EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: dinsdag 23 juli 2019

Pensioenkortingen opmaat voor recessie

De discussie over aanstaande pensioenkortingen speelt al een tijdje. We worden er zachtjes aan moe van. Dat is ook de bedoeling lijkt mij. Als het straks dan zover is dan berusten wij gepensioneerden er vanzelf in. Ik spreek hier maar in de wij-vorm omdat ik niet heel toevallig ook zelf, behalve sinds kort mijn AOW, tegelijk ook mijn pensioen ontvang. Daar leef je naar toe na jarenlange noeste arbeid. Samen met de werkgever 48 jaar pREMies betaald en bij het naderen van je pensioenleeftijd ga je af en toe eens inloggen bij je pensioenfonds om te zien hoeveel pensioen en AOW je dan wel niet gaat ontvangen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2019

Brazilaanse en Spaanse fiscus leggen beslag op geld en eigendommen Neymar

De Braziliaanse voetbalvedette Neymar Jr. heeft een schuld van 35 miljoen euro uitstaan bij de Spaanse belastingdienst. Dat meldt de Spaanse krant El Mundo. Hacienda, zoals de belastingdienst in Spanje heet, legt daarom bewarend beslag op een som van 26 miljoen euro, die deel uitmaakt van een pREMie van 40 miljoen euro, die FC Barcelona Neymar in 2017 beloofde. De speler kreeg die pREMie omdat hij dat jaar zijn contract bij de Catalaanse club verlengde tot 2021. Om dan enkele maanden later bij het Franse PSG te tekenen. 26 miljoen euro van die pREMie zijn aan Neymar nog niet betaald.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2019

Brits pond naar laagste niveau sinds april 2017 vanwege Brexit-zorgen

Het Britse pond is dinsdag naar het laagste punt in 27 maanden gedaald ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Het pond daalde naar 1,242 dollar (1,107 euro), een daling van 0,75 procent.

Reden voor de daling van de Britse munteenheid zijn zorgen over een zogeheten 'no deal-Brexit'. De kans hierop lijkt in de afgelopen 24 uur te zijn toegenomen. De twee kandidaten om het stokje van Theresa May over te nemen als pREMier, Boris Johnson en JeREMy Hunt, zeiden maandagavond dat de zogeheten 'Irish backstop' "dood" was. Deze regeling uit het Brexit-akkoord moet voorkomen dat er weer een grens verschijnt tussen Ierland en Noord-Ierland.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 11 juli 2019

Rusland bouwt nieuwe snelweg naar China

De Russische pREMier Dmitri Medvedev heeft onlangs groen licht gegeven voor de aanleg van een nieuwe snelweg. De nieuwe snelweg wordt meer dan 2.000 kilometer lang en heeft de bijnaam ‘Meridian Highway’ gekregen.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2019

Nog een angstaanjagend teken uit de obligatiemarkt: 30-jarige Amerikaanse rente lager dan de Fed-rente

Onlangs gebeurde er iets in de obligatiemarkt dat ook gebeurde voor vijf van de afgelopen zes recessies. De rente op Amerikaanse staatsobligaties met een looptijd van 30 jaar daalde onder de 2,5 procent. Dat betekent dat je door je geld uit te lenen voor 30 jaar minder rente krijgt dan de kortetermijnrente ingesteld door de Fed.

Normaal gezien zou je een pREMie moeten krijgen als je geld langer uitleent. Dat is logisch, want hoe langer de periode is dat je geld uitleent, hoe meer risico er is dat het geld niet wordt terugbetaald.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs