EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2019

Uitstel voor brexit? Brits parlement aan zet in poging om chaotisch vertrek uit EU te vermijden

Het Britse Lagerhuis verwacht na nieuwe debatten over de brexit vandaag te stemmen over voorstellen over hoe het nu verder moet, en vooral over hoe een no-dealbrexit kan worden voorkomen. De brexitdeal van pREMier Theresa May met de EU werd twee weken geleden door het Lagerhuis met overweldigende meerderheid weggestemd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 28 januari 2019

Amerikaanse superrijken worden steeds talrijker en jonger

In de Verenigde Staten ziet men bij de hoogste inkomenscategorieën geen enkel signaal van vergrijzing. De gemiddelde rijke Amerikaanse wordt immers steeds jonger. Dat zegt een rapport van consulent SpectREM over de karakteristieken van Amerikaanse investeerders met een vermogen van minstens 25 miljoen dollar. Deze groep blijkt volgens de studie een gemiddelde leeftijd te hebben van zevenenveertig jaar. Dat betekende een verjonging met elf jaar op een half decennium tijd.

[...]

Lees verder op express.live
Geplaatst op: zondag 27 januari 2019

DNB-president Knot vindt praten over recessie voorbarig

Het is volgens De Nederlandsche Bank-president Klaas Knot pREMatuur om te praten over een recessie of een crisis nu de economie wat minder op stoom is in vergelijking met de voorbije periode.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 19 januari 2019

Kan Rusland zich wel losmaken van de dollar?

De centrale bank van Rusland heeft het afgelopen jaar voor $101 miljard aan dollarreserves omgezet naar euro's en yuan. Ook probeert het KREMlin bedrijven aan te sporen andere valuta te gebruiken in het internationale handelsverkeer. Het doel van deze maatregelen is om minder afhankelijk te worden van de dollar. Toch blijkt dat geen eenvoudige opgave, omdat de Amerikaanse valuta nog steeds de meest dominante in de wereld is.

[...]

Lees verder op GoudStandaard.com
Geplaatst op: zaterdag 19 januari 2019

Vrees voor nieuwe crisis en zeepbellen

Het evenwicht in het Nederlands geldstelsel is verstoord. Zo zijn er té weinig REMmen op het verstrekken van leningen terwijl na de crisis van 2008 het juist moeilijker moest worden voor mensen om geld te lenen. Daarnaast zijn commerciële banken te dominant en ‘too big too fail’. Deze harde conclusies doet de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) in een recent gepubliceerd onderzoek.

[...]

Lees verder op GoudVerzekerd
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs