Nieuws / Artikelen met het woord

REM

2498 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 14 september 2017

John Pilger: Niet Noord-Korea, maar de VS is grootste bedreiging

Volgens onderzoeksjournalist en documentaiREMaker John Pilger is niet Noord-Korea, maar de Verenigde Staten op dit moment de grootste bedreiging voor een wereldvrede en de grootste risicofactor voor een nucleaire oorlog. Ook verwacht hij niet dat sancties tegen Noord-Korea enig effect zullen hebben.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 14 september 2017

Hongaarse pREMier opent aanval op George Soros

De Hongaarse pREMier Viktor Orbán heeft de verborgen agenda van miljardair George Soros uitgekozen als belangrijkste thema voor zijn verkiezingscampagne voor volgend jaar, zo schrijft Bloomberg op basis van een bericht op de Hongaarse website Origo. Volgens de Hongaarse pREMier gebruikt miljardair Soros een groot netwerk van niet-gouvernementele organisaties (NGO’s) om de immigratiestroom naar Europa te bevorderen en daarmee de Europese samenleving te destabiliseren.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 5 september 2017

Azië is niet langer het continent van de hoop: “Kim Jong-un is aan de winnende hand”

De Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un is aan de winnende hand in zijn conflict met de Verenigde Staten en de Amerikaanse bondgenoten in de regio. Hij is er in geslaagd de stabiliteit in Azië te verstoren. Dat zegt Ian BREMmer, de voorzitter en stichter van de Eurasia Group.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 5 september 2017

China keihard op de REM in cryptoland

Er lijkt een eind in zicht voor de wildgroei aan cryptovaluta’s. Er wordt door China flink op de REM getrapt. De tweede economie van de wereld heeft een verbod opgelegd voor ICO’s, oftewel “Initial Coin Offerings”. Dit zijn IPO’s (Initial Public Offering) voor digitale munten waar tokens worden gedistribueerd in plaats van aandelen.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: zaterdag 2 september 2017

Analisten vrezen nog deze maand uitbreken oorlog met Noord Korea

Analist Brandon Smith: ‘Oorlog is heel dichtbij, juist omdat de media –‘een notoire contra-indicator’- doen overkomen alsof dit niet gaat gebeuren’

Diverse internationale analisten hebben hun vrees uitgesproken dat we op de dREMpel staan van het volgende grote wereldwijde conflict, dat nog deze maand kan beginnen met een oorlog met Noord Korea. President Donald Trump twitterde enkele dagen geleden ‘praten is niet de oplossing’ (3), en stuurde opnieuw B1-B bommenwerpers en F-35 stealth gevechtsvliegtuigen naar Zuid Korea (4). Professor Georgy Toloraya, een Russische diplomaat en Azië deskundige, waarschuwt dat Noord Korea ongeacht de omvang van een Amerikaanse aanval in staat is om heel Zuid Korea in een woestijn te veranderen, ook zonder kernwapens te gebruiken.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$