EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2019

Cryptomunten fors hoger (zoals voorspeld)

Over de hele lijn zijn op maandag 18 februari 2019 cryptokoersen gestegen en flink ook. Het overgrote deel van de 2.515 munten and counting staat in het groen. Met uitschieters van plus 40 procent. We gaan proberen deze plotse stijging te duiden. (‘Plots’ voor wie Biflatie niet leest natuurlijk.) Zoals zo vaak was het crypto- en blockchain nieuws-van-de-dag positief. Dat was het wel meer, zelfs tijdens de berenmarkt van 2018. Alleen: soms, zomaar, out of the blue, bekijkt de meerderheid der beleggers het glas als halfvol. In plaats van half leeg. Wij hebben deze rally wel zien aankomen. De depressieve fase van de beleggerscyclus had al te extREMe vormen aangenomen. De cryptomarkt was eenvoudig over-verkocht. Maar misschien is er wel méér aan de hand…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 14 februari 2019

Winkelverkopen in de VS stellen teleur, op laagste punt in negen jaar

De uitgaven in de detailhandel in de Verenigde Staten zijn in december naar het laagste punt in negen jaar gegaan. De daling van de uitgaven lijkt te duiden op een afREMming van de Amerikaanse economie aan het einde van 2018.

De detailhandelbestedingen daalden in december met 1,2 procent ten opzichte van november. Ook stelden de Amerikanen de data voor november naar beneden bij naar 0,1 procent van 0,2 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2019

IMF: Snelle economische groei Nederland REMt af door onder meer Brexit

De hoogtijdagen van de Nederlandse economie lijken voorbij. Volgens het Internationaal Monetair Fonds (IMF) zal de Nederlandse economie de komende jaren nog wel groeien, maar raakt de vaart er een beetje uit.

Voor 2018 rekent het IMF op een groei van 2,6 procent. Daarmee is sprake van een daling van 0,3 procentpunt ten opzichte van 2017. Dit jaar zal het tempo verder vertragen tot 2,2 procent en voor volgend jaar houdt het fonds rekening met 2,1 procent groei.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2019

Salvini: "Controle over goudreserves overnemen van Banca d’Italia"

De Italiaanse vice-pREMier Matteo Salvini wil het Europese financiële establishment in het hart raken. Zondag gaf Salvini aan de Italiaanse centrale bank en de financiële waakhond Consob te willen elimineren. Tegelijkertijd wil hij de mensen die de Italiaanse spaarders hebben benadeeld ‘voor lange tijd achter de tralies zien’. Maandag gaf hij dan te kennen de Banca d’Italia de controle over de Italiaanse goudreserves te willen ontnemen.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 8 februari 2019

Minimumloon ging in Spanje in december 22% hoger, in januari gingen 204.000 jobs verloren

De Spaanse regering trok in december vorig jaar het minimumloon met 22 procent op. Het was een van de eerste opgemerkte maatregelen van de minderheidsregering van de socialistische pREMier Pedro Sanchez. Het minimumloon werd opgetrokken van 736 euro naar 900 euro per maand.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs