EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2019

Italië pakt zwart geld aan door pREMie te geven aan wie met bankkaart betaalt

Italianen die overstappen van cash betalingen naar betalingen met bankkaart zullen kunnen rekenen op een ‘superbonus’. Met meer elektronische betalingen hoopt de regering de schaduweconomie aan te pakken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2019

Steeds meer Amerikanen maken zich zorgen over de toekomst

Lang leek het er op dat de handelsoorlog tussen de VS en China weinig effect had op de Amerikanen. Toch begint dat beeld langzaam maar zeker te draaien. Als gevolg van de toegenomen politieke en economische onzekerheid beginnen steeds meer Amerikanen zich zorgen te maken over de toekomst. En dat signaal kunnen we maar beter erg serieus nemen.

Donald Trump is in een felle handelsstrijd beland met de Chinese pREMier Xi Jinping. De afgelopen tijd is duidelijk geworden dat het geduld van de Chinezen begint op te raken. En dat is voor Trump een groot probleem, want volgend jaar staan de Amerikaanse verkiezingen op het programma. En steeds meer Amerikanen beginnen zich zorgen te maken over de handelsoorlog. En dat kan Trump uiteindelijk kiezers gaan kosten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 september 2019

Pensioenfederatie waarschuwt voor hogere pREMies en nog meer kortingen

De Pensioenfederatie waarschuwt maandag voor de grote gevolgen van de huidige lage rentestand. De belangenorganisatie van de pensioenfondsen stelt in een zogeheten positionpaper dat aanhoudende lage rente kan leiden tot veel hogere pensioenpREMies, een lagere pensioenopbouw en "een stapeling van pensioenverlagingen".

De positionpaper wordt verspreid vanwege een rondetafelgesprek in de Tweede Kamer over de effecten van de lage rente.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 23 september 2019

Google’s supercomputer: cryptografie van defensie en cryptomunten in gevaar?

Google heeft ‘“quantum supREMacy” with a 53-qubit quantum computer’ bereikt. Het kost daarmee slechts 200 seconden om een digitaal probleem op te lossen dat tevoren 10.000 jààr vergde! Wanneer deze technologie nog verder ontwikkeld wordt (en daaraan moet niet getwijfeld worden), loopt bijvoorbeeld de bitcoin versleuteling gevaar. Dat vergt nog altijd 256 qubit. Maar ook militaire data en communicatie zullen niet meer geheim zijn. Tegen respectievelijk 2022 en 2024 kan het al zo ver zijn, aldus de ontwikkelaars in dienst van de technologiegigant.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 16 september 2019

‘6 procent handhaven wordt moeilijk’

De Chinese economie groeit gemiddeld met 6 procent, wat behoorlijk veel is maar wel minder is dan vorig jaar en de jaren daarvoor. De vraag is nu hoe hard de Chinese economie gaat groeien de komende jaren. PREMier Li Keqiang waarschuwt dat het moeilijk wordt om de huidige groei te handhaven, vooral door de aanhoudende handelsoorlog met de Verenigde Staten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs