EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: zondag 2 juni 2019

Maleisië wil bewijs van betrokkenheid Rusland bij MH17

De regering van Maleisië wil hard bewijs zien van de verdenking dat Rusland de MH17 zou hebben neergehaald. Dat zei de pREMier van het het land, Mahathir Mohammed, eerder deze week tijdens een persconferentie. Hij erkende dat het vliegtuig met een Russische raket was neergehaald, maar voegt eraan toe dat hij niet zeker weet of deze raket ook door Rusland is afgevuurd. Hij merkte op dat Oekraïne ook over dergelijke raketten beschikt.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2019

‘In de toekomt zullen we nog radicaler monetair beleid zien’

De afgelopen jaren hebben we heel wat monetaire stimulus gezien. Maar volgens analisten van AB Bernstein nog lang niet alles. Want in de komende jaren zullen we nog meer, extREMer monetair beleid zien. Tenminste als een volgende recessie toeslaat.

In een toekomstige crisis zullen we ‘radicale’ types van maatregelen zien die de economie proberen te redden van een malaise, zo luidt een analyse van AB Bernstein. Bernstein is een wereldwijde vermogensbeheerder.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2019

BREAKING: Britse pREMier neemt ontslag

Op 7 juni 2019 verlaat Theresa May Downing Street 10. Van oudsher de ambtswoning van elke Britse pREMier. Ze zal dan net geen drie jaar aan het hoofd hebben gestaan van de regering van het VK. Het zat er aan te komen want ze verloor meer en meer politieke steun. Ook binnen haar eigen partij, de Conservatieven. Haar opeenvolgende Brexit voorstellen liepen telkens op niets uit. De eerste vragen die nu opdoemen zijn dan: wie gaat haar plaats innemen? En ook: heeft dit effect op de plannen voor een Brexit?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2019

Therese May gaat aftreden, goed voor Europese Unie?

Brits pREMier Theresa May heeft aangekondigd dat ze gaat aftreden, een exacte datum is er nog niet maar ze heeft zelf te kennen gegeven om vóór 10 juni af te treden. Het fiasco omtrent de brexit heeft een zware tol geëist en haar politieke carrière zwaar beschadigd. Voor de Europese Unie kan dit een goede ontwikkeling zijn, de onzekerheid is er echter wel door toegenomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2019

Groeimarkten valuta’s hebben het opnieuw moeilijk

De spanningen rondom de handelsoorlog zijn tijdens de afgelopen dagen weer flink opgelaaid. Vanaf vandaag zal China geconfronteerd worden met nog hogere Amerikaanse importtarieven. En volgens Trump hebben de Chinezen dit volledig aan zichzelf te danken. En tot nu toe zijn met name de groeilanden de verliezers van deze handelsoorlog.

Vandaag worden de Amerikaanse importtarieven op diverse Chinese producten verhoogd van 10 naar 25 procent. Volgens Trump heeft China afspraken geschonden uit de handelsgesprekken en als gevolg daarvan moeten ze volgens de president van de VS boeten. Ondanks de verhoging van de importtarieven, zal de Chinese vicepREMier nog wel afreizen naar Washington voor verdere handelsbesprekingen. De vraag is alleen hoe effectief deze gesprekken zullen zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs