EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: maandag 20 augustus 2018

'Duitsland heeft dit jaar opnieuw grootste handelsoverschot ter wereld'

Duitsland zal dit jaar opnieuw het grootste overschot op de lopende rekening ter wereld. Hiermee blijft het Europese land JAPAN opnieuw voor. Nederland zal waarschijnlijk de derde plek bezetten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 20 augustus 2018

JAPAN komt maar niet uit het moeras

Volgens macro-econoom Kees de Kort blijft de JAPANse economie sukkelen. Soms een klein plusje, nu een klein minnetje maar ze komen maar niet uit het moeras. Ze hebben last van schulden en een gigantische vergrijzing. De Kort waarschuwt dat als Europa en de Verenigde Staten niets doen, ze over tien jaar met dezelfde soort problemen te maken krijgen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 juli 2018

China wil tegen elke prijs onrust voorkomen

China is zich flink aan het voorbereiden op een handelsoorlog met de Verenigde Staten. De Chinese economie mag hier geen schade van ondervinden want de Chinese overheid wil tegen elke prijs maatschappelijke onrust onder de Chinese middenklasse voorkomen. Ondertussen neemt de onrust in JAPAN toe door de lage inflatie en begint de klad te komen in de Amerikaanse woningmarkt.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 23 juli 2018

Frankrijk wijst Amerikaanse toenaderingspoging af bij G20

De handelsoorlog tussen de VS en China is zoals verwacht het dominante onderwerp geweest op de eerste dag van de G20-top in Buenos Aires.

De Amerikanen probeerden de EU en JAPAN aan hun zijde te krijgen met een aanbod voor vrijhandelsverdragen. Met name Frankrijk lag daarbij dwars.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 juli 2018

Importtarieven tussen EU en JAPAN omlaag door vrijhandelsakkoord

De Europese Unie en JAPAN tekenen dinsdag een vrijhandelsakkoord. Leiders van beide partijen bezegelen de vorig jaar gesloten deal in de JAPANse hoofdstad Tokio. 

De importtarieven voor vrijwel de gehele onderlinge handel gaan omlaag. Het is de belangrijkste bilaterale handelsovereenkomst ooit voor de EU, aldus Europees Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker, die het akkoord tekent met de JAPANse premier Shinzo Abe en EU-president Donald Tusk.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs