Nieuws / Artikelen met het woord

FED

3204 artikelen gevonden. Artikel 1246 tot 1250
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 30 december 2013

Wie gelooft in Bitcoin, moet deze vraag eens beantwoorden

De bodemwaarde van goud kan je stellen als hetgeen er over blijft in de financiële wereld als al de rest faalt. De bodemwaarde van een Amerikaanse dollar ligt in het gebruik om er belastingen mee te kunnen betalen in de Verenigde Staten en het feit dat de FEDeral Reserve garant staat om dollars op te kopen en ze te vernietigen als de waarde ervan meer dan 2 % per jaar daalt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 29 december 2013

Meer dan miljoen Amerikaanse werklozen verliezen uitkering

Sinds gisteren hebben meer dan een miljoen werklozen in de Verenigde Staten niet langer recht op een FEDerale uitkering. Dat is het gevolg van de recente begrotingsperikelen, waarbij een noodprogramma uit 2008 niet is verlengd, zo bericht de Britse zender BBC. Concreet kregen zowat 1,3 miljoen Amerikanen maandelijks gemiddeld 1.166 dollar. Zij dreigen nu in de armoede terecht te komen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 27 december 2013

Euro naar hoogste punt sinds 2011

De waarde van de euro klom vrijdag aan het begin van de middag tot 1,3893 dollar. Dat is de hoogste stand sinds begin november 2011. Tijdens de kerstdagen schommelde de Europese munt nog rond 1,37 dollar.

Het Amerikaanse stelsel van centrale banken, de FEDeral Reserve (FED), kondigde vorige week aan vanaf januari een voorzichtig begin te maken met de afbouw van de stimuleringsmaatregelen voor de Amerikaanse economie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 27 december 2013

Goudprijs kan profiteren van flaters Bernanke

De goudprijs heeft weliswaar een ware aderlating ondergaan, maar af en toe mogen de goud bulls toch een bescheiden succesje vieren. Waarschijnlijk had niemand gedacht dat Ben Bernanke hen zo’n succesje zou gunnen en toch is dit wel degelijk het geval.

Mike O’Rourke, handelaar bij JonesTrading, zag de FED voorzitter stevig de fout ingaan. Hij heeft de geloofwaardigheid van de politiek van de Amerikaanse centrale bank volledig ondermijnd door terug te schrikken voor de reactie van de financiële markten. Om een lang verhaal kort te maken: zal de FED nu echt resoluut gaan taperen of niet?

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 26 december 2013

De FEDeral Reserve is een zegen voor bankiers

Met de oprichting van de FEDeral Reserve in 1913 kregen een klein aantal bankiers enorm veel macht. Ze hebben waardevolle insider informatie over het monetaire beleid van de centrale bank en kunnen daar op tijd op inspelen. Zo weten banken in voorspoed én tegenspoed winst te maken. Deze video op Marketupdate is een aanrader!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$