EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: dinsdag 9 juli 2019

Nieuwe Griekse pREMier wil massale belastingverlaging doorvoeren

In Griekenland wil kersvers pREMier Kyriakos Mitsotakis een nieuwe economische strategie introduceren. Hij stuurt daarbij vooral aan op een grote belastingverlaging. Het beleid van Mitsotakis zou volgens waarnemers echter op verzet van de Europese leiders kunnen stuiten. Europa wil immers dat Griekenland budgetoverschotten als een prioriteit blijft hanteren. Dat zegt Catherine Chatignoux, hoofd van de Europese redactie van de Franse krant Les Echos.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 8 juli 2019

Internet is lang niet overal vrij

Wel integendeel: in heel wat landen wordt het medium ‘internet’ door de Staat zelfs als een bedreiging gezien. Bedreigingen dienen afgewend en dus moet het internet gecontroleerd worden. Beheerd en beheerst. Gecensureerd in heel lichte of zeer extREMe mate. Van Italië en Duitsland tot Venezuela en China. Het woord en het beeld hebben hun kracht dus nog niet verloren en gelukkig maar. Of de ‘pen’ nog altijd machtiger is dan het zwaard, laten we aan uw oordeel over.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 4 juli 2019

De nieuwe wereld: geld is gratis, waarom er niet van profiteren?

We leven in een omgekeerde wereld. De rentevoeten blijven dalen. Wie geld uitleent om anderen te helpen, moet daarvoor betalen, wie geld leent omdat ie het nodig heeft, krijgt er nog een pREMie bovenop.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 3 juli 2019

Waakhonden bezorgd over virtuele munt Facebook

Facebook kondigde onlangs vol enthousiasme een eigen virtuele munt aan, de libra. Vanaf volgend jaar zouden gebruikers daarmee geld kunnen overmaken om rekeningen te betalen en spullen te kopen. Maar de toezichthouders zijn nog niet zo enthousiast. Ze trappen op de REM en willen tijd om uit te zoeken hoe de munt in elkaar zit.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 1 juli 2019

'Eerder een Elfstedentocht in juli dan hogere spaarrentes'

De spaarrentes zouden ooit weer gaan stijgen. Zo leek het tenminste toen de Europese Centrale Bank (ECB) steeds iets meer op de REM trapte met het stimuleringsbeleid in de eurozone. Maar na een half jaar trapt de ECB mogelijk opnieuw het gaspedaal in en rest alweer de vraag: Gaan de spaarrentes verder dalen?

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs