EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: vrijdag 13 april 2018

Uw loon in Bitcoin? In JAPAN is het mogelijk!

Jazeker! De JAPANse GMO Internet Group biedt zijn werknemers de mogelijkheid hun loon in Bitcoin te ontvangen. Of in ieder geval een deel. Zij die hiervoor opteren krijgen er nog een bonus van 10 procent bovenop! Het minimum is 10.000 Yen en het maximum 100.000 Yen. Oftewel van 75 euro tot 750 euro. Het aanbod wordt geleidelijk uitgebreid tot alle 4000 werknemers. Letterlijk wat je noemt een ‘variabel loon’ dus…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 april 2018

Handelsplatform voor cryptomunten Coincheck wordt overgenomen

Het JAPANse handelsplatform voor cryptomunten Coincheck, dat in januari slachtoffer werd van een grote roof, wordt overgenomen door onlinebroker Monex.

Met de deal is een bedrag van 3,6 miljard yen (27 miljoen euro) gemoeid.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 april 2018

5 JAPANse cryptobrokers sluiten de deuren

Cryptobrokers in JAPAN geven er de brui aan nadat ze de voorwaarden voor een licentie niet konden naleven. De brokers bekijken nu hoe ze de fondsen en cryptomunten terug kunnen geven aan de klanten.

JAPAN is een van de landen die het verste gevorderd is in de regulering van cryptomunten. Bitcoin en Co zijn er dan ook bijzonder populair. Die regulering zal meer bescherming bieden. Dat gebeurt ook door de zwakste partijen te laten verdwijnen. Zo sluiten 5 cryptobrokers de deuren nadat ze hun licentie bij de JAPANese Financial Services Agency (FSA) hebben ingetrokken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 26 maart 2018

‘Yahoo! JAPAN’ lanceert crypto exchange in 2019

Steeds meer grote bedrijven springen op de trein naar ‘cryptoland’. De JAPANse tak van internetgigant Yahoo! gaat volgend jaar in april een crypto handelsplatform lanceren. Ze gaan dit mogelijk maken door een deel van een bestaande exchange op te kopen en om te vormen naar hun wens. De JAPANse FSA is op de hoogte en heeft groen licht gegeven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 26 maart 2018

Crypto exchange Binance verkast naar Malta

Binance, de grootste crypto exchange op basis van het dagelijkse handelsvolume, heeft aangekondigd dat het een kantoor gaat openen in Malta. De ‘verhuis’ is het gevolg van strengere controles en een waarschuwing van de JAPANse regulatoren. Binance, die zijn basis in Hong Kong heeft, gaat nu genieten van de Maltese vrijheid inzake crypto.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs