EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: maandag 8 juni 2020

Ondernemers moeten zo’n 10 miljoen euro aan onterechte coronapREMies terugbetalen:

Inspecteurs van het Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) hebben na risicoanalyse 3.500 coronapREMies gecontroleerd. Meer dan een derde van die onderzochte pREMies werd onterecht toegekend en moet terugbetaald, goed voor een totaalbedrag van 8 tot 10 miljoen euro. Minister Crevits waarschuwt dat boekhouders die meewerken aan fraude kunnen worden geschorst.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 20 mei 2020

Pandemie blaast aftocht, nu de oplossing pensioen misère

Er wordt vol verwachting uitgekeken naar de resultaten van het pensioenoverleg. Op vrijdag 29 mei komt de zogeheten stuurgroep bijeen om knopen door te hakken. Er liggen nog veel onbeantwoorde vragen op tafel. Wat te doen met de pREMies. Hoe om te gaan met de aangekondigde kortingen. Gaan pensioenen mee bewegen met de financiële markten en de stand van de economie. Op welke wijze wil men overgaan van het oude naar het nieuwe stelsel. Enzovoort, enzovoort. Er liggen naar mijn idee teveel vragen op tafel in een tijd dat de hele pensioenproblematiek is ingehaald door nieuwe rampzalige feiten.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 23 april 2020

De Croo: “Bepaalde sectoren gaan langdurigere periode van sluiting tegemoet”

“Het wordt een marathon voor ons allemaal, maar in de horeca wordt het absoluut niet eenvoudig.” Dat zei Open Vld-vicepREMier Alexander De Croo in ‘De Ochtend’ op Radio 1.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 23 april 2020

De COVID19 Olie crash

‘Explaining the COVID19 Oil Crash’, titelt Visualcapitalist. Op 20 april 2020 ging de futures olie prijs voor de eerste keer in de geschiedenis in negatief. Wat wil zeggen dat producenten traders betalen om hun olie over te nemen. Er gaat wel meer in ‘negatief’ in deze vreemde tijden. De rente bijvoorbeeld. De aandelenbeurzen. Het BNP van China in het eerste kwartaal 2020. Verwacht wordt dat dit ook het geval zal zijn voor Japan en de VS, in veel extREMere mate dan nog. Maar wat is er in de oliemarkt gebeurd? Het was en is: de perfecte storm. De fundamenten zijn helemaal weggeslagen. Er is een demand shock door de economische teruggang, getriggerd door het Coronavirus. En een supply shock. Teveel goedkope olie opgepompt op het allerslechtste moment, vanwege een dispuut tussen Saoedi Arabië en Rusland. Plus: laat dit alles nu net gebeuren terwijl de opslagtanks van de wereld zo goed als vol zitten… Een bijkomend enorm probleem voor de olieproducerende landen, die een (veel) hogere olieprijs nodig hebben voor hun inkomsten! Denk aan genoemde Saoedi Arabië en Rusland, maar ook aan de VAE, Irak, Iran, Koeweit, Azerbeidjan, Kazakhstan…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 20 april 2020

ABN AMRO verwacht hogere goudprijs

De ABN AMRO heeft haar koersdoel voor goud naar boven bijgesteld. Ook verwacht de bank dat de pREMie op munten en baren voorlopig hoog zal blijven door een toegenomen belangstelling voor fysiek edelmetaal. In een nieuwe update schrijft analiste Georgette Boele dat het vooruitzicht voor goud om verschillende redenen is verbeterd.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs