EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord REM

Geplaatst op: woensdag 16 januari 2019

Britse pond gestegen na historische nederlaag Theresa May

Het Britse pond is ten opzichte van de euro licht gestegen nadat pREMier Theresa May de stemming over haar Brexit-akkoord verloor in het Lagerhuis.

Voor een pond werd tegen 09.00 Nederlandse tijd 1,1294 euro betaald, een stijging van ruim een procent ten opzichte van voor de stemming. Dinsdagavond even voor de stemming kostte het pond 1,1146 euro.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 januari 2019

Stemming 15 januari 2019: gaat Brexit mogelijk niet door?

Op 15 januari 2019 stemt het Britse parlement over de Brexit deal die pREMier May met de EU heeft onderhandeld. Tot de laatste dag doet Theresa May ontzettend veel moeite de leden van het Lagerhuis te overtuigen voor haar plan te stemmen. Maar is dat wel echt zo? Steeds vaker vallen woorden als “(…) anders niet door gaan” en “(…) of geen Brexit“. Op 14 januari ‘waarschuwde May er nog voor dat een verwerping van de huidige deal er mogelijk toe zou leiden dat het Verenigd Koninkrijk binnen de EU zou blijven’. Wij horen hier in feite een boodschap in aan haar parlementaire collega’s. Van “stem please tegen dan blijft alles bij het oude”. In november 2018, amper twee maanden geleden, verscheen zulks ook in de Britse pers hier en daar al. ‘Is Brexit now inevitable? Or it possible that Theresa May has a plan B ? For BREMain?’

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 13 januari 2019

Britse minister: “Brexit gaat mogelijk helemaal niet door”

Het vertrek van Groot-Brittannië uit de Europese Unie gaat mogelijk helemaal niet door. Daarvoor waarschuwen zowel de minister van Buitenlandse Zaken, JeREMy Hunt, als twee belangrijke sponsors van de brexitcampagne.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 12 januari 2019

Brexit uitgesteld? Sterling gaat alvast hoger

Het Britse pond steeg vrijdag behoorlijk scherp nadat Britse ministers beweerden dat de kans op een uitstel van de officiële uittredingsdatum groter aan het worden is. Het Britse parlement lijkt niet overeen te kunnen komen inzake de deal die pREMier Theresa May met de Europese Unie heeft onderhandeld, het gevolg is een mogelijke uitstel van de Brexit.

Op 29 maart staat de Britse uittreding uit de Europese Unie ingepland maar het ziet er naar uit dat deze datum niet haalbaar gaat zijn. Volgens Britse ministers is de kans bijzonder groot dat de uittreding uit de Europese Unie uitgesteld zal moeten worden wegens omstandigheden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 8 januari 2019

Brits parlement stemt op 15 januari over Brexit-deal

Op dinsdag 15 januari stemt het Britse parlement over het Brexit-voorstel van pREMier Theresa May. Dat laat de Labour-partij dinsdag weten. De stemming was in december uitgesteld, omdat May eerst meer steun wilde verzamelen voor haar plan.

Deze woensdag begint een vijf dagen durend debat over de deal van May. Aan het eind hiervan kunnen parlementsleden hun stem uitbrengen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs