EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord REM.
Artikel 36 tot 40
Geplaatst op: maandag 30 oktober 2017

Oud-pREMier Qatar over regime change Syrie

De oorlog in Syrië was een gecoördineerd plan van verschillende landen om de regering van Assad omver te werpen. Dat suggereerde de oud-pREMier van Qatar, Hamad bin Jassim bin Jaber al-Thani, vorige week in een interview. Hij vertelt hoe zijn regering vanaf het begin van de oorlog samenwerkte met de Verenigde Staten, Saoedi-Arabië en Turkije om wapens in handen van de ‘gematigde rebellen’ te krijgen die vochten tegen de regering van Assad.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 30 oktober 2017

Kroatie wil binnen acht jaar euro invoeren

De regering van Kroatië wil binnen zeven tot acht jaar de euro invoeren, zo verklaarde pREMier Andrej Plenković tijdens een economische conferentie over de invoering van de Europese munteenheid. De pREMier noemde geen specifiek jaartal, maar sprak wel zijn voornemen uit om binnen twee regeringstermijnen aan de muntunie deel te nemen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 25 oktober 2017

Clinton en Democratische partij betaalden Ruslanddossier over Trump

De verkiezingscampagne van Hillary Clinton en het DNC (Democratic National Committee of het hoogste bestuursorgaan van de Democratische Partij van de Verenigde Staten) betaalden mee voor het beruchte dossier waarin werd beweerd dat president Trump banden had met Rusland en zijn campagne mogelijk door het KREMlin werd gesteund. Dat schrijft de Washington Post.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 23 oktober 2017

Trump herbevestigt Amerikaanse steun voor schuldverlichting Griekenland

De Amerikaanse president Donald Trump heeft opnieuw bevestigd dat de Verenigde Staten voor een schuldverlichting voor Griekenland zijn. Dat heeft hij gezegd na een ontmoeting met de Griekse pREMier Alexis Tsipras in het Witte Huis.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 21 oktober 2017

Iran en Turkije gaan in eigen valuta handelen

De centrale banken van Turkije en Iran hebben afspraken gemaakt om vaker hun eigen valuta te gebruiken in het handelsverkeer tussen beide landen. Dat zei de Turkse vice-pREMier Binali Yıldırım. De centrale banken van beide landen hebben afgesproken dat het makkelijk moet worden om Iraanse rial om te wisselen voor Turkse lira en vice versa, in de hoop dat bedrijven daardoor minder euro’s gebruiken en vaker in hun eigen munt afrekenen.

Lees verder op Geotrendlines

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs