EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord Japan.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord JAPAN

Geplaatst op: donderdag 30 januari 2020

Beursindex Hong Kong zakt meer dan 2 procent

Beursindexen in Azië tuimelden vandaag naar beneden na het bekendmaken van het nieuws dat de Amerikaanse centrale hun rentebeleid niet zullen aanpassen. Uiteraard heeft ook het coronavirus iets te maken met de dalende aandelenkoersen. In Hong Kong, JAPAN, China, … ervaren de aandelenmarkten niet bepaald hun beste tijd, het kleurt er namelijk bloedrood.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 januari 2020

Grote centrale banken buigen zich samen over cryptomunten

De Europese Centrale Bank (ECB) gaat samen met een aantal andere grote centrale banken samenwerken op het gebied van cryptomunten, om uiteindelijk ook te kijken of ze zelf wat zouden hebben aan een eigen digitale munt. Dat meldt Bank for International Settlements (BIS) dinsdag.

Naast de ECB zijn ook de centrale banken van het Verenigd Koninkrijk, JAPAN, Zweden en Zwitserland betrokken bij het experiment.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 januari 2020

In JAPAN doen ze al heel lang hele rare dingen

Als iedereen macro-economisch iets voorzichtiger wordt, gaat de groei omlaag. En dat is een proces dat momenteel over de hele wereld wel zichtbaar is, zegt Kees de Kort. 'Er gebeuren rare dingen, er gebeuren onbegrijpelijke dingen en we snappen het niet meer.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2020

JAPANse miljardair geeft als experiment 8 miljoen euro aan Twitter-volgers

De JAPANse miljardair Yusake Maezawa verdeelt 1 miljard yen (zo'n 8,28 miljoen euro) onder duizend van zijn bijna zeven miljoen Twitter-volgers. Hij noemt het een sociaal experiment om te kijken of zij vervolgens gelukkiger worden.

Alle volgers die een post van Maezawa op 1 januari hadden geretweet, maakten kans om willekeurig geselecteerd te worden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 8 januari 2020

2020: Goud en Crypto of toch liever aandelen? (deel 1 van 3)

Kiezen we voor 2020 best voor een safe haven, veilige haven als goud? Tenslotte beleven we anno 2019 de langste stierenmarkt voor aandelen in de geschiedenis. Of rekenen we nog maar eens een jaartje op de drukpersen en hun oneindige stroom van vers geld? Er is een oud beursgezegde dat stelt: ‘don’t fight the Fed’. En de ECB dan en de Bank of JAPAN en… Want het zijn niet alleen dollars die de markten overspoelen. Wie dit de afgelopen tien jaar navolgde zal zijn portefeuille flink hebben zien aandikken. Kan het beursfeest dan blijven duren tot in het oneindige?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs