EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: maandag 5 maart 2018

Integratie van Ripple op Coinbase op komst?

Er wordt al lang geanticipeerd op een integratie van de cryptomunt van Ripple, XRP, op het platform van ’s werelds grootste cryptobroker Coinbase. Dit kan er mogelijk snel komen. Ondertussen blijft Ripple ook steeds meer banken toevoegen die de producten van Ripple willen testen.

De laatste weken kondigde Ripple opnieuw een samenwerking aan met 5 nieuwe banken uit 4 verschillende landen. De Braziliaanse bank Itaú Unibanco, het Indiase Induslnd en InstaREM uit Singapore zullen xCurrent uittesten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 5 maart 2018

China mikt op groei van 6,5%

De Chinese economie moet dit jaar met circa 6,5 procent groeien, terwijl het begrotingstekort moet dalen. Dat heeft de Chinese pREMier Li Keqiang gezegd tijdens een presentatie in het parlement.

Daarmee blijft de economische groeidoelstelling van Peking onveranderd ten opzichte van 2017. Vorig jaar liet de Chinese economie een groei optekenen van 6,9 procent. Verder wil de regering het begrotingstekort terugdringen van 3 naar 2,6 procent.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 1 maart 2018

Tony Blair zoekt Europese hulp om brexit ongedaan te maken: "Beschouw het referendum als een wake-upcall"

Economie Europa moet actief helpen het Britse vertrek uit de EU ongedaan te maken. Dat kan het doen door het brexit-referendum van juni 2016 op te vatten als een wake-upcall om Europa grondig te hervormen, zegt oud-pREMier Tony Blair.

Blair, Labour-pREMier van 1997 tot 2007, zei dat vanmiddag in Brussel, waar hij steun zoekt voor een uitgestoken hand naar Londen. In eigen land ijvert hij voor een nieuw referendum, minimaal over de deal - welke dan ook - die Londen en de Europese Commissie op het eind zullen hebben onderhandeld. De brexit is zo veel ingewikkelder en duurder dan in 2016 geopperd, dat het Britse volk de kans moet krijgen zich opnieuw uit te spreken, vindt hij. 

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 17 februari 2018

Russische banken hebben SWIFT betaalsysteem niet meer nodig

Alle grote banken en financiële instellingen in Rusland zijn gereed om over te schakelen van het Westerse SWIFT betaalsysteem naar een systeem dat in eigen land ontwikkeld is. Dat zei de vice-pREMier van Rusland, Arkady Dvorkovich, in een interview met het Russische persbureau TASS. Daarmee is de financiële sector van het land minder kwetsbaar voor eventuele westerse sancties.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 16 februari 2018

Economie Japan strak in de lak, fundering rot weg

De Japanse pREMier Abe heeft Haruhiko Kuroda voorgedragen voor een nieuwe termijn als gouverneur van de centrale bank. Zijn aanblijven kan worden gezien als een teken van stabiliteit, maar daar denkt BNR's macro-econoom Kees de Kort heel anders over.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs