EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: vrijdag 7 december 2018

JAPAN is gek, gekker en nog veel gekker

Moeten we ons opwinden over de begroting van JAPAN? JAPAN is gek, gekker en nog veel gekker, zegt macro-econoom Kees de Kort. De plannen voor 2019 zijn als volgt: JAPAN gaat 62 procent meer uitgeven dan er binnenkomt. En dat komt neer op een begrotingstekort van 7 procent op het Nationaal Inkomen - terwijl de JAPANse economie helemaal niet groeit! Dat begrotingstekort is alleen maar zo laag omdat de JAPANse rente vrijwel nul is en de staatsschuld daardoor een lage rentelast heeft. De JAPANse centrale bank moet wel omhoog, maar kan dat niet.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: zaterdag 1 december 2018

JAPAN geeft woningen nu gratis weg

In JAPAN wordt momenteel heel wat aandacht besteed aan leegstaande woningen. Op gespecialiseerde websites - die bekend staan als akiya-banken - worden steeds meer betaalbare huizen te koop aangeboden. Een groot gedeelte van die websites werden opgezet door lokale overheden, die een oplossing proberen te vinden voor het probleem van de toenemende leegstand.

[...]

Lees verder op express.live
Geplaatst op: vrijdag 30 november 2018

Grote onderwerpen die (ook) besproken worden op de G20-top

Vrijdag en zaterdag spreken de twintig grootste economieën tijdens de zogeheten G20-top in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Naast officiële gespreksonderwerpen als duurzame voeding en de toekomst van werk, zullen internationale politieke kwesties ook besproken worden.

De landen die in Argentinië bijeenkomen zijn natuurlijk het gastland, Australië, Brazilië, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, India, Indonesië, Italië, JAPAN, Mexico, Rusland, Saoedi-Arabië, Turkije, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Zuid-Korea en de EU als blok.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 29 november 2018

Perfecte storm voor hogere uraniumprijs kan uraniummijnen doen exploderen

De prijs van uranium staat al 50% hoger sinds het dieptepunt. Toch is er bijna geen enkele analist die het over uranium heeft. Dat heeft natuurlijk te maken met de gigantische berenmarkt waar de grondstof door gaat. Toch vormt er zich een perfecte storm, aldus Blake Steel van Azarga Uranium.

De komende jaren zal de globale uraniummarkt geconfronteerd worden met een stijgende vraag, een dalend aanbod en een uitgeputte voorraad. De vraag naar uranium stijgt sterk in China, maar de kernreactoren uit JAPAN die stap voor stap weer online komen, zullen het verschil maken. JAPAN heeft ondertussen al 9 kernreactoren heropgestart en tegen 2030 zullen dat er 30 zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 25 november 2018

JAPANse regering geeft 23.000 euro aan iedereen die Tokio wil verlaten

De inwoners van de JAPANse hoofdstad Tokio, kunnen 23.000 euro van de overheid cadeau krijgen. Daarvoor moeten ze wel hun metropool inruilen voor een kleinere provinciestad elders in het land. De overheid hoopt zo de dramatische overbevolking aan te pakken.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs