EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: donderdag 28 november 2019

Gerald Celente over de economie, financiën, politiek en beleggingen: welcome to Slavelandia!

‘Gerald Celente is the creator of the Trends Journal, a weekly magazine providing subscribers with trends, research, and analysis no other news source delivers. Follow the mainstream media for shit news & fake news.’ Uiteraard heeft Celente het ook over de opstanden en demonstraties in tal van landen, een almaar groeiende lijst. Het zijn de burgers tegen de elite, de multinationals, maar ook hun overheden. De onvrede verenigt zich. Het is ook een kwestie van arm tegen rijk, aldus de trendvoorspeller met 30 jaar ervaring achter de kiezen. De steeds extREMer inkomensongelijkheid is dan wel de hoofdoorzaak. Welcome to Slavelandia!, dixit Gerald Celete:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 10 november 2019

Iran ontdekt groot nieuw olieveld dat op een na grootste bron van land is

Iran heeft een nieuw groot olieveld ontdekt in het zuidwesten van het land, schrijft persbureau AP. Het veld zou zo’n 53 miljard vaten olie bevatten en is het op een na grootste veld van Iran, meldt pREMier Hassan Rohani zondag op de Iraanse staatstelevisie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 28 oktober 2019

Biflatie Pensioen Bulletin: Pensioenfondsen in gevaar, reorganiseren maar

In het kader van de discussie rondom de pensioenproblematiek is bij mij de vraag gerezen of er een oplossing ligt in het samenvoegen van AOW en Pensioen in één fonds. Ik zie daarin twee voordelen. De eerste ligt op het organisatorische vlak en nummer twee is het fiscale plaatje.Momenteel heerst er angst onder de bevolking of er gekort gaat worden op de uitkeringen waarvoor jarenlang zuurverdiende pREMies zijn ingelegd.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 28 oktober 2019

EU is bereid uitstel te geven voor brexit

De Europese Unie is bereid om Brits pREMier Boris Johnson drie maanden extra tijd te geven om de brexit rond te krijgen. Zondagavond werd een draft documentje opgesteld waarin dit werd vastgelegd. De officiële discussies zullen vandaag plaatsvinden. De nieuwe deadline voor de brexit, indien officieel goedgekeurd, zal dus pas op 31 januari 2020 zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 23 oktober 2019

Wordt de Brexit voor de derde keer uitgesteld?

Het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie staat gepland op 31 oktober, maar lijkt door de stemmingen van dinsdag in het Britse parlement zo goed als uitgesloten. Wat kunnen we nu verwachten van het eerder door pREMier Boris Johnson ingediende verzoek tot uitstel van de Brexit?

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs