EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

“Wall Street moet rekening houden met een daling van 8% tot 13%”

Steeds meer beleggers beginnen zich zorgen te maken over de stijgende rente in de VS. Het soepelere wereldwijde monetaire beleid heeft haar einde bereikt en daar moeten veel beleggers nog aan wenen. Daarnaast beginnen de politieke zorgen in de wereld steeds verder toe te nemen. Een ‘meltdown’ kan volgens een beurskenner niet ver weg zijn.

Hayes Martin, president van Market ExtREMes: een investeringsadviesbureau dat zich richt op belangrijke marktwisselingen, is van mening dat Wall Street zich moet voorbereiden op een daling van 8% tot 13%. Mocht dat scenario zich voltrekken, dan zal de Dow Jones index een nieuw jaardieptepunt bereiken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 7 oktober 2018

Italië gaat geld uitdelen: kredietkaart met €780,-

Iedere behoeftige Italiaan, waaronder talloze daklozen, krijgt in 2019 een prepaid kredietkaart met tot 780 euro aan tegoed. Aldus vice-pREMier Luigi Di Maio die dit deel laat uitmaken van de eerste begroting door de nieuwe regering. Er zal mee kunnen gewinkeld en betaald worden. ‘Geen gezeik, iedereen rijk!‘ Het was de ludieke slogan van De Tegenpartijdie meester-komieken Koot & Bie anno 1981 in het leven riepen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2018

"Diesel en benzine zijn in Denemarken verleden tijd": verkoop auto's met verbrandingsmotoren vanaf 2030 niet meer toegelaten

Denemarken wil auto’s met verbrandingsmotoren van de straten weren. Daarom zullen vanaf 2030 geen nieuwe wagens meer verkocht mogen worden die louter op diesel of benzine rijden. Dat heeft pREMier Lars Løkke Rasmussen vandaag in het Deense parlement bekendgemaakt. “Diesel en benzine zijn in Denemarken verleden tijd”, aldus de Deense eerste minister.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2018

Italië blijft euroland, verzekert pREMier

De Italiaanse pREMier Giuseppe Conte heeft vandaag benadrukt dat Italië in de eurozone wil blijven. “Italië is een stichtend lid van de Europese Unie en de monetaire unie, en ik herbevestig dat de euro onze munt is en dat is onomkeerbaar”, schreef Conte op de sociaalnetwerksite Facebook. Eerder op de dag had een lid van de regeringscoalitie gealludeerd op een exit uit de euro.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 27 september 2018

'May en Trump willen Brits-Amerikaanse handelsdeal na Brexit'

De Britse pREMier Theresa May en de Amerikaanse president Donald Trump hebben in New York gesproken over een mogelijke "verregaande" handelsdeal na het Britse vertrek uit de Europese Unie. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs