EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Bron: AmsterdamGold
25
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1231 tot 1235 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: woensdag 12 maart 2014

Dit is hoe China stap voor stap implodeert

We weten niet goed wat er zich in China allemaal afspeelt. Maar de Chinese centrale bank injecteerde al een veelvoud in het monetaire systeem van wat de FEDeral Reseve in de Verenigde Staten heeft laten zien. We horen ook steeds meer verhalen over een aanstormende kredietcrisis in China. Wordt de soep niet zo heet gegeten als ze wordt opgediend of speelt er zich een regelrechte ramp af? Kijk maar eens naar dit voorbeeld ...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

Grootste schandaal uit de menselijke geschiedenis

'The biggest scam in the history of mankind' legt het accent op de FED en geeft opnieuw een niet geheel juiste voorstelling van zaken. De 'aandeelhouders' van de FED zijn inderdaad Amerikaanse commerciële banken, die een vastgesteld dividend ontvangen van 6%. Dat geld vloeit dus niet rechtstreeks in de zakken van de elite. Verder wordt de 'interest on FEDeral reserve notes' door de FED uitgekeerd aan de VS Treasury waardoor de winst grotendeels terugvloeit in de staatskas. In 2012 ging het om een bedrag van 88 miljard dollar. Per saldo bleef er in 2012 2,1 miljard dollar winst over. Daar wordt de elite niet rijk van.

Lees verder op adbroere.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

Amerikaanse huishoudens waren nog nooit zo rijk

Vergeet de tentenkampen in de Verenigde Staten en de 90 miljoen werkloze Amerikanen die niet meer naar werk zoeken. Want uit een nieuw rapport van de FEDeral Reserve blijkt dat het vermogen van Amerikaanse huishoudens naar recordhoogte is gestegen. Stijgende aandelenkoersen en hogere huizenprijzen geven invulling aan het 'wealth effect' waar Bernanke zijn monetaire beleid op toe spitste.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

Volledige goudvoorraad Oekraïne naar de FED

Volgens William Kaye, Founding Partner en Vice Chairman van de The Pacific Group, is de totale goudvoorraad van de Oekraïne gisteren naar overgebracht naar Verenigde Staten. Het goud zou via Boryspil Airport in Kiev naar New York gevlogen zijn. Het zou gaan om in totaal 33 ton goud wat een waarde heeft van zo’n $1,5 tot $2 miljard.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: dinsdag 11 maart 2014

Oekraïne verscheept zijn goud naar de Verenigde Staten

Steeds meer bronnen bevestigen dat Oekraïne zijn goudvoorraad, zo'n 33 ton, met een vliegtuig richting New York stuurde. Meer dan waarschijnlijk zal het goud ondergebracht worden bij de FEDeral Reserve. Waar de FED er niet in slaagt meer dan 5 ton goud naar Duitsland te transporteren, slaagt Oekraïne er in op 1 dag in om 33 ton te transporteren.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs