EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
60
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
29
kliks
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: Express.live
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: dinsdag 20 februari 2018

Deze angstaanjagende correlatie voorspelt een crash…

Op de beursvloer wordt vaak gezegd dat resultaten uit het verleden geen enkele garantie geven voor resultaten die in de toekomst behaald gaan worden. Toch komt het regelmatig voor dat soortgelijke situaties zich herhalen. En ook de huidige koersbeweging heeft wel erg veel weg van een koersbeweging die we al eerder hebben gezien.

De beleggers die al wat langer meelopen, kunnen zich vast nog wel het jaar 1990 herinneren. In dat jaar wist de JAPANse beurs een stevige top neer te zetten en uiteindelijk volgde er een lange daling die pas in het jaar 2009 ten einde kwam. In deze periode werd de JAPANse economie ook geteisterd door een diepe crisis waarbij de wereld voor het eerst te zien kreeg wat ‘deflatie’ met een economie kan doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 februari 2018

Economie JAPAN strak in de lak, fundering rot weg

De JAPANse premier Abe heeft Haruhiko Kuroda voorgedragen voor een nieuwe termijn als gouverneur van de centrale bank. Zijn aanblijven kan worden gezien als een teken van stabiliteit, maar daar denkt BNR's macro-econoom Kees de Kort heel anders over.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 15 februari 2018

JAPANse crypto-exchange Coincheck 373 miljoen dollar lichter op één dag

De JAPANse crypto-exchange Coincheck opende deze week opnieuw zijn deuren nadat het werd gehackt eind vorige maand. De gebruikers van deze exchange hebben er geen vertrouwen meer in en haalden na heropening in totaal voor 373 miljoen dollar aan cryptomunten weg.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 februari 2018

JAPANse cryptobeurs opnieuw open na megaroof, gebruikers halen meteen slordige 300 miljoen euro weg

iHLN De gebruikers van de JAPANse cryptobeurs Coincheck hebben gisteren 40,1 miljard yen (300 miljoen euro) van hun accounts gehaald. Coincheck meldt dat aan persbureaus Reuters en Bloomberg. Het was de eerste dag dat de beurs weer open was na een grote kraak.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 13 februari 2018

JAPANse cryptobeurs Coincheck wil weer helemaal open na kraak

De JAPANse cryptobeurs Coincheck, waar bij een kraak recent voor honderden miljoenen dollars aan munten verdween, wil weer helemaal open. 

De JAPANse cryptobeurs Coincheck, waar bij een kraak recent voor honderden miljoenen dollars aan munten verdween, wil weer helemaal open. 

Daarvoor heeft het bedrijf bepaalde documenten ingediend bij de JAPANse autoriteiten. Coincheck moest van toezichthouders in JAPAN aangeven hoe het incident kon gebeuren en hoe in de toekomst een soortgelijk scenario kan worden voorkomen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs