Nieuws / Artikelen met het woord

FED

3210 artikelen gevonden. Artikel 1226 tot 1230
Bron: wordpress.com
Geplaatst: maandag 20 januari 2014

Levering van Duitse goud ver achter op schema

De Duitse Bundesbank is vorig jaar gestart met het terughalen van 700 ton goud. Zo’n 20% van het totale goud dat aanwezig is in het buitenland. Aanleiding van deze beslissing was dat de FED een audit op de opslag van het Duitse goud niet toeliet. Hierop werd door Duitsland besloten om het goud deels terug te halen. 

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 17 januari 2014

België kocht in november $20 miljard aan Amerikaanse staatsobligaties

België heeft in november de meeste Amerikaanse staatsobligaties gekocht, namelijk $20,3 miljard. Dat was meer dan de ongeveer $12 miljard die China en Japan in deze maand kochten. Toch vallen deze aankopen in het niet bij wat de FEDeral Reserve koopt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 16 januari 2014

Glenn Beck: “Hey Duitsland, je kan fluiten naar je goud”

Glenn Beck legt de vinger op een zere internationale wonde. De repatriering van het Duitse goud uit Amerika. Duitsland vroeg 300 ton goud terug omdat de Duitsers het zaakje met de FED niet meer vertrouwen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Faber: “De bubbel zal barsten” en “Geef mij maar goud i.p.v. Bitcoins”

In een interview met Bloomberg TV praat de legendarische belegger Marc Faber over de desastreuze gevolgen van het beleid van de FEDeral Reserve.

Dit beleid zorgt voor problemen over heel de wereld. De rubberen band is zo ver uit elkaar getrokken, dat ze ieder moment kan knappen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 15 januari 2014

Marc Faber: "FED zorgt voor meer inkomensongelijkheid"

Volgens Marc Faber zorgt de financiële crisis voor een toenemende inkomensongelijkheid. Ook de FEDeral Reserve levert daar met haar monetaire beleid een bijdrage aan. Stijgende prijzen voor voedsel en energie raken vooral de lagere inkomens, terwijl de vermogende mensen profiteren van waardestijging van financiële activa.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$