Nieuws / Artikelen met het woord

REM

2529 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 17 januari 2018

Beide Korea’s marcheren onder dezelfde vlag bij opening Winterspelen

Atleten van Zuid- en Noord-Korea zullen tijdens de openingsceREMonie van de komende Winterspelen onder dezelfde vlag marcheren. Het gaat om de belangrijkste toenadering tussen beide landen op tien 10 jaar tijd.

Bron: qz.com
Geplaatst: dinsdag 16 januari 2018

China wilt bitcoin-mining verbieden

Bitcoin mining could be on its last legs in China.

The country’s top internet-finance regulator, the Leading Group of Internet Financial Risks REMediation, issued a notice asking local governments to “guide” bitcoin-mining operations to make an “orderly exit” from the business, according to a leaked document online. Citing government sources, Bloomberg and Reuters earlier reported that China is planning to limit electricity supply to bitcoin miners.

[...]

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 11 januari 2018

“Indien ik één jaar moet uitkiezen voor een onverwachte crisis… dan is het 2018”

“2018 voelt niet goed aan.” Dat schrijft Ian BREMmer, de voorzitter van de Eurasia Group en bedenker van de eerste politieke risico-index op Wall Street, in zijn ‘Top Risks’ rapport voor dit nieuwe jaar. BREMmer is een gerespecteerd waarnemer van diplomatieke relaties.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: donderdag 11 januari 2018

Amerikaanse generaal tegen mariniers in Noorwegen: Er komt oorlog

Op de dREMpel van kerstmis heeft de Amerikaanse generaal Robert Neller, commandant van de mariniers, tegen zijn manschappen in Noorwegen gezegd dat ze zich moeten voorbereiden op een oorlog.

‘Ik hoop dat ik het mis heb, maar er komt een oorlog aan,’ zei Neller volgens Military.com. ‘Door jullie aanwezigheid zijn jullie hier al in gevecht, in een informatiestrijd, een politieke strijd.’

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 10 januari 2018

Rusland plaatst tweede S-400 raketsysteem op de Krim

De plaatsing van een tweede S-400 raketsysteem op de Krim moet niet gezien worden als een bedreiging voor andere landen, maar als een maatregel om de veiligheid van Rusland te garanderen. Dat zei de woordvoerder van het KREMlin, Dmitry Peskov, in een reactie op de uitbreiding van het luchtafweersysteem op het schiereiland.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$