremy Grantham is de FEDeral Reserve verantwoordelijk voor het zwakke herstel van de economie. Het is het beleid van de extreem lange en extreem lage rente die de economie op gang moest trekken, maar daar is niet veel van te merken. De FED heeft het herstel kapot gemaakt, aldus Finance Fortune.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 24 maart 2014

Lid FEDeral Reserve geeft toe: QE dient enkel voor de rijken

Dallas FED President Richard Fisher is altijd al een buitenbeentje binnen de FEDeral Reserve, al vanaf het begin is hij een tegenstander geweest van qauntitative easing - maar nu windt hij er geen doekjes meer rond: Ben Bernanke heeft QE ontworpen om de rijken te helpen! Bernanke is overtuigt van het “trickle down”-effect waarbij de welvaart moet doorsijpelen van de rijken naar de rest van de bevolking.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 24 maart 2014

Update week 12: Jongeren in Goud, Goudrally & Verkopen Zilver VS

De goudprijs daalde afgelopen week 3,5% van $1382,30 naar $1334,20 per troy ounce. De Chairman van de FED, Janet Yellen kondigde aan om de afbouw van QE te continueren met $10 miljard per maand. De spanningen in Oekraïne namen af en deze twee factoren in combinatie met winstnemingen duwde de goudprijs lager. De zilverprijs daalde ruim 5,2% van $21,43 naar $20,31 per troy ounce.

Lees verder op wordpress.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs