Nieuws / Artikelen met het woord

FED

3209 artikelen gevonden. Artikel 2416 tot 2420
Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 23 augustus 2012

Japanse beurs sluit met winst

De beurs in Tokio is donderdag hoger gesloten. Eerdere verliezen werden daarbij weggewerkt nadat de zorgen over de verzwakking van de Chinese economie hadden plaatsgemaakt voor de hoop op meer stimuleringsmaatregelen van de centrale banken. De Nikkei eindigde 0,5 procent hoger op 9178,12 punten.

Uit cijfers van zakenbank HSBC bleek dat de Chinese industrie in augustus is afgezwakt tot het laagste niveau in 9 maanden tijd. Volgens HSBC geven de data Peking munitie om programma's waarmee de economie moet worden aangejaagd verder op te schroeven. Uit de notulen van de laatste beleidsvergadering bleek daarnaast dat de Amerikaanse FEDeral Reserve extra maatregelen overweegt, als er geen aanzienlijke verbetering van de economie optreedt.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 22 augustus 2012

Wall Street sluit vrijwel vlak

De beurzen op Wall Street zijn woensdag vrijwel onveranderd gesloten. De notulen van de laatste beleidsvergadering van de FEDeral Reserve boden lichte steun omdat de kans op extra stimuleringsmaatregelen zou zijn toegenomen. Maar er kwamen ook tegenvallende cijfers over de Japanse export, die de zorgen over de internationale economie aanwakkerden.

De Dow-Jonesindex noteerde aan het einde 30,82 punten (0,2 procent) lager op 13.172,76 punten. De brede S&P 500 steeg een fractie tot 1413,49 punten en de technologiebeurs Nasdaq klom 6,41 punten (0,2 procent) tot 3073,67 punten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 22 augustus 2012

Wall Street rustig omhoog door FED

De beurzen op Wall Street stonden woensdag vrijwel vlak. De notulen van de laatste beleidsvergadering van de Amerikaanse FEDeral Reserve boden lichte steun omdat de kans op extra stimuleringsmaatregelen zou zijn toegenomen. Maar er kwamen ook tegenvallende cijfers over de Japanse export, die de zorgen over de internationale economie aanwakkerden.

De Dow-Jonesindex noteerde kort tegen het einde 0,3 procent lager op 13.167 punten. De brede S&P 500 steeg een fractie tot 1413 punten en de technologiebeurs Nasdaq klom 0,2 procent tot 3073 punten.

Uit de notulen van de laatste rentevergadering bleek dat de FED extra maatregelen overweegt, als er geen aanzienlijke verbetering van de economie optreedt. Handelaren wezen echter op de meevallende economische cijfers van de afgelopen tijd en de rally op de beurzen. De toon van de FED was terughoudend, aldus de markten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 22 augustus 2012

FED-bestuurders bijna over de streep omtrent QE3 - notulen

Bestuurders van de FEDeral Reserve lijken elkaar in juli dichter genaderd te zijn over de noodzaak een nieuw stimuleringsprogramma te introduceren ter ondersteuning van de Amerikaanse economie, blijkt woensdag uit de notulen van het laatste rentebesluit van de FED.

Tijdens de beleidsvergadering van 31 juli - 1 augustus toonde de centrale bank zich bezorgd over signalen van een vertraging van de Amerikaanse economische groei. Uit de notulen blijkt dat de beleidsmakers in de startblokken staan om actie te ondernemen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 22 augustus 2012

Doug Casey: "Ik begrijp niet waar die idioten bij de FED mee bezig zijn"

Dat Doug Casey niet op z’n mond is gevallen, wisten we al langer. Met een grove ondertoon kaart hij echter terecht de problemen aan in ons financiële systeem. De huidige gang van zaken in onhoudbaar!

Met name de manipulatie van de extreem lage rentes in de VS is zeer problematisch, omdat Casey een explosie van de rentes ziet komen. Een gierende inflatie lijkt onafwendbaar. Dan is het ‘game over’ voor de VS…Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$