Nieuws / Artikelen met het woord

Japan

1849 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 25 mei 2017

JAPAN weet ook te profiteren van herstel wereldeconomie

De groei van de wereldeconomie zit in de lift en steeds meer landen plukken hier de vruchten van. Ook in JAPAN, waar het de afgelopen jaren niet bepaald gemakkelijk is gegaan, is het herstel van de wereldeconomie goed zichtbaar. Met name wanneer we ons richten op de JAPANse export.

JAPAN komt steeds meer bekend te staan als het land met haar grote vergrijzingsprobleem. Toch probeert de JAPANse overheid er alles aan te doen om de groei van de economie op peil te houden. De afgelopen jaren is dat, net zoals in Europa, niet zonder slag of stoot gegaan. Toch ziet de toekomst er op dit moment een stukje rooskleuriger uit.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 23 mei 2017

Vliegtuigtickets betalen met bitcoin

Budgetvliegtuigmaatschappij Peach Aviation wordt de eerste JAPANse luchtvaartmaatschappij die klanten toelaat tickets te betalen in bitcoin. Het bedrijf wil zo profiteren van de ononderbroken stroom van toeristen vanuit China en Zuid-Korea. Tegelijkertijd speelt het in op de hype die in JAPAN door de crypromunt is veroorzaakt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 22 mei 2017

Bitcoin overstijgt 2.000 dollar-grens

De koers van de elektronische en digitale bitcoin lijkt niet te stuiten, afgelopen zaterdag steeg de munt naar een nieuw hoogterecord en sloot de dag af rond de 2050 dollar per virtuele munt. De bitcoin wordt steeds populairder bij JAPANse en Chinese investeerders omdat de munt in deze landen wordt ondersteund.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 mei 2017

Ontmijnt Rusland geopolitieke spanningen rond Noord-Korea via de achterdeur?

Er is veel te doen rond Noord-Korea. Het communistische land experimenteert al enkele jaren met ballistische raketten en zou dicht bij de oplevering van een kernwapen staan.

Dat is niet naar de zin van de Russen, de JAPANners en natuurlijk de Amerikanen. Voorlopig kijkt iedereen naar de Chinezen om het regime in Pyongyang tot de orde te roepen.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 19 mei 2017

Narrige JAPANners

De JAPANse economie groeit sneller dan de Nederlandse. ‘Dat zou je toch niet zeggen, als je mij elke dag hoort’, zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort.

Opgeteld staat er een hogere plus dan in Nederland, zegt De Kort, maar opmerkelijk genoeg willen de JAPANners er totaal niet aan: de consumenten blijven narrig. En het verhaal van de lage lonen duurt al langer voort. ‘De JAPANse premier heeft al duizend keer gevraagd: bedrijven, betaal eens wat meer lonen!’ Het probleem met macro-economie blijft volgens De Kort: opgeteld verbergt het een heleboel in die economie.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$