EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: maandag 20 augustus 2018

Deze legendarische belegger waarschuwt voor 7 magere jaren

De naam JeREMy Grantham zal bij de meeste beleggers wel bekend in de oren klinken. Deze legendarische belegger is al meer dan 50 jaar actief binnen de financiële markten en is daarom uitgegroeid tot een gerespecteerde belegger. Mede omdat zijn lange termijn voorspellingen in het verleden meermaals uitkwamen. De huidige voorspelling van Grantham is helaas niet zo rooskleurig.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 17 augustus 2018

"De 5 noodzakelijke stappen die ik volgde om al op mijn 34ste met pensioen te kunnen gaan"

Met pensioen gaan op je 34ste? Het kan, bewees Sam Dogen. Hij werkte 13 jaar op Wall Street, tot hij in 2012 op 34-jarige leeftijd bij zijn werkgever over zijn afscheidspREMie ging onderhandelen. Samen met zijn vrouw bouwde hij een passief jaarinkomen van 200.000 dollar (175.000 euro) op, geld waar het koppel dus niet meer zelf voor moet werken. Op zijn blog Financial Samurai geeft Sam Dogen vijf essentiële tips om dat te bereiken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 10 augustus 2018

No Deal Brexit economische ramp voor Nederland

Wat veel mensen vreesden gaat waarschijnlijk toch gebeuren. Een No Deal Brexit: de afscheiding van het Verenigd Koninkrijk van de Europese Unie op 29 maart 2019 zonder dat de EU en het VK eruit zijn gekomen tijden de onderhandelingen. Een keiharde Brexit dus. De kans hierop is volgens een prominente Britse minister toegenomen tot 60%. Geen duidelijke afspraken. De kans op maatschappelijke onrust wordt dus steeds groter. Inmiddels heeft de Brexit divisie van Persagentschap Bloomberg laten weten dat pREMier May in september 2018 de nodige voorbereidingen gaat treffen voor de No Deal Brexit.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 augustus 2018

Russische pREMier waarschuwt VS voor handelsoorlog

Nieuwe Amerikaanse sancties tegen Rusland die de banken of valuta treffen, kunnen worden uitgelegd als het uitroepen van een handelsoorlog. 

Die waarschuwing heeft de Russische pREMier Dmitri Medvedev vrijdag geuit naar aanleiding van aangekondigde nieuwe Amerikaanse sancties tegen Rusland.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 9 augustus 2018

Turkije zoekt militaire samenwerking met China

Turkije en China willen zowel op economisch als militair gebied meer gaan samenwerken. Dat werd duidelijk gemaakt tijdens een ceREMonie op de Chinese ambassade in Ankara, waar verschillende hooggeplaatste diplomaten en militairen van beide landen aanwezig waren om de 91ste verjaardag van het Chinese leger te vieren.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs