EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: dinsdag 2 april 2019

De 5 vijf verloren jaren van de commissie-Juncker

OPINIE – De Europese Commissie die vijf jaar door Jean-Claude Juncker werd geleid, kan mooie resultaten neerleggen als het gaat om nieuwe handelsakkoorden, in het bijzonder met Canada en JAPAN. Te midden van de handelsspanningen met de Verenigde Staten bood de Europese Unie (EU) aan de eigen invoertarieven te verlagen om handelsgesprekken met de VS nieuw leven in te blazen. Ook op het vlak van de EU-begroting was er een bescheiden verbetering. In 2017 verklaarde de Europese Rekenkamer voor de eerste keer sinds 1994 goedkeuring te verlenen aan EU-uitgaven, die niettemin zeer problematisch blijven.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2019

De begroting van JAPAN is om te huilen

De begroting van JAPAN voor 2019: BNR-macro-econoom Kees de Kort moet erom lachen maar diep van binnen huilt hij. 'De belastinginkomsten zijn 63, maar hoeveel denk je dat ze gaan uitgeven? Meer dan 100. Dat zijn serieuze begrotingstekorten: 7 procent van het nationaal inkomen. Dat kan ook allemaal omdat de rente nul is. De JAPANse Klaas Knot zegt tegen de JAPANse Wopke Hoekstra: doe maar. Maar jaar in jaar uit meer uitgeven dan je hebt, betekent dat het probleem op lange termijn alleen maar groter wordt.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2019

JAPANse centrale bank minder optimistisch over de economie

De Bank of JAPAN (BOJ) besloot vrijdag dat het monetaire beleid onveranderd blijft. Maar de centrale bank is tegelijkertijd minder positief over de economie. Dat komt vooral door minder vraag en risico’s uit het buitenland.

De BOJ denkt dat de economie het minder zal doen door lagere export en minder output van JAPANse fabrieken. De bank stelde de verwachtingen voor de export en output van fabrieken dan ook bij naar beneden. De BOJ zei daarover in een verklaring:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2019

JAPAN heeft een nieuwe immigratiepolitiek, maar geeft het nooit die naam

Terwijl veel leiders in het westen barrières tegen de immigratie proberen op te zetten, beweegt JAPAN zich in de tegenovergesteld richting. Dat zeggen Jason Clenfield en Yuko Takeo, correspondenten van het persbureau Bloomberg, naar aanleiding van de introductie van visa voor ongeschoold gastarbeiders in JAPAN.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2019

Muji Hut: prachtige JAPANse mini-huisjes voor 25.000 euro

De JAPANse retailer Muji onthulde enkele jaren geleden tijdens de Tokyo Design Week zijn Muji Hut. Een trio van mini-huisjes van 9 vierkante meter, inclusief een terras van nog eens 3 vierkante meter. Intussen worden de huisjes ook echt verkocht.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs