EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
21
kliks
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
17
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: maandag 9 april 2018

Amerikaanse sancties treffen Russische bedrijven: "Niet aan twijfelen, Moskou zal reageren"

De Russische regering werkt aan een plan om bedrijven die getroffen zijn door Amerikaanse sancties te helpen. Dat zei pREMier Dmitry Medvedev na een kabinetszitting. Hoe die steun er precies zal uitzien, is nog niet bekend. Tegelijk dreigt Moskou met tegenmaatregelen, maar voor details is het ook hier nog wat vroeg.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 29 maart 2018

Theresa May overweegt economische sancties tegen Rusland

De Britse pREMier Theresa May onderzoekt de mogelijkheden om Rusland financieel te raken, door de banken in het financiële centrum van Londen te verbieden Russische obligaties op de markt te brengen. Eerder dit jaar wist de Russische overheid met hulp van zogeheten clearing houses in het financiële centrum van Londen met de uitgifte van obligaties meer dan €3 miljard op te halen. Dat geld kwam voor een groot deel van institutionele beleggers, maar ook van vermogende Russen die op die manier een deel van hun geld uit het land proberen weg te sluizen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 29 maart 2018

ByeleX lanceert eerste aandelen ICO van Europa

Technologiebedrijf ByeleX heeft 29 maart 2018 de eerste aandelen ICO (Initial Coin Offering) in Europa gelanceerd, die investeerders dezelfde rechten en dezelfde wettelijke bescherming biedt als bij een gewone beursgang. Deze ICO 2.0 van ByeleX is uniek omdat investeerders echt aandelen in een bedrijf -en dus fysieke waarde- krijgen voor hun geld. Bovendien voldoet deze aan alle wettelijke en financieel-technische eisen. De cryptobeursgang maakt beleggen veel laagdREMpeliger en luidt een geheel nieuw tijdperk van bedrijfsfinanciering in.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 24 maart 2018

BOOM! Verenigde Staten hebben er op een jaar 700.000 miljonairs bij

De ‘boom’ in de Amerikaanse economie heeft vorig jaar 700.000 nieuwe dollarmiljonairs gemaakt. Dat blijkt uit gegevens van de SpectREM Group. De Verenigde Staten tellen nu 11 miljoen miljonairsgezinnen, dat zijn er 6% meer dan in 2016. 

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 16 maart 2018

Daniel Pinto (JPMorgan): “40% beursdaling is reëel”

Een steeds grotere groep aan beleggers maakt zich zorgen om de situatie op de markten. Tijdens de afgelopen jaren zijn de aandelenkoersen hoofdzakelijk zo hard gestegen met dank aan de financiële steun van de centrale banken. Nu de Amerikaanse centrale bank vol op de REM is gaan staan, slaat het noodlot onder sommige beleggers toe.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs