Nieuws / Artikelen met het woord

FED

3201 artikelen gevonden. Artikel 2996 tot 3000
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 24 juni 2011

Schuldencrisis: Knipperlichten staan op rood

Volgens Trichet, hoofd van de Europese Centrale Bank, staan de knipperlichten nu écht op rood. Volgens de baas van de ECB zal de Griekse schuldencrisis Europese banken flink pijn gaan doen. Ook zijn Amerikaanse collega, Helicopter Ben, van de FEDeral Reserve kwam met vervelend nieuws. Hij verlaagde de prognoses voor de economische groei in de VS. Maar wat de financiële markten helemaal ongerust maakt is het feit dat Bernanke geen woord heeft gerept heeft over eventuele nieuwe stimuleringen. Geen QE3? Geen geld meer? Geen zekerheid?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 23 juni 2011

Amerikaanse rente blijft historisch laag

De FEDeral Reserve schroeft de groeiprognoses voor de Amerikaanse economie terug. Het economisch herstel gaat trager dan verwacht.

Volgens de FED verloopt het herstel van de economie en de arbeidsmarkt zwakker dan verwacht, maar zal het trage herstel waarschijnlijk tijdelijk van aard zijn.

Bron: Xander Nieuws
Geplaatst: donderdag 16 juni 2011

Einde Amerika steeds dichterbij; A99-beweging roept burgers op tot rebellie

Minister van Financiën Timothy Geithner doorbrak in april een groot taboe door voor het eerst openlijk van een mogelijk bankroet van de Verenigde Staten te spreken. Ben Bernanke, de verguisde topman van de FEDeral Reserve (FED), gaf vervolgens toe dat de Amerikaanse financiële situatie onherstelbaar is. President Barack Obama waarschuwde gisteren voor een economische meltdown als het schuldenplafond niet nog verder wordt opgerekt. Kortom: zelfs de belangrijkste officiële vertegenwoordigers van de VS beginnen te erkennen wat lezers van de alternatieve media al jaren weten, namelijk dat het onvermijdelijke einde van Amerika steeds dichterbij komt.

Van een daadwerkelijk bankroet zal het waarschijnlijk niet komen, want de FED zal dat voorkomen door simpelweg meer dollars te blijven bijdrukken. Op zeker moment zal dit leiden tot een enorme waardedaling van de Amerikaanse munt, wat de burgers van vrijwel al hun spaargeld, vermogen en rijkdom zal beroven. Negen belangrijke trends wijzen erop dat de instorting van het Amerikaanse imperium niet lang meer op zich zal laten wachten

[...]

Bron: sp00kje
Geplaatst: donderdag 16 juni 2011

Video oproep! Anonymous Hackers gaan gevecht met financiele elite aan!

De bekende hackersgroep Anonymous heeft haar pijlen gericht op Bernanke van de FED. In een video-oproep die zij op het web plaatsten roepen zij Bernanke op zijn biezen te pakken.

Niet alleen Bernanke is doelwit, ook het IMF kreeg al te maken met hackers. De financiele elite heeft een groot probleem nu zich computerhackers, programmeurs en andere wizzkids tegen hen gekeerd hebben. Deze mensen hebben de macht complete systemen plat te leggen, geld weg te sluizen en zelfs het bestuur van een land te ontregelen. Misschien de enige manier om druk te zetten op de elite.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 15 juni 2011

Celente: Financieel systeem is piramidespel

Volgens Gerald Celente kan de economie alleen draaiende worden gehouden door de extreem lage rente. In de VS hanteert de FED nog altijd een rentetarief van 0,00%-0,25%. Als de inflatie verder stijgt door onder meer een stijgende olieprijs, zal de rente moeten worden verhoogd. Dit zal volgens de trendforcaster een zeer negatief effect hebben op de economie.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$