EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: vrijdag 18 januari 2019

Verenigd Koninkrijk zou EU-voorstel voor uitstel Brexit afwijzen

Het Verenigd Koninkrijk zou niet ingaan op een aanbod van Brussel om de Brexit uit te stellen, heeft de woordvoerder van de Britse pREMier Theresa May donderdag gezegd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 17 januari 2019

WRR: Evenwicht geldstelsel verstoord, met hoog schuldniveau tot gevolg

De Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) stelt dat het evenwicht van ons geldstelsel verstoord is. Er zit te weinig REMming op het scheppen van geld en kredietverlening. Dit heeft tot gevolg dat er een ongewenst hoog schuldniveau is bereikt, stelt de raad in een donderdag verschenen rapport.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 17 januari 2019

May: Tijd om eigenbelang opzij te zetten

Het is tijd dat politici het eigenbelang nu opzij te zetten en stappen zetten naar de Brexit. "Het is mijn plicht dat te doen en ik ben dat ook van plan", zei de Britse pREMier Theresa May woensdagavond in een verklaring nadat ze een motie van wantrouwen in het parlement had overleefd.

Ze heeft na het winnen van de vertrouwensstem meteen al gesprekken gevoerd met politici van de oppositie over het verdere Brexit-traject, zei ze in de korte toespraak voor 10 Downing Street.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 16 januari 2019

PREMier China: We moeten ons voorbereiden op economische moeilijkheden

De Chinese pREMier Li Keqiang heeft woensdag gewaarschuwd voor economische moeilijkheden. De pREMier deed dit op de Chinese staatsradio. Hij deed de uitspraak nadat de Chinese centrale bank bekendmaakte 83 miljard dollar (zo'n 73 miljard euro) in de economie te pompen.

Het stimuleringsprogramma moet ervoor zorgen dat de economische groei niet verder afneemt en moet voorkomen dat de werkloosheid toeneemt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 16 januari 2019

Goldman Sachs: 'Kans op wanordelijke no deal-Brexit is nu kleiner'

Internationale investeringsbank Goldman Sachs stelt dat de kans op een "wanordelijke no deal-Brexit" kleiner is na de nederlaag die pREMier Theresa May dinsdagavond leed. De kans op een zachte, uitgestelde of zelfs geen Brexit is juist iets groter, stelt de bank woensdag.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs