EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
39
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 21 tot 25
Geplaatst op: woensdag 10 januari 2018

Rusland plaatst tweede S-400 raketsysteem op de Krim

De plaatsing van een tweede S-400 raketsysteem op de Krim moet niet gezien worden als een bedreiging voor andere landen, maar als een maatregel om de veiligheid van Rusland te garanderen. Dat zei de woordvoerder van het KREMlin, Dmitry Peskov, in een reactie op de uitbreiding van het luchtafweersysteem op het schiereiland.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 8 januari 2018

Europese Commissie wil ‘hate speech’ en extREMe content aanpakken

De Europese Commissie organiseert deze week een bijeenkomst met vertegenwoordigers van verschillende sociale media bedrijven, met als doel gedachten uit te wisselen over het effectiever bestrijden van ‘hate speech’, racisme, terroristische propaganda en andere berichten met ‘extREMistische inhoud’ op het internet. 

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 3 januari 2018

Chinese pREMier wil in 2018 meer samenwerken met Rusland

De Chinese president Xi Jinping heeft vorige week zijn voornemen uitgesproken om dit jaar de samenwerking met Rusland te intensiveren. Volgens het Chinese persbureau Xinhua feliciteerde hij zijn Russische collega Vladimir Poetin met de resultaten van het afgelopen jaar en sprak hij zijn voornemen uit om de vertrouwensband met Rusland te versterken.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 28 december 2017

Is een tweede brexit-referendum realistisch?

In Groot-Brittannië gaan steeds meer stemmen op om een nieuw brexit-referendum te houden. Maar is dat realistisch? En zo ja, wanneer moet het dan plaatsvinden?

In Groot-Brittannië gaan steeds meer stemmen op om een nieuw brexit-referendum te houden. Maar is dat realistisch? En zo ja, wanneer moet het dan plaatsvinden?

Het enige wat een nieuw referendum over de brexit nog tegenhoudt zijn politieke motieven: puur grondwettelijk is er geen enkel probleem. En hoewel Theresa May voorlopig zo’n tweede referendum niet zou overwegen, komt ze steeds meer onder druk te staan. De twijfel over de brexit slaat vooral toe nu er binnen de Conservatieve partij steeds nadrukkelijker aan de stoelpoten van pREMier Theresa May wordt gezaagd. En zelfs de meest hardnekkige brexit-believers uit het House of Lords achten een nieuw brexit-referendum eind volgend jaar niet langer onwaarschijnlijk.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 25 december 2017

Sluit nog snel uw zorgverzekering voor 2018 af

2018 komt met rasse schreden dichterbij. Veel mensen weten nog niet welke zorgverzekering nou het beste past bij hun situatie. De verplichte zorgpREMie gaat bij sommige aanbieders omhoog en bij sommige zorgaanbieders omlaag.

2018 komt met rasse schreden dichterbij. Veel mensen weten nog niet welke zorgverzekering nou het beste past bij hun situatie. De verplichte zorgpREMie gaat bij sommige aanbieders omhoog en bij sommige zorgaanbieders omlaag.

U moet echter goed opletten bij de keuze voor uw zorgverzekering 2018 want er zijn veel verschillen. Het wordt een steeds complexer geheel.

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs