EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: woensdag 3 juli 2019

“Amerikaanse technologiebedrijven HP, Dell en Microsoft trekken productie weg uit China"

De Amerikaanse computer- en technologiebedrijven HP, Dell en Microsoft overwegen een flink deel van hun productiecapaciteit uit China weg te halen. Dat meldt de JAPANse zakenkrant Nikkei. Zo zouden ze de impact van de Amerikaanse importheffingen tegen China willen verzachten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2019

Rijken worden nergens sneller rijker dan in Frankrijk

Nergens in de wereld bouwt de rijke bevolkingsgroep zijn vermogen sneller verder uit dan in Frankrijk. Dat blijkt uit een analyse van het persbureau Bloomberg. De Franse miljardairs bouwen hun rijkdom meer dan twee keer sneller uit dan hun collega’s uit China en Frankrijk. Zij worden nog het meest benaderd door superrijken uit Aziatische landen zoals Thailand, Singapore en JAPAN.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2019

JAPAN maakt zich 'ernstig zorgen' over Brexit zonder deal

De JAPANse minister van buitenlandse zaken stelt donderdag tegen de BBC dat hij zich "ernstig zorgen maakt" over de gevolgen van een Brexit zonder deal. De ruim duizend JAPANse bedrijven die in het Verenigd Koninkrijk actief zijn, zijn volgens Taro Kono bang voor de "negatieve gevolgen" die deze uitkomst zou hebben voor hun werkzaamheden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2019

G20 geeft officiële verklaring af over cryptomunten

Tijdens de tweedaagse summit van de G20 te Osaka, JAPAN, werd ook veel aandacht besteed aan het verschijnsel der digitale munten. Niet meer als tevoren te negeren, of te minimaliseren. Te waarschuwen ervoor of in de ban te doen. Anno juni 2019 is het wel degelijk geworden: rekening mee te houden! “Bitcoin will not last, but crypto’s are here to stay”, zei de oud CIA medewerker Edward Snowden nog. Nadat hij klokkenluider werd. Dat crypto’s hier zijn om te blijven, daarin heeft hij grif gelijk. Maar over de toekomst van bitcoin zelf (BTC), zijn er toch veel meer positieve standpunten en verwachtingen. Zo zou de intrinsieke waarde wel eens $45.000 kunnen bedragen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 1 juli 2019

Verenigde Staten en China zijn weer dichter tot elkaar gekomen in handelsoorlog

De Amerikaanse president Donald Trump en de Chinese president Xi Jingping besloten zaterdag tijdens de G20-top in JAPAN om weer verder te gaan met gesprekken in de handelsoorlog. Er zullen dan ook geen nieuwe importtarieven gelden.

President Donald Trump schreef op twitter dat de relatie met China goed blijft:

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs