EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: zondag 9 juni 2019

Economische groei kan volgens G20 komend jaar opleven

De economische groei kan volgens de G20 komend jaar wereldwijd opleven, maar er zijn wel toenemende spanningen binnen de internationale handel en politieke wrijvingen die dat vooruitzicht overschaduwen.

Dat staat in het slotcommuniqué van de ministers van Financiën en centralebankpresidenten van de G20 die in het JAPANse Fukuoka bijeen zijn gekomen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 juni 2019

Dit zijn de winnaars van de handelsoorlog (tot nu toe)

Meer dan een jaar geleden startte de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China. Momenteel zijn de twee grootmachten verwikkeld in een diep conflict en ze hebben elkaar hevig bestookt met tarieven. De JAPANse investeringsbank Nomura onderzocht welke landen er van de handelsoorlog profiteren.

Door de handelsoorlog importeren de Verenigde Staten en China minder van elkaar. Toch moeten beide landen bepaalde producten hebben, koste wat het kost. Daarom importeren ze die producten nu uit andere landen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2019

China, het JAPAN van 35 jaar geleden

De karakteristieken van China doen denken aan die van JAPAN van zo'n 35 jaar geleden, maar de problematiek in het land is een stuk ingewikkelder: China is inmiddels een wereldspeler geworden, maar de Chinese bevolking is grotendeels onwetend. Intussen kraakt de arbeidsmarkt en stijgen de voedselprijzen door de varkenspest, zegt Kees de Kort. 'Het Chinese publiek wordt voorzichtiger en terughoudender en dat heeft economische consequenties. Heel veel cijfers die bekend worden, daar klopt geen moer van.' En daar komt nog het handelsconflict met de VS overheen...

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2019

Inflatie JAPAN aangejaagd door troonswisseling

De inflatie in JAPAN is in april gestegen met 0,9 procent, het hoogste niveau van dit jaar. De stijging is vooral toe te schrijven aan de vakantiereizen die de JAPANners massaal hebben geboekt, meldt persbureau Reuters vrijdag.

In maart steeg de inflatie in JAPAN met 0,8 procent. JAPAN had een feestdagenperiode van tien dagen in mei, om het aantreden van de nieuwe keizer Naruhito te vieren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2019

Verenigde Staten beraden zich op heffingen tegen lage wisselkoersen

De Verenigde Staten denken erover na om heffingen in te voeren op producten uit landen die hun munteenheid kunstmatig laag houden ten opzichte van de dollar.

De maatregel zou naast Chinese producten ook goederen uit landen als JAPAN, Zuid-Korea, India, Duitsland en Zwitserland raken. Deze landen staan op een halfjaarlijks gepubliceerde lijst van het Amerikaanse ministerie van Financiën, waarop wordt bijgehouden waar manipulatie van valuta plaatsvindt.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs