EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2019

Inflatie JAPAN aangejaagd door troonswisseling

De inflatie in JAPAN is in april gestegen met 0,9 procent, het hoogste niveau van dit jaar. De stijging is vooral toe te schrijven aan de vakantiereizen die de JAPANners massaal hebben geboekt, meldt persbureau Reuters vrijdag.

In maart steeg de inflatie in JAPAN met 0,8 procent. JAPAN had een feestdagenperiode van tien dagen in mei, om het aantreden van de nieuwe keizer Naruhito te vieren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2019

Verenigde Staten beraden zich op heffingen tegen lage wisselkoersen

De Verenigde Staten denken erover na om heffingen in te voeren op producten uit landen die hun munteenheid kunstmatig laag houden ten opzichte van de dollar.

De maatregel zou naast Chinese producten ook goederen uit landen als JAPAN, Zuid-Korea, India, Duitsland en Zwitserland raken. Deze landen staan op een halfjaarlijks gepubliceerde lijst van het Amerikaanse ministerie van Financiën, waarop wordt bijgehouden waar manipulatie van valuta plaatsvindt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2019

Terug naar standje stimuleren

Niet alleen de JAPANse centrale bank, maar ook de Royal Bank of Australia, de ECB en mogelijk de Fed schieten weer in de stimuleerstand. En dat terwijl ze toch het heilige voornemen hadden zich terug te trekken zodra de economieën weer op eigen benen konden staan, constateert Kees de Kort. 'Dat is helemaal voorbij en dat is een indicatie voor het feit dat het economisch herstelverhaal ook onder druk staat.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 20 mei 2019

Mooie cijfers nooit kapotchecken

Als je de cijfers een beetje uit elkaar haalt, ontstaat er een duidelijker beeld, zegt De Kort. In de particuliere sector in JAPAN gebeurt nog steeds niet veel. En dat levert mini-minnetjes op. Maar de overheid is er nog steviger dan anders tegenaan gegaan en dat levert dan weer een dikke plus op. Daarnaast is het feit dat de importen fors onder druk staan - macro-economisch gezien - ook een plus.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 mei 2019

Justitie Italië eist tot 8 jaar cel tegen ex-bankiers die boeken vervalsten

Het Openbaar Ministerie van Italië heeft donderdag celstraffen tot acht jaar geëist tegen oud-bankmedewerkers van Deutsche Bank, Banca Monte dei Paschi di Siena en de JAPANse bank Nomura.

De verdachten zouden hebben meegewerkt aan het vervalsen van de boeken van de Italiaanse probleembank. Hiermee werden de verliezen van de bank rooskleuriger voorgesteld dan ze in werkelijkheid waren.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs