EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
38
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
22
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: donderdag 28 december 2017

Is een tweede brexit-referendum realistisch?

In Groot-Brittannië gaan steeds meer stemmen op om een nieuw brexit-referendum te houden. Maar is dat realistisch? En zo ja, wanneer moet het dan plaatsvinden?

In Groot-Brittannië gaan steeds meer stemmen op om een nieuw brexit-referendum te houden. Maar is dat realistisch? En zo ja, wanneer moet het dan plaatsvinden?

Het enige wat een nieuw referendum over de brexit nog tegenhoudt zijn politieke motieven: puur grondwettelijk is er geen enkel probleem. En hoewel Theresa May voorlopig zo’n tweede referendum niet zou overwegen, komt ze steeds meer onder druk te staan. De twijfel over de brexit slaat vooral toe nu er binnen de Conservatieve partij steeds nadrukkelijker aan de stoelpoten van pREMier Theresa May wordt gezaagd. En zelfs de meest hardnekkige brexit-believers uit het House of Lords achten een nieuw brexit-referendum eind volgend jaar niet langer onwaarschijnlijk.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 25 december 2017

Sluit nog snel uw zorgverzekering voor 2018 af

2018 komt met rasse schreden dichterbij. Veel mensen weten nog niet welke zorgverzekering nou het beste past bij hun situatie. De verplichte zorgpREMie gaat bij sommige aanbieders omhoog en bij sommige zorgaanbieders omlaag.

2018 komt met rasse schreden dichterbij. Veel mensen weten nog niet welke zorgverzekering nou het beste past bij hun situatie. De verplichte zorgpREMie gaat bij sommige aanbieders omhoog en bij sommige zorgaanbieders omlaag.

U moet echter goed opletten bij de keuze voor uw zorgverzekering 2018 want er zijn veel verschillen. Het wordt een steeds complexer geheel.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 december 2017

Handelsverdrag EU-Japan is rond

Japan en de Europese Unie hebben een akkoord bereikt over een handelsverdrag. Dat heeft de pREMier Shinzo Abe van het Aziatische land volgens het Japanse persbureau Kyodo vrijdag gezegd.

Europees commissaris Cecilia Malmström had donderdag al laten weten dat een akkoord nabij was. Het doel was om het verdrag uitonderhandeld te hebben vóór de G20-top eind volgend jaar in Argentinië.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 november 2017

Zwitsers dorp geeft tot 60.000 euro aan nieuwkomers

Het Zwitserse dorp Albinen is tot een belangrijke financiële inspanning bereid om de ontvolking te stoppen en om te keren. Het gemeentebestuur heeft immers beslist een pREMie uit te keren aan inwijkelingen die zich op het grondgebied van het dorp willen vestigen.

Elke volwassene die zich in Albinen vestigt, ontvangt een vergoeding van 25.000 Zwitserse frank. Voor een kind is een pREMie van 10.000 frank voorzien. Op die manier kan een gezin met twee volwassenen en twee kinderen een keuze voor Albinen, gelegen in het kanton Wallis, verzilverd zien met een pREMie van 70.000 frank. Dat komt overeen met een bedrag van 60.000 euro.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 20 november 2017

President Trump blijkt een ramp voor Amerikaanse wapenindustrie

President Donald Trump blijkt een ramp te zijn voor de Amerikaanse wapenindustrie. REMington Outdoors, de grootste wapenmaker van het land, heeft in het boekjaar 2017 een verlies van 60 miljoen dollar moeten incasseren op een omzet van 467 miljoen dollar. In het boekjaar 2016 kon de wapenmaker nog een winst van 19 miljoen dollar voorleggen, op een omzet van 644 miljoen.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs