EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: maandag 6 januari 2020

Nieuwe Finse pREMier wil werkweek van vier dagen van telkens zes uur invoeren

Sanna Marin, de nieuwe pREMier van Finland en met haar 34 jaar de jongste regeringsleider ter wereld, wil in het Scandinavische land een werkweek van vier dagen invoeren, en tegelijkertijd het aantal arbeidsuren per dag verminderen van acht naar zes. Ze zal in het parlement een wetsvoorstel neerleggen om een experiment in die zin in te voeren.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 21 december 2019

Islamitische landen overwegen goud tegen sancties

Iran, Maleisië, Turkije en Qatar overwegen onderling handel in goud af te rekenen tegen mogelijke economische sancties. Dat zei de Maleisische pREMier Mahathir Mohamad vandaag tijdens een bijeenkomst van verschillende islamitische landen in Maleisië. Hij wil een door goud gedekte munt als alternatief voor de Amerikaanse dollar in het internationale betalingsverkeer.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: donderdag 19 december 2019

Iran: een cryptomunt voor alle moslimnaties/Het begin van het einde voor de dollar

De president van Iran stelt een cryptocurrency voor als alternatief voor de Amerikaanse dollar. Die zou dan gebruikt worden door alle moslimlanden onderling. Tijdens de Kuala Lumpur Summit 2019 legt Hassan Rouhani het voorstel op tafel. Met aan die tafel alvast de Turkse president Erdogan en de pREMier van Maleisië. Dit laatste land heeft in 2002 reeds een soortgelijk voorstel geponeerd. Voor een gouden dinar. Maar ‘there was a reaction from the superpowers’…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 18 december 2019

Trump naar World Economic Forum in Davos, Johnson niet

De Amerikaanse president Donald Trump is van plan om volgende maand naar het Economisch Forum (WEF) in Davos af te reizen. Volgens verscheidene ministeries in de VS worden plannen voor een bezoek aan het WEF gesmeed. De Britse pREMier Boris Johnson zei eerder geen heil te zien in het forum en komt niet.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 29 november 2019

‘Slowakije moet zo snel mogelijk zijn goud terughalen uit Verenigd Koninkrijk’

Volgens Robert Fico, voormalig pREMier en leider van de grootste politieke partij van Slowakije moet zijn land zijn goudvoorraad zo snel mogelijk terughalen uit het Verenigd Koninkrijk. Het parlement moet dit onderwerp op de agenda zetten en de centrale bank aansporen om het goud terug te halen. In het geval van een Brexit of wereldwijde economische crisis kan de veiligheid van het goud volgens de oud-pREMier niet meer gegarandeerd worden. Daarom moet het land snel stappen zetten om haar goud weg te halen bij de Bank of England.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs