EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1246 tot 1250 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: donderdag 27 februari 2014

Aantal werklozen in Duitsland daalt verder

De werkloosheid in Duitsland is in februari voor de derde maand op rij gedaald. Dat maakte het Duitse FEDerale arbeidsbureau vandaag bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 27 februari 2014

FED kan de markten sturen, tot …

De Amerikaanse economie groeide in het derde en vierde kwartaal van 2013 met 3 %, wat bemoedigend is. Maar sinds begin dit jaar komen er steeds meer gemengde signalen op de markt af. Chris Martenson legt op Boom Bust TV uit wat er gaande is.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 27 februari 2014

China en de FED bundelen de krachten

Zowel China als de FED zien graag stijgende beurskoersen. Dat is niet alleen goed voor het vertrouwen in het algemeen maar ook een  welkom steuntje in de rug van het beursgenoteerde bedrijfsleven.

Er zijn momenteel twee factoren die expliciet hun stempel drukken op de beurskoersen. Op de eerste plaats is er de monetaire politiek van de Amerikaanse centrale bank. Deze factor is zeker niet nieuw, want de FED heeft nu al jarenlang de richting van de beurskoersen bepaald.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 26 februari 2014

Wat heeft 5 jaar stimulering de VS bijgebracht?

5 jaar geleden stond de wereld letterlijk op enkele uren van ruilhandel als enige vorm van handel. Ben Bernanke, toenmalig voorzitter van de FEDeral Reserve, heeft op dat moment de juiste beslissing genomen om de geldkraan open te draaien en het kapitalisme te behoeden van zijn ondergang. Maar wat heeft al die stimulering ondertussen opgebracht? Niet zoveel, blijkt uit een artikel van MarketUpdate...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 26 februari 2014

FED zal geen taper-pauze inlassen’

De Amerikaanse economie is 2014 maar zwak begonnen dankzij verschillende tegenvallende macrocijfers. Ondanks dat vrijwel elk cijfer de laatste tijd onder de verwachting uitkomt, is dit voor de FED geen reden om een pauze in te lassen voor tapering. Dat zegt Jeremy Lawson, die hoofdeconoom is bij Standard Life Investmenst in een rapport.

‘Uit de notulen van de FED blijkt dat de drempel om het afbouwtempo te verlagen, erg hoog ligt. De FED hecht niet veel waarde aan de zwakke start van de Amerikaanse economie dit jaar’, zo stelt Lawson. Veel van de cijfers zijn volgens hem namelijk te verklaren door het extreme weer.

Lees verder op
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs