EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: vrijdag 25 mei 2018

'De cijfers van 2017 gaan we niet halen'

De Europese economische groei is aan het afzwakken. De cijfers van 2017 gaan we niet halen, denkt macro-econoom Kees de Kort. De groei van de JAPANse economie krijgt ook maar een krappe voldoende. Een heel klein plusje maar vooral aan de maak-kant van de economie. Hetzelfde is het geval in de Verenigde Staten. De Kort vraagt zich af of de makers daar niet veel te positief zijn.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 17 mei 2018

JAPANs groeiverhaal loopt deuk op

Het is al een paar jaar niet voorgekomen maar de JAPANse economie is in plaats van gegroeid toch gekrompen. En laten de JAPANse centrale, fiscale en monetaire autoriteiten er nou alles aan doen om wél uit die situatie te komen. 'Het past in het patroon: alles doen, geld is gratis en er gewoon niet uitkomen', zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 16 mei 2018

Zuid-Korea en JAPAN willen olie uit Iran blijven kopen

Zuid-Korea en JAPAN willen als bondgenoten van de Verenigde Staten een uitzondering op de nieuwe sancties tegen Iran, omdat deze sancties het op termijn onmogelijk maken om olie uit dat land te importeren. Met de nieuwe Amerikaanse sancties hebben andere landen zes maanden de tijd om alle lopende contracten met Iran te verbreken en andere leveranciers voor olie te zoeken.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 16 mei 2018

JAPANse economie krimpt voor het eerst sinds 2015

De JAPANse economie heeft in het eerste kwartaal van dit jaar voor het eerst sinds 2015 een krimp laten zien. 

De derde economie van de wereld ging in de eerste drie maanden van 2018 met 0,6 procent achteruit op jaarbasis, aldus ramingen van de JAPANse overheid.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 mei 2018

Crypto exchanges rekruteren profielen uit traditionele bankwereld

Daisuke Murayama, een voormalig Barclays-handelaar, heeft een carrièreswitch gemaakt van het traditioneel bankieren naar ‘het bankieren van de toekomst’. Hij heeft zijn ontslag ingediend bij Barclays om te verkassen naar de JAPANse crypto exchange BitFlyer omdat ‘de meeste producten en diensten van het traditionele bankensysteem verouderd zijn’, aldus Murayama.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs