Nieuws / Artikelen met het woord

REM

2479 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

'Groot-Brittannië wil verkoop diesel-en benzineauto's in 2040 verbieden'

[...]

Het Verenigd Koninkrijk treedt hiermee in de voetsporen van Frankrijk en Noorwegen. In die landen zijn in de toekomst alleen nog hybride of elektrische auto's toegestaan.

In Frankrijk is gekozen voor een pREMie voor mensen die een oude auto inleveren. Ook in dit land gaat het verbod in het jaar 2040 in. In Noorwegen is dat in 2025 al.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Waarom de tweede generatie vaak verbrast wat de eerste opbouwde

Twee derde van de babyboomers zal tijdens zijn leven geld erven – het merendeel na hun vijftigste levensjaar. Voeg daar de kinderen aan toe die al geld toegestopt krijgen terwijl de ouders nog leven en de totale erfenis wordt alleen maar groter. Maar als het verleden een voorspeller is voor de toekomst ziet het er voor de meeste erfgenamen niet goed uit.

Uit een studie van het Boston College Center for RetiREMent Research blijkt dat familiefortuinen zelden lang meegaan. 70% van de erfenis is bij het einde van de tweede generatie verdwenen. Bij de derde is dat al 90%.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Euro is voorlopig de grote winnaar van een half jaar Trump

De euro noteert maandag op zijn hoogste niveau tegenover de dollar in twee jaar tijd en flirtte de voorbije dagen zelfs even met de grens van 1,17 dollar. De uitspraken vorige donderdag van ECB-voorzitter Mario Draghi – die zei dat de bank in het najaar zal overleggen of het opkoopprogramma voor schuldpapier geleidelijk zal worden afgebouwd – kunnen de klim van de eenheidsmunt voorlopig niet afREMmen.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Orban: “EU-leiders en Soros willen een nieuw, gemengd en gemoslimiseerd Europa”

“De EU-leiders en de Hongaars-Amerikaanse miljardair George Soros willen een nieuw, gemengd en gemoslimiseerd Europa.” Dat heeft de Hongaarse pREMier Viktor Orban zaterdag gezegd tijdens een bezoek aan een cultureel festival in Baile Tusnad (Roemenië).

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: maandag 24 juli 2017

Verzekering tegen waardedaling dollar sinds 2009 niet zo duur

De kosten om je te verzekeren tegen een waardedaling van de dollar zijn gestegen naar het hoogste niveau sinds 2009, zo meldt Bloomberg. Valutahandelaren die dit valutarisico willen afdekken door middel van een optiecontract betalen daar voor het eerst in acht jaar tijd namelijk weer een extra pREMie voor.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$