EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: dinsdag 8 januari 2019

Dit zijn de 5 grootste risico's voor 2019

De Eurasia Group publiceert deze week zijn voorspellingen voor 2019. De groep werd in 1998 opgericht door Ian BREMmer en specialiseert in advies omtrent politieke risico’s. Elke jaar somt het bedrijf een tiental risico’s op die het potentieel hebben om de bestaande situatie op nationaal en internationaal vlak grondig door elkaar te schudden.

[...]

Lees verder op express.live
Geplaatst op: vrijdag 28 december 2018

Kan de Fed wel doorgaan met het verhogen van de rente?

Vorige week woensdag besloot de Amerikaanse centrale bank om voor de vierde keer dit jaar de rentestand met een kwartpunt te verhogen. Deze renteverhoging wist te leiden tot sterk dalende beurskoersen. Deze dalende beweging werd extra ondersteund door de uitspraken van Fed-voorzitter Jerome Powell.

Donald Trump heeft zich de afgelopen maanden meermaals negatief uitgelaten over de door hem aangestelde Fed-voorzitter Jerome Powell. Volgens de president is dit niet het moment om de rente te verhogen. Hiermee REMt de Fed immers de groei van de Amerikaanse economie af. Powell benadrukte vorige week woensdag nogmaals dat de Amerikaanse centrale bank onafhankelijk dient te handelen. Met andere woorden kan Trump zich beter bezig gaan houden met andere politieke vraagstukken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 21 december 2018

Deze grafiek laat zien dat 2019 een rampjaar kan gaan worden

Het beursjaar nadert haar einde. En de meeste beleggers en analisten hadden gerekend op een compleet ander jaareinde. De lang verwachte eindejaarsrally lijkt dit jaar uit te blijven en dat is toch wel problematisch te noemen. De aandelenmarkten waren immers juist toe aan deze beursrally. Staat ons volgend jaar nog meer onheil te wachten?

De meeste beurzen zullen hoogstwaarschijnlijk dit jaar in het rood afsluiten. En daar leek het lang niet op, want tijdens de zomer stonden de meeste indices nog flink in het groen. De volatiliteit van de afgelopen maanden laat zien hoe snel het tij op de financiële markten kan keren. Het extREMe optimisme heeft plaatsgemaakt voor het extREMe pessimisme.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 14 december 2018

Geld besparen door over te stappen van zorgverzekering

Veel mensen weten nog niet welke zorgverzekering nou het beste past bij hun situatie. De verplichte zorgpREMie gaat bij sommige aanbieders omhoog en bij sommige zorgaanbieders omlaag. U moet echter goed opletten bij de keuze voor uw zorgverzekering 2018 want er zijn veel verschillen. Het wordt een steeds complexer geheel.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 12 december 2018

Dit is waarom Bitcoin binnenkort aan een nieuwe cyclus kan beginnen

Of je nu gaat beleggen in technologieaandelen, uranium, marihuana-aandelen, olie, Bitcoin of cryptomunten. Het zijn de emoties die van de financiële markten een achtbaan maken. Wanneer het over geld gaat, kent de mens 2 extREMen: hebzucht en angst. Het een leidt naar het ander en omgekeerd. Wanneer je weet waar de markt zich in dat proces bevindt, kan je veel geld verdienen (of jezelf behoeden om veel geld te verliezen).

Beleggers in aandelen kennen de rit van een bubbel al langer dan vandaag. Financiële markten kennen regelmatig bubbels. Die beginnen bij ongeloof in de toekomst, groeien naar optimisme en pieken op euforie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs