EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: vrijdag 13 april 2018

ICO 2.0 als antwoord op failliet van huidige bedrijfsfinanciering

De huidige financieringsmogelijkheden voor bedrijven voldoen niet meer. MKB-bedrijven kunnen moeilijk aan financiering komen en voor investeerders zijn de dREMpels te hoog om te investeren in deze bedrijven. ICO 2.0 is hiervoor een uitkomst.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 12 april 2018

Duitsland doet niet mee aan eventuele aanval Syrië

Duitsland zal niet meedoen aan een mogelijke militaire ingreep in Syrië, zo maakte bondskanselier Merkel vandaag na afloop van een ontmoeting met de pREMier van Denemarken bekend. Ze benadrukte dat het belangrijk is om een signaal af te geven dat het gebruik van chemische wapens niet acceptabel is en dat het Westen daar een eenduidig standpunt over inneemt.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 10 april 2018

President Xi waarschuwt Trump om niet terug te keren naar 'Koude Oorlogsmentaliteit'

De Chinese president Xi Jinping heeft opnieuw beloofd om de Chinese economie meer open te stellen. In zijn speech op het economisch forum op het eiland Hainan waarschuwde hij zijn Amerikaanse evenknie Donald Trump om niet terug te keren naar een 'Koude Oorlogsmentaliteit' nu beide landen handelsrobbertjes uitvechten. Xi beloofde een nieuwe fase in het openstellen van het land, van de bank- tot de autosector.

Zo wil China de import aanzwengelen en minder beperkingen en dREMpels voor buitenlands eigenaarschap in Chinese bedrijven. Ook zal intellectueel eigendom een betere bescherming krijgen. 

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 9 april 2018

Amerikaanse sancties treffen Russische bedrijven: "Niet aan twijfelen, Moskou zal reageren"

De Russische regering werkt aan een plan om bedrijven die getroffen zijn door Amerikaanse sancties te helpen. Dat zei pREMier Dmitry Medvedev na een kabinetszitting. Hoe die steun er precies zal uitzien, is nog niet bekend. Tegelijk dreigt Moskou met tegenmaatregelen, maar voor details is het ook hier nog wat vroeg.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 29 maart 2018

Theresa May overweegt economische sancties tegen Rusland

De Britse pREMier Theresa May onderzoekt de mogelijkheden om Rusland financieel te raken, door de banken in het financiële centrum van Londen te verbieden Russische obligaties op de markt te brengen. Eerder dit jaar wist de Russische overheid met hulp van zogeheten clearing houses in het financiële centrum van Londen met de uitgifte van obligaties meer dan €3 miljard op te halen. Dat geld kwam voor een groot deel van institutionele beleggers, maar ook van vermogende Russen die op die manier een deel van hun geld uit het land proberen weg te sluizen.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs