EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 41 tot 45
Geplaatst op: dinsdag 10 oktober 2017

Van huisvrouw tot vastgoedmiljonair in vijf jaar: Nicole (39) legt uit hoe ze dat geflikt heeft

In 2012 bleef Nicole BREMner nog thuis om voor haar drie kinderen te zorgen terwijl haar man lange uren klopte. Vandaag, vijf jaar later, is ze meer dan 130 miljoen euro waard én kan ze veel tijd met haar kinderen doorbrengen. Een perfect leven, zo lijkt het. En het begon allemaal toen Nicole haar eerste stapjes in de vastgoedwereld zette.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 10 oktober 2017

Wereldeconomie trekt verder aan, beurzen blijven ongeREMd doorstijgen

In drie kwart van de wereld gaat het goed met de economie en zijn de economische vooruitzichten positief, dat zei IMF-topvrouw Christine Lagarde donderdag tijdens een persmededeling. Het valt haar op dat het wereldwijde economische herstel een versnelling hoger schakelt, het moment waarop het IMF lang heeft moeten wachten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 4 oktober 2017

Catalonië smeekt om bemiddeling: EU kijkt andere kant op

De EU heeft het geweld in Spanje in vage termen veroordeeld. PREMier Mariano Rajoy wordt al helemaal niet met de vinger wordt gewezen. De kop-in-het-zand strategie van de Europese Unie over Catalonië gaat dus gewoon verder. Ondertussen blijft men er op hameren “dat het referendum ongrondwettelijk is”, en dreigt de EU ermee Catalonië niet te erkennen. Een rol als bemiddelaar in het conflict, daar passen ze dan weer voor. Terwijl dat net is waar de Catalanen vragende partij voor zijn.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 26 september 2017

Sterke uitslag populistisch-rechts dwingt Merkel tot Jamaica-coalitie. Maar wat is dat?

Alternative für Deutschland (AfD) is met 12,6% van de stemmen de derde partij van Duitsland geworden. Zo komt het rechts-populistische AfD voor de eerste keer in het parlement. Dat zorgt, naast een psychologische opdoffer voor Angela Merkel en haar beleid, ook voor een erg moeilijke regeringsvorming voor de Duitse pREMier. Dit is waarom.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 22 september 2017

Blair: 30% kans dat Brexit er niet komt

Er is een behoorlijke kans dat de scheiding tussen de Europese Unie en Groot-Brittannië alsnog zal zullen worden belet. Dat heeft de voormalige Britse pREMier Tony Blair gezegd.

De meest recente Britse parlementsverkiezingen hebben volgens Blair duidelijk gemaakt dat er voor een brexit in Groot-Brittannië zeker geen algemene steun meer kan worden gevonden.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs