EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: donderdag 7 februari 2019

Nieuwe Brexit onderhandelingen: hier zal het om draaien

Theresa May, de pREMier van het Verenigd Koninkrijk is donderdag opnieuw naar Brussel gegaan om een nieuwe Brexitdeal te forceren. Veel tijd is er niet meer, want over 50 dagen treed de Brexit in werking.

Het punt waar het allemaal over zal gaan tijdens de onderhandelingen is de Ierse ‘backstop’. De backstop is een soort verzekering voor wanneer er geen handelsovereenkomst komt tussen het Verenigd Koninkrijk en Europa. Als er geen handelsakkoord zal zijn, dan zal volgens de backstop de grens tussen Noord-Ierland en Ierland open blijven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 6 februari 2019

EU-president Tusk: 'Speciale plek in hel voor Brexiteers'

Donald Tusk, president van de Europese Raad, heeft fel uitgehaald naar Britse politici die het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de EU hebben bepleit. "Ik vraag me af hoe die speciale plek in de hel eruitziet voor degenen die de Brexit hebben aangemoedigd, zonder zelfs maar een schets van een plan hoe dat veilig moet gebeuren", zei hij kort na overleg met de Ierse pREMier Leo Varadkar in Brussel.

De Pool zei dat hij hoopt donderdag te horen hoe de Britse regering uit de impasse rond een ordelijk vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie per 30 maart denkt te komen. PREMier Theresa May komt dan naar Brussel om over de stand van zaken te praten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 31 januari 2019

Stopt de Fed definitief met het verhogen van de rente?

De Amerikaanse centrale bank besloot gisteren om de rentestand niet opnieuw op te trekken. En daarmee lijken de FOMC-leden gehoor te geven aan de wens van Trump om te stoppen met het verhogen van de rente. Is dat een goed of een slecht teken voor de financiële markten?

Jerome Powell liet gisteren tijdens de persconferentie weten dat de centrale bank zich niet genoodzaakt ziet om de rente opnieuw op te trekken. Gezien de economische spanningen in de wereld moet de groei van de Amerikaanse economie immers niet verder afgeREMd worden. En daarmee lijkt Powell het verzoek van Trump in te lossen als het gaat om het stoppen met het verhogen van de rentestand.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 januari 2019

"Rusland wil Maduro in Cuba onderbrengen"

Het KREMlin wil af van de Venezolaanse dictator Nicolas Maduro en zou hem liefst naar Cuba zien vluchten. Zijn plaats kan dan worden ingenomen door een andere, meer gepaste anti-Amerikaanse figuur. Dat zegt een hooggeplaatste Russische diplomaat tegenover de Eurasia Group, een organisatie die advies verleent rond geopolitieke risico’s. Rusland zou over zulke oplossing met Canada in gesprek zijn.

[...]

Lees verder op express.live
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2019

‘Kans op een harde Brexit wordt groter’

Dat is toch de mening van REM Korteweg, Brexit-expert van het Instituut Clingendael. Op dinsdag 29 januari 2019 wordt in het Britse parlement gedebatteerd over het ‘plan B’. Daarna wordt er ook over gestemd. Plan A van pREMier May werd eerder al met een grote meerderheid afgekeurd. Vermits dit alternatieve plan B zo goed als identiek is aan het oorspronkelijke, laat de uitkomst zich vermoeden. Géén plan in dat geval verhoogt de kans op een harde Brexit aanzienlijk.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs