EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: woensdag 20 februari 2019

Grootste stad ter wereld telt in 2100 ruim 88 miljoen inwoners

De grootste stad ter wereld is vandaag Tokio. In de JAPANse hoofdstad wonen 38 miljoen mensen, maar dat is klein bier in vergelijking met wat volgens voorspellingen in 2100 de grootste stad zal zijn. De Nigeriaanse hoofdstad Lagos zou dan 88 miljoen inwoners tellen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2019

Honda bevestigt sluiting Britse fabriek, 3.500 jobs op de tocht

De JAPANse autofabrikant Honda is van plan in 2021 zijn fabriek in het Britse Swindon te sluiten. Dat heeft het bedrijf bevestigd. Zowat 3.500 werknemers verliezen hun baan. De fabriek is goed voor circa 10 procent van de totale Britse autoproductie van ruim 1,5 miljoen auto’s.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 18 februari 2019

JAPAN wordt eerste cashloze maatschappij: vrij spel voor digitaal geld?

’s Werelds grootste experiment in het gebruik van blockchain vangt aan in 2020. Zullen 127 miljoen JAPANners voor cryptomunten kiezen? Dat is de hamvraag die het Massachusetts Institute of Technology (MIT) stelt. Uiteraard houdt het wereldgenommeerde instituut zich met de allernieuwste technologieën bezig. Te meer omdat JAPANners zich op het gebied van betaalgewoonten onderscheiden van de rest van de geïndustrialiseerde wereld. Contant betalen, met briefjes en munten, is daar nog de gewoonste zaak. Cash is nog steeds king in JAPAN.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 18 februari 2019

Verenigd Koninkrijk niet welkom in trans-Pacifisch vrijhandelsakkoord

Australië ziet niets in de Britse wens om zich te voegen bij het voorgestelde trans-Pacifische handelsverdrag TPP, waarin onder meer Australië, Canada, JAPAN, Mexico en Singapore zitten. "Het is duidelijk een feit dat het VK niet in het Pacifische gebied ligt", aldus de Australische handelsminister Simon Birmingham.

"Een aantal andere TPP-leden zal vinden dat er andere landen in de regio liggen die eerder kans zouden maken op toetreding", aldus Birmingham tegenover The Financial Times.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2019

Het is structureel mis met JAPAN

Een zeker herstel in JAPAN, zegt macro-econoom Kees de Kort. Maar de min van het derde kwartaal is nog niet goed gemaakt. JAPAN blijft doorsukkelen: een begrotingstekort dat jarenlang torenhoog was heeft geleid tot een uitstaande staatsschuld die tweeënhalf keer het nationaal inkomen is. De dynamiek is er gewoon niet - als je met gratis geld en enorme staatssteun nog niet verder komt dan 1 procent groei, dan is het structureel mis met je particuliere sector.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs