EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: maandag 17 september 2018

'Trump mijdt klachten over valuta tegen Japan'

De Japanse pREMier Shinzo Abe heeft zijn Amerikaanse ambtgenoot Donald Trump tijdens hun eerste ontmoeting in 2017 verteld dat het "gevaarlijk" is om het onderwerp valuta aan te snijden. Sindsdien heeft Trump volgens de pREMier niet meer tegen Japan geklaagd over de munt.

Abe deed de onthulling zondag tijdens een televisiedebat. Daarin werd Abe onder meer gevraagd naar de betrekkingen met de VS.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 17 september 2018

GOUD: The Big Picture

Wat aanvankelijk leek uit te draaien op een geweldige week voor goud, en het mogelijke kantelpunt voor een technische opstoot, eindigde andermaal in mineur. Goud was immers goed op weg om de technische barrière op 1.220 USD/ounce uit te nemen, wat het gele edelmetaal in een hogere versnelling kon brengen. Echter, op de futuREMarkten werd nog eens alle geschut bovengehaald om de goudprijs te drukken.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 3 september 2018

's Werelds rijksten hebben een probleem: ze kunnen hun geld niet snel genoeg weggeven

De rijksten ter wereld beloofden in 2010 de helft tot 99% van hun fortuin weg te schenken aan goede doelen. Ondanks dat worden ze enkel rijker.

Sinds 1994 schonk Bill Gates ruim 700 miljoen aandelen van zijn bedrijf Microsoft aan de Bill and Melinda Gates Foundation, een particuliere stichting die als doelstelling heeft de gezondheidszorg van de wereldbevolking verbeteren en de extREMe armoede in de wereld terug te dringen. Dat pakket aandelen is vandaag 71 miljard dollar waard. De stichting kreeg ook een reeks van de 290 miljoen aandelen van Berkshire Hathaway, het bedrijf van Warren Buffett. Die aandelen worden vandaag op 54 miljard dollar gewaardeerd.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 29 augustus 2018

'PREMier League-spelers dekken zich in tegen daling pond om Brexit'

Internationale voetballers in de Britse PREMier League dekken zich steeds meer in tegen een daling van het Britse pond door Brexit.

Deze spelers ontvangen hun loon in ponden, maar doen aankopen of investeringen in bijvoorbeeld dollars of euro's. Als de koers van het pond daalt, is hun loon minder waard in buitenlandse valuta en sinds het Brexit-referendum is de munt zwakker geworden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 augustus 2018

De Britten hebben spijt van hun beslissing om de EU te verlaten

De onderhandelingen tussen Brussel en Londen zijn op dit moment vergevorderd. Uiteraard moeten de Europeanen en de Britten het nog over veel gebieden eens worden, maar het is wel duidelijk dat pREMier May een voorstander is van een ‘zachte Brexit’. Ondanks de mogelijke zachte Brexit krijgen steeds meer Britten spijt van hun beslissing om de EU te verlaten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs