EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: vrijdag 16 februari 2018

Euro op hoogste peil sinds eind 2014

Geld De euro zet zijn REMonte voort. De Europese eenheidsmunt steeg vanochtend tot 1,2555 Amerikaanse dollar, het hoogste niveau sinds december 2014.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 4 februari 2018

Poetin over het reduceren van kernwapens

Het Amerikaanse Ministerie van Defensie wil minder krachtige kernwapens ontwikkelen, met als argument dat ze dan eerder ingezet kunnen worden in extREMe omstandigheden. Volgens een nieuw onderzoeksrapport van het Pentagon moeten dit soort ‘kleinschalige’ nucleaire wapens ontwikkeld worden om een antwoord te klaar te hebben voor de ‘agressieve uitbreiding’ van het wapenarsenaal van China en Rusland.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 25 januari 2018

Britse pREMier wil serieus kijken naar cryptovaluta

De Britse pREMier Theresa May vindt dat serieus moeten worden gekeken naar mogelijk crimineel gebruik van digitale munten zoals bitcoin. Ze waarschuwt dat in dat geval actie kan worden genomen tegen cryptomunten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 17 januari 2018

Beide Korea’s marcheren onder dezelfde vlag bij opening Winterspelen

Atleten van Zuid- en Noord-Korea zullen tijdens de openingsceREMonie van de komende Winterspelen onder dezelfde vlag marcheren. Het gaat om de belangrijkste toenadering tussen beide landen op tien 10 jaar tijd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 16 januari 2018

China wilt bitcoin-mining verbieden

Bitcoin mining could be on its last legs in China.

Bitcoin mining could be on its last legs in China.

The country’s top internet-finance regulator, the Leading Group of Internet Financial Risks REMediation, issued a notice asking local governments to “guide” bitcoin-mining operations to make an “orderly exit” from the business, according to a leaked document online. Citing government sources, Bloomberg and Reuters earlier reported that China is planning to limit electricity supply to bitcoin miners.

[...]

Lees verder op qz.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs