EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 1 tot 5
Geplaatst op: donderdag 19 april 2018

Kan deze vondst een grote invloed hebben op de wereldeconomie?

JAPAN mag spreken van een meevaller. Wetenschappers hebben namelijk een grote ontdekking gedaan die mogelijks de wereldeconomie gaat beïnvloeden. Onder het JAPANse mini-eilandje Minamitorishima is er voor 16 miljoen ton aan zeldzame metalen gevonden. Deze metalen zijn van cruciaal belang in de technologie-industrie. JAPAN kan weldra de concurrentie aangaan met China als ze er in slagen de grondstoffen te delven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 19 april 2018

’s Werelds grootste technologiefonds stort zich op … Lithium

Het JAPANse Softbank is met $100 miljard het grootste technologie-investeringsfonds ter wereld. Het investeerde recent nog in WeWork voor $4,4 miljard. Maar Softbank breidt nu ook uit naar grondstoffen. En dan een technologiegrondstof in het bijzonder: Lithium.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 18 april 2018

Gigantische ontdekking onder dit mini-eilandje kan de hele wereldeconomie veranderen

JAPANse wetenschappers hebben een ontdekking gedaan die weleens de volledige wereldeconomie kan omgooien. Onder Minamitorishima, een mini-eilandje in de Stille Oceaan, vonden ze 16 miljoen ton zeldzame metalen die van grote waarde zijn voor de techindustrie. De wetenschappers bundelden hun bevindingen in het wetenschappelijk tijdschrijft Scientific Reports.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 17 april 2018

JAPAN zit op berg zeldzame metalen die 400 jaar kan meegaan

De territoriale wateren van JAPAN herbergen een gigantische rijkdom aan zeldzame metalen. Dat blijkt uit een onderzoek van wetenschappers aan de Universiteit Waseda en de University Tokyo, die tot de vaststelling kwamen dat in de bodem van de Stille Oceaan in de buurt van het JAPANse eiland Minamitorishima een voorraad van ongeveer 1,2 miljoen ton zeldzame metalen aanwezig is.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 13 april 2018

Uw loon in Bitcoin? In JAPAN is het mogelijk!

Jazeker! De JAPANse GMO Internet Group biedt zijn werknemers de mogelijkheid hun loon in Bitcoin te ontvangen. Of in ieder geval een deel. Zij die hiervoor opteren krijgen er nog een bonus van 10 procent bovenop! Het minimum is 10.000 Yen en het maximum 100.000 Yen. Oftewel van 75 euro tot 750 euro. Het aanbod wordt geleidelijk uitgebreid tot alle 4000 werknemers. Letterlijk wat je noemt een ‘variabel loon’ dus…

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs