EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: dinsdag 5 november 2019

Nikkei noteert opnieuw aan ‘2019 year high’

Aandelen in Azië vinden hun weg terug richting hogere koersen, dinsdag ging de meerderheid opnieuw de hoogte in dankzij een positieve beursdag op Wall Street. In JAPAN is er zelfs een kleine mijlpaal bereikt, de Nikkei wist opnieuw het plafond van 2019 te doorbreken. Het sentiment op de Aziatische markten is de afgelopen weken flink gekeerd dankzij de handelsgesprekken.

Aandelen in JAPAN lijken opnieuw onder stoom te staan, de JAPANse Nikkei wist de afgelopen beursdag met 1,76 procent te stijgen tot 23.251 punten, het hoogste niveau van het jaar. Zwaargewicht Softbank Group wist met 2,43 procent te stijgen en trok de Nikkei omhoog.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 4 november 2019

Cryptocurrency: is het geld, zijn het effecten of zijn het munten?

Als het kind maar een naam heeft. Wanneer we met z’n allen afspreken dat bitcoin en altcoins betaalmiddelen zijn. Wanneer we ze uitwisselen onderling tegen goederen en diensten dan heet dat betalen. Dus is het geld? Of noem het voor ons part een ruilmiddel. Daarin verschilt bijvoorbeeld bitcoin in niets van een Britse pond, een JAPANse Yen of een Amerikaanse dollar. We nemen allemaal aan dat we ermee kunnen betalen. Deze kunnen ruilen voor goederen en diensten. Toch blijkt de naamgeving voor wetgevers van groot belang.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 24 oktober 2019

Groei in Azië? Dat kan alleen bij het IMF

Het IMF ziet groei in Azië waar die er niet gaat komen. Want in het kielzog van een afzwakkende Chinese economie volgt de rest. 's Werelds derde grootste economie JAPAN had een inflatiedoelstelling van twee procent, de realiteit is nul. Ook de voorlopige cijfers van de inkoopmensen stellen niet gerust.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2019

China blijft zwaar inzetten op elektriciteit uit zonnekracht

Tegen eind volgend decennium zal zonnekracht wereldwijd een capaciteit van meer dan 1.500 gigawatt hebben uitgebouwd. Dat betekent bijna een verdrievoudiging tegenover het huidige niveau. Dat blijkt uit een rapport van marktonderzoeker GlobalData. Volgens de onderzoekers zullen vooral China, India, Duitsland, de Verenigde Staten en JAPAN het volgende decennium bijkomende capaciteit installeren.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 17 september 2019

Voorlopig handelsakkoord tussen VS en JAPAN

De Verenigde Staten hebben een gelimiteerd handelsakkoord afgesloten met JAPAN. Dat heeft de Amerikaanse president Donald Trump maandag verklaard in een brief aan het Congres. Het akkoord wordt in de komende weken ondertekend.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs