EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: woensdag 18 maart 2020

België: Benzineprijs onder magische dREMpel van 1 euro gezakt

Waasland De coronacrisis brengt vooral veel kommer en kwel met zich mee, maar er zijn zowaar ook enkele voordelen. Er zijn nog amper files op de weg en wie gaat tanken, voelt het ook flink in z’n portemonnee. De prijzen van olieproducten zijn in vrije val. Dat zorgt ervoor dat je hier en daar voor een liter benzine Super 95 sinds vandaag minder dan 1 euro betaalt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 16 maart 2020

Overzicht: Meer onrust op de financiële markten

De onrust op de financiële markten is na de extREMe maatregelen van de Federal Reserve niet afgenomen. Integendeel, op maandag gingen de aandelenkoersen opnieuw hard onderuit. In Europa lopen de verliezen uiteen van 8% tot meer dan 10%.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: zondag 15 maart 2020

Rutte: 'Economie kan eerste dreun tot 90 miljard euro opvangen'

De overheidsfinanciën staan er op dit moment dermate goed voor dat er genoeg financiële ruimte is om de gevolgen van de coronacrisis op te vangen, zegt pREMier Mark Rutte vrijdag tijdens zijn wekelijkse persconferentie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 maart 2020

De wereld moet op slot

De woorden uit de titel zijn van pREMier Johnson van het VK. De zin ‘de wereld moet op slot’ is van ondergetekende. We schreven dit op Biflatie al een hele poos geleden als de enige oplossing. Om het virus in te perken, te doen uitdoven op kortere termijn, naargelang we allemaal meewerken. We zullen stilaan (of snel!) als landen alle het voorbeeld van Italië moeten volgen. Het openbare leven zal zo goed als stil komen te liggen. Er zal nog heel veel verloren gaan; aan mensenlevens, en geld, verdiensten. Dat tweede is nu even minder belangrijk. We moeten hier met z’n allen door, en dat zullen we ook doen. Informeer u, en be safe. Better safe than sorry!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 11 maart 2020

Verlaagt de Fed de rente naar 0%?

Een week geleden besloot de Amerikaanse centrale bank om aan de handREM te trekken. De nare economische gevolgen van het coronavirus moesten zoveel mogelijk beperkt worden. Als gevolg daarvan werd een nood renteverlaging doorgevoerd van 50 basispunten. Een groot deel van de beleggers rekent tijdens deze maand nog op een verdere renteverlaging.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs