EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: woensdag 8 januari 2020

JAPANse miljardair geeft als experiment 8 miljoen euro aan Twitter-volgers

De JAPANse miljardair Yusake Maezawa verdeelt 1 miljard yen (zo'n 8,28 miljoen euro) onder duizend van zijn bijna zeven miljoen Twitter-volgers. Hij noemt het een sociaal experiment om te kijken of zij vervolgens gelukkiger worden.

Alle volgers die een post van Maezawa op 1 januari hadden geretweet, maakten kans om willekeurig geselecteerd te worden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2020

2020: Goud en Crypto of toch liever aandelen? (deel 1 van 3)

Kiezen we voor 2020 best voor een safe haven, veilige haven als goud? Tenslotte beleven we anno 2019 de langste stierenmarkt voor aandelen in de geschiedenis. Of rekenen we nog maar eens een jaartje op de drukpersen en hun oneindige stroom van vers geld? Er is een oud beursgezegde dat stelt: ‘don’t fight the Fed’. En de ECB dan en de Bank of JAPAN en… Want het zijn niet alleen dollars die de markten overspoelen. Wie dit de afgelopen tien jaar navolgde zal zijn portefeuille flink hebben zien aandikken. Kan het beursfeest dan blijven duren tot in het oneindige?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 januari 2020

In JAPAN doen ze al heel lang hele rare dingen

Als iedereen macro-economisch iets voorzichtiger wordt, gaat de groei omlaag. En dat is een proces dat momenteel over de hele wereld wel zichtbaar is, zegt Kees de Kort. 'Er gebeuren rare dingen, er gebeuren onbegrijpelijke dingen en we snappen het niet meer.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 30 december 2019

JAPAN, land van de Grijzende Zon

De JAPANse economie doet het niet goed, de demografische ontwikkelingen voorspellen helemaal niets goeds. Demografie is de economische toekomst op de lange termijn. Het punt is niet dat de economie minder hard groeit, het gaat erom dat de kosten van de vergrijzing zo hard toenemen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 december 2019

Centrale banken zetten geldkraan weer open

Centrale banken hebben de spreekwoordelijke geldkraan weer wagenwijd opengezet. De ECB begon in november weer staatsobligaties op te kopen, terwijl de Federal Reserve in september moest ingrijpen om de liquiditeit in de geldmarkt te garanderen. Ondertussen blijft de Bank of JAPAN haar balans verder uitbreiden met obligaties en aandelen. Het balanstotaal van deze drie centrale banken zal daarom de komende maanden ...

Lees verder op Hollandgold.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs