EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1246 tot 1250 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: vrijdag 31 januari 2014

'VS laten rest van de wereld als een baksteen vallen'

Raguram Rahjan, de voorzitter van de Indiase Centrale Bank, heeft in naam van alle opkomende economieën, zware kritiek geuit op het monetaire beleid van de Verenigde Staten. Daags nadat de FEDeral Reserve besloot om de laatste stap te zetten in het beëindigen van het stimulusprogramma, zei Rahjan ‘dat de opkomende markten in 2008 de wereld uit het moeras hadden geholpen en dat ze nu niet genegeerd mogen worden.’

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 30 januari 2014

Valuta opkomende economieën opnieuw onder druk

De verdere inperking van het steunbeleid van de FEDeral Reserve (FED) en verontrustende cijfers over de Chinese industrie deden pogingen van centrale banken om de neergang van hun valuta te stoppen teniet.

Onder meer de Turkse lira, de Zuid-Afrikaanse rand, de Russische roebel en de Indiase roepie gingen opnieuw onderuit.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: donderdag 30 januari 2014

Column Kees de Kort | Behoorlijke groeicijfers

Een afbouw van het Amerikaanse stimuleringsprogramma ligt voor de hand. BNR's Kees de Kort: "De groeicijfers in het derde kwartaal in de VS waren echt heel mooi. Vanmiddag worden de eerste cijfers over het vierde kwartaal bekend. Die weet de FED natuurlijk al. Die zullen ook niet slecht worden."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 30 januari 2014

FED gaat 10 miljard “taperen”, goudprijs reageert nauwelijks

Gisteren heeft de FED bekend gemaakt dat er nog eens 10 miljard getaperd gaat worden. Vorige maand werd de start gemaakt met de tapering. De geldcreatie wordt terug gebracht van 75 miljard naar 65 miljard per maand. De goudprijs steeg na het nieuws. De markt had al rekening gehouden met deze afbouw. De valuta-onrust in de opkomende landen gaf de goudprijs extra steun. De prijs van 1 troy ounce goud steeg gisterenavond zelfs naar $1269. Goud is de safe haven wanneer een valuta in korte tijd veel van zijn waarde verliest. 

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: donderdag 30 januari 2014

FED duwt Nikkei diep in het rood

De beurs van Tokio is vandaag zwaar in het verlies geëindigd. Beleggers zijn ongerust over de gevolgen van de beslissing van de Amerikaanse centrale bank voor de opkomende economieën.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs