Nieuws / Artikelen met het woord

REM

2452 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 24 april 2017

Eerst handelsakkoord met EU, dan pas VK

De Verenigde Staten geven de voorrang aan de EU voor onderhandelingen rond handelsakkoorden. Eerder liet Trump nog uitschijnen vooral de band met het Verenigd Koninkrijk te willen aanhalen. De Britse krant The Times baseerde zich bij deze info op bronnen in het Witte Huis. 

De Britse pREMier Theresa May mocht als eerste regeringsleider een bezoekje brengen aan de Amerikaanse president in januari.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 19 april 2017

May gaat spijt krijgen

De Britse pREMier Theresa May hoopt met vervroegde verkiezingen steun voor haar Brexit-beleid te 'kopen'. Maar ze kon wel eens de kous op de kop krijgen, waarschuwt macro-econoom Kees de Kort nog één keer: het gaat hier helemaal niet om een discussie tussen conservatieven en socialisten, nee, het gaat om een nieuwe discussie over de Brexit.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 18 april 2017

IMF: ‘Hoe meer de rijken bezitten, hoe kleiner de economische groei’

De sociale ongelijkheid vormt een belangrijke REM op de economische groei en verhoogt het risico op financiële crisissen. Dat is de boodschap van een rapport van economen van het Internationaal Monetair Fonds (IMF).

Om het probleem op te lossen moet volgens auteurs vooral de nadruk worden gelegd op de belasting op vermogens en vastgoed.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 18 april 2017

Chinese economie groeit met 6,9 procent sneller dan verwacht in eerste kwartaal

De Chinese economie is in het eerste kwartaal van 2017 met 6,9 procent gegroeid tegenover dezelfde periode vorig jaar. Dat heeft het Nationaal Bureau voor de Statistiek vandaag gemeld. In maart had pREMier Li Keqiang nog aangekondigd dat hij hoopte op een groei van 6,5 procent of meer voor 2017.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 13 april 2017

Vroege investeerder in Snapchat zet nu in op Bitcoin met koersdoel $500.000 tegen 2030

Bitcoin was de beste munt in 6 van de afgelopen 7 jaren. De manier waarop de cryptomunt zijn problemen heeft overwonnen, doet het beste vermoeden voor de komende jaren. Volgens JeREMy Liew, vroege investeerder in Snapchat en expert op het gebied van blockchain, heeft Bitcoin nog lang niet zijn volledig potentieel bereikt.

In zijn thesis voorziet Liew zelfs een koersdoel van $500.000 tegen 2030. Hij heeft daarvoor verschillende argumenten die niet eens zo ver gezocht zijn.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$