EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2019

China houdt rekening met tragere economische groei van 6 à 6,5 procent

China mikt dit jaar op een economische groei van 6 à 6,5 procent. Het gaat om de laagste groeidoelstelling van de ongeveer drie voorbije decennia. De cijfers staan in een werkrapport van de Chinese pREMier Li Keqiang, dat vandaag bij de start van het jaarlijkse Volkscongres in Peking werd bekendgemaakt. Tegelijkertijd werd onder meer een forse belastingverlaging aangekondigd en worden miljarden geïnvesteerd in de infrastructuur en kleinere bedrijven, zo bleek vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2019

Kalashnikov-drone is slimme bom voor extREMisten

De Russische wapenfabrikant Kalashnikov heeft een intelligente drone ontwikkeld die tegen goedkope prijzen zou worden verkocht. Daardoor zou het toestel volgens experts echter ook bij extREMisten een bijzonder grote populariteit verwerven. Zij maken daarbij de vergelijking met de beroemde AK47 die al langer door Kalashnikov wordt gefabriceerd. Ook dat wapen heeft zijn weg wereldwijd naar milities, revolutionairen en terroristen gevonden.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2019

Brexit-stemming uitgesteld naar 12 maart

Waar de uitkomst van de Brexit niet onzekerder leek te kunnen worden, wordt het dat toch. Britse wetgevers zouden deze week over de Brexit-deal stemmen. Maar dat is uitgesteld door pREMier Theresa May.

Nu wordt er op 12 maart gestemd over de huidige Brexit-deal. Dat is slechts 17 dagen voor de deadline van 29 maart.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2019

Labour is dan toch voorstander van tweede brexit-referendum

Labour, de belangrijkste Britse oppositiepartij, gaat een amendement steunen dat voorstelt een tweede referendum over de exit uit de Europese Unie te houden, om de ‘destructieve’ brexit van de conservatieven van pREMier Theresa May tegen te houden. Dat heeft de voorzitter van de socialistische partij, JeREMy Corbyn, vandaag beslist.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 25 februari 2019

Dit land duwt elke minuut zes mensen de extREMe armoede in

Nigeria is het land met het grootste aantal extreem armen van de hele wereld. Het land telt 87 miljoen mensen die moeten leven met een daginkomen van minder dan 1,90 dollar, het niveau dat de Verenigde Naties als extREMe armoede bestempelen. Dat is nagenoeg de helft van de totale bevolking van het land. Tenzij er een plotse ommekeer komt, dreigt die situatie alleen maar te verergeren. Dat zegt het persbureau Bloomberg. Nochtans is Nigeria de grootste olieproducent van heel Afrika.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs