EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: donderdag 12 september 2019

Donald Trump stelt importheffingen met twee weken uit

Amerikaans president Donald Trump heeft laten weten dat de importheffingen op 550 miljard dollar aan Chinese goederen, die vanaf 1 oktober geactiveerd zouden worden, met twee weken zullen worden uitgesteld en pas in voege zullen treden op 15 oktober. Hij doet dit als ‘gesture of good will’ richting China en op vraag van de vicepREMier van China vermits de Volksrepubliek China zijn 70 jaar bestaan viert op 1 oktober. 

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 10 september 2019

Kunnen de centrale banken de wereldeconomie redden?

Het monetaire landschap is tijdens de afgelopen 12 maanden drastisch veranderd. De tegenvallende groei van de wereldeconomie heeft er voor weten te zorgen dat de centrale banken terug op het gaspedaal zijn gaan staan. Zo voerde bijvoorbeeld de Amerikaanse centrale bank onlangs nog een renteverlaging door. En de verwachting is dat de Europese centrale bank ook met de nodige stimuleringsmaatregelen zal gaan komen.

Een jaar geleden zag alles er nog compleet anders uit. Destijds was bijvoorbeeld de Amerikaanse centrale bank nog druk bezig met het verhogen van de rente. Ook Mario Draghi, voorzitter van de ECB, liet destijds weten dat de Europese centrale bank binnenkort op de REM zou gaan staan. De handelsoorlog en de nadelige economische gevolgen daarvan gooiden echter roet in het eten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 september 2019

Aanhoudende Brexit-zorgen kunnen funest zijn voor de Britse economie

Het is een rampzalige week geweest voor Boris Johnson. Donderdagavond maakte hij zijn derde verlies als pREMier in drie stemmingen mee. Daarnaast diende de broer van Boris zijn ontslag in. De aanhoudende Brexit-zorgen kunnen funest zijn voor de Britse economie.

De broer van Boris Johnson, Jo Johnson, liet donderdagavond aan zijn broer weten dat hij afstand neemt van de Britse regering. Negen jaar lang heeft Jo Johnson zijn kiesdistrict Orpington vertegenwoordigd en was hij tevens staatssecretaris onder drie pREMiers. Via Twitter liet hij weten dat hij tijdens de afgelopen weken is verscheurd tussen loyaliteit voor zijn familie en het landsbelang. Jo wekt hiermee de suggestie dat zijn broer niet in het landsbelang handelt. In ieder geval was het de zoveelste tegenslag voor pREMier Johnson.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2019

Daar gaat ons pensioen, wat kunnen we doen(3)

(door Gerrit Welbergen) Het pensioendebat wordt steeds heftiger en de onrust daarover in het land groeit. Daarom in dit deel 3 een nadere actuele beschouwing, voortbordurend op deel 1 en 2. De pensioenpREMies van werknemers(en werkgevers) zijn geïnd door grote fondsen waarbij de deelnemers zich verzekerden voor een waardevast pensioen. De verzekerden vertrouwen op hun vertegenwoordigers die het beleid uitstippelen. Het vervelende daarbij is dat het geld samenkomt in grote potten en daarom heen een grote organisatie is gesticht met veel medewerkers waarvan velen, en uiteraard de top, een goed belegde boterham verdienen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 september 2019

Pensioenfondsen luiden noodklok: 'Alle seinen staan op dieprood'

Pensioenfondsen zijn bezorgd over de ontwikkeling van de dekkingsgraden, pREMies en opbouwpercentages. Dat schrijft de Pensioenfederatie, de belangenorganisatie van de fondsen, donderdag voorafgaand een Tweede Kamerdebat over dreigende pensioenkortingen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs