EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2018

Goudvoorraad - een betere kans op overleving

Ondanks de gigantisch opgebouwde staatsschuld ad 2,5 maal het BBP hoor je nog steeds geen JAPANner kreunen. Hoe kan dat? Het gaat toch immers goed in JAPAN?! Behalve als de JAPANners zich beginnen te realiseren dat ze slachtoffer en slaaf zijn van een totaal verziekt en failliet financieel systeem dat hen sooner or later aan de bedelstaf zal brengen, tenzij goud uitkomst biedt. Dat is gezien de JAPANse oorlogsbuit niet ondenkbeeldig. Uiteraard is hierover nog nooit opening van zaken gegeven. Hoe dan ook wordt de JAPANse beurs door diverse analisten (nog steeds) in een positief daglicht gesteld. Kennelijk vanwege het blinde geloof in de kunsten van de BoJ.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: zondag 7 oktober 2018

Crypto Biflatie Bulletin (CBB): Over de eerste cryptoverzekering en grenzen doorbreken

Dankzij cryptomunten doorbreken Palestijnen de blokkade van Gaza en de West Bank. Meer nog: de Palestijnse Autoriteit overweegt een eigen ‘bitcoin-like’ digitale munt uit te brengen. Stablecoins zijn in volle opmars; de recentste zal op de JAPANse Yen gebaseerd zijn. Er zijn plannen om hetzelfde te doen met de Australische en de Hongkong dollar. MyCrypto staat toe financiële transacties voortaan te plannen in de tijd. Voorlopig alleen nog met de Ethereum-munt maar het wordt nu reeds een ‘killer-app’ genoemd. Drie nieuwe applicaties voor blockchain zijn in verschillende stadia van ontwikkeling. Bedoeling is zowel de blockchain voor bitcoin als ethereum te voorzien van wat we gerust de snelheid van het licht mogen noemen. De Gemini crypto handelsbeurs biedt als eerste cryptoverzekering aan voor klanten. Spannend allemaal!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 20 september 2018

Opnieuw 6.000 Bitcoins gestolen

De JAPANse cryptobroker Zaif komt voor de tweede keer dit jaar op een negatieve manier in de media. Eerder zorgde een systeemfout al voor een bijzondere situatie waarbij men zo veel Bitcoins kon kopen als men wou … gratis. Nu moet de cryptobroker een hack opbiechten waarbij zo’n 6.000 Bitcoins (en meer) werden gestolen. Goed voor een hack van $60 miljoen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 september 2018

Aka die gek van de Bank of JAPAN

Dat het vizier in de Troonrede niet verder is gericht dan de korte termijn is tot daar aan toe. Dat ook het CPB niet bereid is om ook te kijken naar de langetermijneffecten, dát vindt Kees de Kort wonderlijk. 'Er moet überhaupt veel meer aandacht ontstaan voor het optreden van centrale banken; de bubbels op allerlei plaatsen is één op één resultaat van het optreden van de financiële autoriteiten.' In JAPAN zijn ze evenmin gevoelig voor allerlei politieke stormen. Foute boel, zegt Kees. 'De Terminator, aka de baas van de Bank of JAPAN, heeft alweer gezegd dat de rente nul is en dat ze dat nog heel lang zo houden.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 17 september 2018

'Trump mijdt klachten over valuta tegen JAPAN'

De JAPANse premier Shinzo Abe heeft zijn Amerikaanse ambtgenoot Donald Trump tijdens hun eerste ontmoeting in 2017 verteld dat het "gevaarlijk" is om het onderwerp valuta aan te snijden. Sindsdien heeft Trump volgens de premier niet meer tegen JAPAN geklaagd over de munt.

Abe deed de onthulling zondag tijdens een televisiedebat. Daarin werd Abe onder meer gevraagd naar de betrekkingen met de VS.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs