EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: maandag 26 augustus 2019

Griekenland heft alle beperkingen voor uitvoer van kapitaal op

Griekenland gaat alle beperkingen op de uitvoer van kapitaal opheffen, vier jaar na de invoering ervan met de bedoeling het financiële systeem te stabiliseren. “De controle op geldstromen is geschiedenis vanaf vandaag”, verklaarde pREMier Kyriakos Mitsotakis in het parlement.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 26 augustus 2019

Trump en Abe bevestigen handelsakkoord tussen Japan en VS

De Verenigde Staten en Japan zijn het eens geworden over een handelsakkoord, bevestigen de Amerikaanse president Donald Trump en de Japanse pREMier Shinzo Abe zondag. De handelsdeal zal waarschijnlijk in september getekend worden en binnen een jaar van kracht worden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2019

2019: Ongelijkheid in welvaart in de wereld is nooit zo groot geweest

In het VK worden duizenden dakloze kinderen in containers ondergebracht. In de VS groeit het fortuin van de rijkste familie ter wereld aan met $100 miljoen per dag. Dan hebben we het alleen nog maar over ons zogenaamd ‘rijke’ Westen. Anno 2019 leeft nog steeds 10 procent van de wereldbevolking, zo’n 700 miljoen mensen, in extREMe armoede. Dat is: van minder dan $1,90 per dag.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 21 augustus 2019

Frankrijk ziet 'no deal' nu als waarschijnlijkste Brexit-scenario

De Franse regering ziet een harde Brexit, de zogenoemde 'no deal-Brexit', als het meest waarschijnlijk scenario, nu de Britse pREMier Boris Johnson eist dat het terugtredingsakkoord wordt opengebroken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2019

Deze legendarische belegger waarschuwt voor 7 magere jaren

De naam JeREMy Grantham zal bij de meeste beleggers wel bekend in de oren klinken. Deze legendarische belegger is al meer dan 50 jaar actief binnen de financiële markten en is daarom uitgegroeid tot een gerespecteerde belegger. Mede omdat zijn lange termijn voorspellingen in het verleden meermaals uitkwamen. De huidige voorspelling van Grantham is helaas niet zo rooskleurig.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs