Nieuws / Artikelen met het woord

Japan

1883 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 13 november 2017

Infographic: 62 interessante feiten over Bitcoin

Hieronder in de infographic 62 interessante feiten over Bitcoin. Wist u bijvoorbeeld dat er tegenwoordig al 1354 Bitcoin-geldautomaten in 55 landen over de hele wereld zijn te vinden (en dat er soms bitcoinautomaten worden gestolen)? Dat de grootste digitale valuta inmiddels ruim 6 miljoen gebruikers heeft? Dat JAPAN sinds 1 april 2017 bitcoin als legitiem betaalmiddels accepteert, maar dat de digitale valuta illegaal is in Equador, Bolivia, Saudi Arabië en Bangladesh?

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 7 november 2017

Trump vraagt JAPANse autofabrikanten productie naar VS te verplaatsen

De Amerikaanse president Donald Trump, momenteel op staatsbezoek in JAPAN, heeft JAPANse autoproducenten opgeroepen hun voertuigen in de Verenigde Staten te gaan bouwen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 7 november 2017

Wordt de JAPANse stimulus weldra afgebouwd?

Geruststellende berichten vanuit JAPAN, Bank of JAPAN-gouverneur Haruhiko Kuroda zei maandag veel vertrouwen te hebben in de JAPANse economische groei. Volgens hem neemt het momentum toe en stijgt de kans dat het inflatiecijfer de doelstelling van twee procent zal halen. Dat vooruitzicht komt meer dan overeen met de marktverwachtingen en vermindert de nood aan een soepel monetair beleid en zijn stimuleringsmaatregelen.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 7 november 2017

De game changer II

Aan de hand van de voortgaande monetair/financieel/economische alsook de geopolitieke ontwikkelingen valt niet te ontkennen dat de invloed van de V.S. steeds meer onder druk is komen te staan. Of Trump dat met zijn uitspraak ‘America first’ ook zo bedoeld had, is evenwel zeer twijfelachtig.

Met de geclaimde overwinning op de nazi’s, resp. de JAPANners in 1945 alsmede de Phyrrus overwinning in Korea begin jaren ’50, het openbreken van Bretton Woods (loskoppeling dollar/goud) in 1971 alsmede het min of meer afdwingen van de petrodollar (olie voor dollars) in 1974 heeft de suprematie van de V.S. jarenlang bijna ongekende grenzen gekend.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zondag 29 oktober 2017

Infographic: Wereldwijd 63 miljard aan schulden

Als je alle staatsschulden in de wereld bij elkaar zou optellen, dan kom je uit op een bedrag van omgerekend $63 biljoen. Dat is omgerekend bijna $10.000 aan schulden voor iedere persoon op aarde. Met zo ongelijk als de welvaart in de wereld verdeeld is, zo ongelijk zijn ook de schulden verdeeld. De landen die met afstand de grootste staatsschuld hebben zijn de Verenigde Staten ($20 biljoen) en JAPAN ($11,8 biljoen). Alleen deze twee landen zijn al goed voor bijna de helft van alle overheidsschuld in de wereld.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$