EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 11 tot 15
Geplaatst op: donderdag 1 maart 2018

Tony Blair zoekt Europese hulp om brexit ongedaan te maken: "Beschouw het referendum als een wake-upcall"

Economie Europa moet actief helpen het Britse vertrek uit de EU ongedaan te maken. Dat kan het doen door het brexit-referendum van juni 2016 op te vatten als een wake-upcall om Europa grondig te hervormen, zegt oud-pREMier Tony Blair.

Blair, Labour-pREMier van 1997 tot 2007, zei dat vanmiddag in Brussel, waar hij steun zoekt voor een uitgestoken hand naar Londen. In eigen land ijvert hij voor een nieuw referendum, minimaal over de deal - welke dan ook - die Londen en de Europese Commissie op het eind zullen hebben onderhandeld. De brexit is zo veel ingewikkelder en duurder dan in 2016 geopperd, dat het Britse volk de kans moet krijgen zich opnieuw uit te spreken, vindt hij. 

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 17 februari 2018

Russische banken hebben SWIFT betaalsysteem niet meer nodig

Alle grote banken en financiële instellingen in Rusland zijn gereed om over te schakelen van het Westerse SWIFT betaalsysteem naar een systeem dat in eigen land ontwikkeld is. Dat zei de vice-pREMier van Rusland, Arkady Dvorkovich, in een interview met het Russische persbureau TASS. Daarmee is de financiële sector van het land minder kwetsbaar voor eventuele westerse sancties.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 16 februari 2018

Economie Japan strak in de lak, fundering rot weg

De Japanse pREMier Abe heeft Haruhiko Kuroda voorgedragen voor een nieuwe termijn als gouverneur van de centrale bank. Zijn aanblijven kan worden gezien als een teken van stabiliteit, maar daar denkt BNR's macro-econoom Kees de Kort heel anders over.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 februari 2018

Euro op hoogste peil sinds eind 2014

Geld De euro zet zijn REMonte voort. De Europese eenheidsmunt steeg vanochtend tot 1,2555 Amerikaanse dollar, het hoogste niveau sinds december 2014.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 4 februari 2018

Poetin over het reduceren van kernwapens

Het Amerikaanse Ministerie van Defensie wil minder krachtige kernwapens ontwikkelen, met als argument dat ze dan eerder ingezet kunnen worden in extREMe omstandigheden. Volgens een nieuw onderzoeksrapport van het Pentagon moeten dit soort ‘kleinschalige’ nucleaire wapens ontwikkeld worden om een antwoord te klaar te hebben voor de ‘agressieve uitbreiding’ van het wapenarsenaal van China en Rusland.

Lees verder op Geotrendlines

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs