EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2019

680.000 Vlamingen (één op de tien) onder armoededREMpel

Eén Vlaming op de tien of ongeveer 680.000 mensen leefden in 2018 onder de armoededREMpel en liepen bijgevolg risico op armoede. Dat blijkt uit cijfers van Statistiek Vlaanderen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 21 juni 2019

Iran, Noord-Korea, Venezuela… Trump en de kwadratuur van de cirkel

Als we de New York Times mogen geloven beval de Amerikaanse president Donald Trump donderdagavond aanvallen op een reeks militaire installaties in Iran. Maar toen de vliegtuigen die de aanvallen moesten uitvoeren al op weg waren, trok hij de orders in extREMis terug in. Omdat hij werd gewaarschuwd dat er 150 doden zouden vallen. Een vraag die hij blijkbaar niet had gesteld vooraleer hij het order gaf.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2019

Van Italiaanse spaghetti-economie valt geen pizza meer te bakken

Het lijkt weer hommeles te worden in Italië nu de Italiaanse pREMier Giuseppe Conte heeft gedreigd met aftreden. Nieuwe verkiezingen zouden misschien het anti-EU sfeertje wel eens kunnen versterken als bij de bevolking duidelijk wordt dat de pREMier onder druk is gezet door Brussel. Er wordt weer eens gedreigd met strafmaatregelen als het land niet snel aanstalten maakt om hun begroting op orde te brengen en hun schuldenlast af te bouwen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2019

Wie heeft baat bij een escalatie van geweld in de Straat van Hormuz?

In de Golf van Oman, net ten zuiden van de ingang tot de Straat van Hormuz, zijn donderdagochtend twee olietankers aangevallen. Het gaat om een Japans en een Noors schip. Beide zouden door een torpedo zijn geraakt. De Verenigde Staten zeggen dat Iran achter de aanval zit. Maar ze hebben geen bewijzen. Internationale waarnemers hebben vragen bij de vermeende Iraanse betrokkenheid. Wat heeft Iran te winnen bij een aanval op een Japanse olietanker op het moment dat de Japanse pREMier Shinzo Abe in Teheran is voor een ontmoeting met de Iraanse leiders? De angst voor een confrontatie tussen Iran en de Verenigde Staten laait ondertussen opnieuw op.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 13 juni 2019

Italië overweegt belasting op vermogen in bankkluisjes?

De regering van Italië zou een belasting kunnen invoeren op kostbaarheden die mensen in bankkluisjes bewaren. Dat schrijven verschillende Italiaanse kranten naar aanleiding van uitspraken van vicepREMier Matteo Salvini. Hij zou in een televisieprogramma gezegd hebben dat Italianen honderden miljarden euro’s aan vermogen wegstoppen in kluisjes, met als doel het te verbergen voor de belastingdienst.

Lees verder op Geotrendlines.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs