EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: maandag 18 februari 2019

Verenigd Koninkrijk niet welkom in trans-Pacifisch vrijhandelsakkoord

Australië ziet niets in de Britse wens om zich te voegen bij het voorgestelde trans-Pacifische handelsverdrag TPP, waarin onder meer Australië, Canada, JAPAN, Mexico en Singapore zitten. "Het is duidelijk een feit dat het VK niet in het Pacifische gebied ligt", aldus de Australische handelsminister Simon Birmingham.

"Een aantal andere TPP-leden zal vinden dat er andere landen in de regio liggen die eerder kans zouden maken op toetreding", aldus Birmingham tegenover The Financial Times.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2019

Het is structureel mis met JAPAN

Een zeker herstel in JAPAN, zegt macro-econoom Kees de Kort. Maar de min van het derde kwartaal is nog niet goed gemaakt. JAPAN blijft doorsukkelen: een begrotingstekort dat jarenlang torenhoog was heeft geleid tot een uitstaande staatsschuld die tweeënhalf keer het nationaal inkomen is. De dynamiek is er gewoon niet - als je met gratis geld en enorme staatssteun nog niet verder komt dan 1 procent groei, dan is het structureel mis met je particuliere sector.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: zaterdag 9 februari 2019

Wie gaat de Amerikaanse schulden financieren?

De afgelopen decennia heeft de Amerikaanse overheid niet veel moeite gehad om haar tekorten te financieren. De Amerikaanse dollar is nog altijd de wereldreservemunt, wat betekent dat centrale banken wereldwijd dollars aanhouden in hun reserves. Toch is er de laatste jaren een verandering van de trend zichtbaar. Landen als China en JAPAN breiden hun dollarreserves niet meer uit, terwijl een land als Rusland zelfs een groot deel van haar dollarreserves van de hand heeft gedaan.

[...]

Lees verder op GoudStandaard.com
Geplaatst op: vrijdag 8 februari 2019

Vergrijzing: Italië wordt een tweede JAPAN

Sinds 1981 hebben nooit meer Italianen hun land verlaten dan vorig jaar. Liefst 160.000 Italianen hielden het voor bekeken en zochten andere oorden op. In vergelijking met een jaar eerder is dat een stijging van 3%. Voornamelijk jongeren verlaten een land, dat al met een opmerkelijk snelle vergrijzing wordt geconfronteerd.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 5 februari 2019

De Schwung is eruit

De Amerikaanse economie? Macro-econoom Kees de Kort is er niet enthousiast over. Langetermijnuitdagingen waar de Amerikaanse economie voor staat zijn pensioenkosten, vergrijzing en hogere ziektekosten. De problemen zijn alleen maar groter geworden. Maar dat komt niet terug in de State of the Union. En in JAPAN? Het bekende JAPANse verhaal: het sukkelt maar door.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs