EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 16 tot 20
Geplaatst op: donderdag 25 januari 2018

Britse pREMier wil serieus kijken naar cryptovaluta

De Britse pREMier Theresa May vindt dat serieus moeten worden gekeken naar mogelijk crimineel gebruik van digitale munten zoals bitcoin. Ze waarschuwt dat in dat geval actie kan worden genomen tegen cryptomunten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 17 januari 2018

Beide Korea’s marcheren onder dezelfde vlag bij opening Winterspelen

Atleten van Zuid- en Noord-Korea zullen tijdens de openingsceREMonie van de komende Winterspelen onder dezelfde vlag marcheren. Het gaat om de belangrijkste toenadering tussen beide landen op tien 10 jaar tijd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 16 januari 2018

China wilt bitcoin-mining verbieden

Bitcoin mining could be on its last legs in China.

Bitcoin mining could be on its last legs in China.

The country’s top internet-finance regulator, the Leading Group of Internet Financial Risks REMediation, issued a notice asking local governments to “guide” bitcoin-mining operations to make an “orderly exit” from the business, according to a leaked document online. Citing government sources, Bloomberg and Reuters earlier reported that China is planning to limit electricity supply to bitcoin miners.

[...]

Lees verder op qz.com
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

“Indien ik één jaar moet uitkiezen voor een onverwachte crisis… dan is het 2018”

“2018 voelt niet goed aan.” Dat schrijft Ian BREMmer, de voorzitter van de Eurasia Group en bedenker van de eerste politieke risico-index op Wall Street, in zijn ‘Top Risks’ rapport voor dit nieuwe jaar. BREMmer is een gerespecteerd waarnemer van diplomatieke relaties.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

Amerikaanse generaal tegen mariniers in Noorwegen: Er komt oorlog

Op de dREMpel van kerstmis heeft de Amerikaanse generaal Robert Neller, commandant van de mariniers, tegen zijn manschappen in Noorwegen gezegd dat ze zich moeten voorbereiden op een oorlog.

‘Ik hoop dat ik het mis heb, maar er komt een oorlog aan,’ zei Neller volgens Military.com. ‘Door jullie aanwezigheid zijn jullie hier al in gevecht, in een informatiestrijd, een politieke strijd.’

Lees verder op XanderNieuws

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs