EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: maandag 30 juli 2018

Britse minister: 'China wil in gesprek over afspraken vrijhandel na Brexit'

China wil met het Verenigd Koninkrijk (VK) in gesprek over vrijhandelsafspraken na de Brexit. Dat vertelde Britse minister van Buitenlandse Zaken JeREMy Hunt maandag in Peking tijdens een persconferentie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 juli 2018

1.000 euro spaargeld over? Zo kan u het slim beleggen

Beleggen is kennelijk het nieuwe sparen, maar helemaal correct is die bewering niet: aandelen of obligaties blijven toch veel risicovoller. Ze zijn dus enkel geschikt voor centen die je niet (meteen) nodig hebt. Is dat geen bezwaar, dan zijn er wel enkele laagdREMpelige beleggingen mogelijk. Zelfs met amper 1.000 kan je daarmee al aan de slag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

Deze indicator geeft aan dat we NIET hoeven te vrezen voor een recessie

De Amerikaanse economie draait op dit moment op volle toeren. De belastingverlagingen van Donald Trump hebben er zelfs voor weten te zorgen dat de economie kan genieten van een extra groeistimulans. Ook de toekomst ziet er nog steeds rooskleurig uit.

De Amerikaanse centrale bank is op de REM gaan staan. Zo heeft de Fed, onder leiding van Jerome Powell, al twee keer dit jaar de rentestand verhoogd en daarnaast is het balanstotaal flink teruggebracht. Dit is ook terecht, want de Amerikaanse economie is sterk genoeg om op eigen benen te staan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 juli 2018

Importtarieven tussen EU en Japan omlaag door vrijhandelsakkoord

De Europese Unie en Japan tekenen dinsdag een vrijhandelsakkoord. Leiders van beide partijen bezegelen de vorig jaar gesloten deal in de Japanse hoofdstad Tokio. 

De importtarieven voor vrijwel de gehele onderlinge handel gaan omlaag. Het is de belangrijkste bilaterale handelsovereenkomst ooit voor de EU, aldus Europees Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker, die het akkoord tekent met de Japanse pREMier Shinzo Abe en EU-president Donald Tusk.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 15 juli 2018

Britse pREMier May onthult plannen voor 'zachte' Brexit

De Britse pREMier Theresa May lijkt vooral in te willen zetten op een zogeheten zachte Brexit wanneer het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie stapt. 

Zo moet vrij verkeer van personen gedeeltelijk mogelijk blijven, blijkt uit een document dat de Britse pREMier Theresa May donderdag heeft gepubliceerd. 

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs