EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: maandag 26 augustus 2019

De G7 over de groeiende ongelijkheid in de wereld

De toenemende kloof tussen (schat)rijk en (straat)arm vormt dit jaar het hoofdthema van de bijeenkomst van de G7. De leiders van de zeven grootste industrielanden zijn van 24 tot 26 augustus 2019 verzameld in de Franse badplaats Biarritz. Het zijn: Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, JAPAN, het VK en de VS. Het is toch op JAPAN na een uitsluitend westers onderonsje. Ook dit jaar zijn er weer vele duizenden die fysiek protesteren. Klimaatactivisten en antiglobalisten voornamelijk. Die de G7 verwijten veel te praten maar weinig te doen. Van in dienst te staan van de ultrarijken en de multinationals van de wereld.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 24 augustus 2019

'Verenigde Staten en JAPAN zijn het eens over handelsakkoord'

De Verenigde Staten en JAPAN zijn het eens geworden over een handelsakkoord, schrijft de JAPANse zakenkrant Nikkei Asian Review zaterdag. De handelsdeal zal waarschijnlijk in september getekend worden en binnen een jaar van kracht gaan.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 augustus 2019

Het gaat iets minder slecht in Europa

De voorlopige cijfers van de inkoopmanagers in Europa, de VS en JAPAN zijn bekend. Het gaat iets minder slecht in Europa. In normaal Nederlands zou je zeggen: 'maximale stabilisatie', maar we moeten nog een paar maanden afwachten, volgens Kees de Kort. Met deze informatie doet de ECB nog niets. Maar 'bereid je maar voor, over een paar weken is er weer een ECB-vergadering, dus dan zal er wel weer iets bedacht worden. Nog meer steun en nog meer gekte om te kijken of het nu wel gaat werken.' Ongelofelijk vindt Kees de Kort dat omdat er volgens hem weinig goeds komt uit de acties van het ECB.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 19 augustus 2019

Ook JAPANse export lijdt onder handelsoorlog

Verschillende economieën lijden onder de strubbelingen tussen de Verenigde Staten van Amerika en China. Alsook de JAPANse economie heeft het moeilijk en ziet zijn export nu voor de achtste maand op rij dalen. Erger nog, het vertrouwen van de ondernemers was voor het eerst negatief in juli. Deze data voeden de angst en vrees voor een nakende wereldwijde recessie.

De JAPANse economie ondervindt hinder door de handelsoorlog, hun export is nu al voor de achtste maand op rij gedaald. In juli gingen de exportcijfers met 1,6 procent naar beneden in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. De JAPANse beleidsmakers maken zich zorgen dat de zwakke economische cijfers op termijn nog meer schade zullen aanrichten aan de binnenlandse economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 augustus 2019

Balanspositie Bank of JAPAN is groter dan het JAPANse BBP

De Bank of JAPAN heeft net als veel andere centrale banken de afgelopen jaren een ruimhartig monetair beleid gevoerd. In de volksmond wordt regelmatig het ‘printen van geld’ of het ‘creëren van geld’ genomen. En dat is niet vreemd, want volgens sommige economen hebben de centrale banken een nieuwe zeepbel gecreëerd die gevoed is door al het ‘goedkope’ geld.

De acties van de Bank of JAPAN zijn verbazingwekkend. In zeven jaar tijd is de waarde van het totale bezit gestegen van 150 triljoen JAPANse Yen naar 550 triljoen JAPANse Yen. Een duizelingwekkend bedrag. In amper zeven jaar tijd is het balanstotaal gestegen met meer dan 266%!

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs