EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord FED.
Artikel 1246 tot 1250 met de

betekenis van het woord FED

Geplaatst op: zaterdag 15 februari 2014

Amerikanen participeren steeds minder

So now that absolutely everyone is laser-focused more on the participation print, recently at 35 year lows, than the actual unemployment number which even the FED has implied is meaningless in the current context, one thing to note is that while the overall number is a blended average across the US, it certainly differs on a state by state basis.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: vrijdag 14 februari 2014

Kan de FED een derde bubbel in 15 jaar nog vermijden?

De laatste 5 jaren heeft de FEDeral Reserve honderden miljarden vers geld gecreëerd dat nauwelijks of niet doordrong tot de economie. In het verleden zorgde een te los monetair beleid al voor enkele desastreuze bubbels. Aan het huidige tempo zal de FED zijn QE pas beëindigen tegen het einde van het jaar. Is de FED deze keer opnieuw te laat om het barsten van een bubbel te vermijden?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 13 februari 2014

Gundlach: “Kijk uit voor de FED

Dat Jeff Gundlach niet verlegen zit om wat straffe uitspraken, dat weten we al een tijd bij Slim Beleggen (hier of hier of hier). Vandaag richt Gundlach zijn vizier op de FED en de tapering van QE.

Volgens Gundlach speelt de FED blufpoker. Hij verwacht dat QE helemaal niet in 2014 zal ophouden. Er zal een reden gezocht worden om QE te behouden, of zelfs terug op te hogen!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 februari 2014

"QE is niet hetzelfde als geld drukken"

De FEDeral Reserve koopt maandelijks tientallen miljarden aan hypotheekleningen en staatsobligaties van banken. In ruil daarvoor krijgen de banken 'reserves' van de centrale bank. Steve Keen legt uit dat dit niet hetzelfde is als 'geld drukken', zoals men vaak beweert...

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 13 februari 2014

FED: ‘economie terug naar normaal’

De FED lijkt ervan uit te gaan dat de Amerikaanse economie eind dit jaar min of meer ‘normaal’ is. En dat betekent dan uiteraard ook een exit van het quantitative easing programma. En dat werd hoog tijd ook.

De FED lijkt ervan uit te gaan dat de Amerikaanse economie eind dit jaar min of meer ‘normaal’ is. En dat betekent dan uiteraard ook een exit van het quantitative easing programma. En dat werd hoog tijd ook.

James Bullard, de president van de St. Louis FEDeral Reserve Bank, gaf gisteren een interview aan Bloomberg tv en gaf een aardig kijkje in de wijze waarop de FED nu naar de Amerikaanse economie kijkt. Bullard is tamelijk optimistisch over de huidige gang van zaken en verwacht dat de Amerikaanse economie eind dit jaar ‘een heel stuk normaler is.’ Maar Bullard had nog wel meer interessants te melden op Bloomberg.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs