EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
24
kliks
Bron: BNR.nl
20
kliks
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: vrijdag 22 juni 2018

Wie is Satoshi Nakamoto, de uitvinder van BITCOIN?

Satoshi Nakamoto, da's het bekendste pseudoniem binnen de cryptocurrency. Nakamoto is de uitvinder van BITCOIN, maar zijn echte identiteit is nog altijd een mysterie. Met goede redenen: wie claimt Nakamoto te zijn, krijgt sowieso de FBI op z'n dak. 

De Shakespeare onder de cryptocurrencymakers, zo zou je Satoshi Nakamoto kunnen noemen. Hij is de grondlegger of uitvinder van BITCOIN. Eigenlijk is het vrij simpel: Nakamoto heeft de ideeën achter cryptocurrency ontwikkeld en mag dus met alle eer gaan lopen. 

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 22 juni 2018

Waarom verbruikt BITCOIN zoveel energie en hoe lossen we dat op?

BITCOIN en cryptomunten blijven fascineren, maar één gedeelte van BITCOINmining wordt steeds vaker aangestipt als probleem. Het minen van BITCOIN en transacties in BITCOIN verbruiken namelijk gigantisch veel energie en dat is op lange termijn niet houdbaar. Maar hoe komt dat? 

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 22 juni 2018

CEO Goldman Sachs: ‘BITCOIN kan (niet zal) ooit fiatgeld vervangen’.

Als CEO van een van de meest invloedrijke banken ter wereld is het misschien vreemd om te horen dat een cryptomunt als BITCOIN ooit het nieuwe betaalsysteem kan vormen. Maar volgens Lloyd Blankfein zit die kans er wel degelijk in. De wereld veranderde eerder ook al enkele keren van betaalsysteem, dus nu kan het opnieuw gebeuren.

Blankfein wijst erop dat fiatgeld zoals we dat vandaag kennen, ook geen intrinsieke waarde heeft, in tegenstelling tot goud en zilver vroeger. Mensen waren in het begin dan ook sceptisch tegenover fiatgeld, maar hebben het betaalsysteem toch aanvaard. Dat kan ook met BITCOIN of andere cryptomunten gebeuren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Brits Crypto-platform lanceert Litecoin Futures

Het is lange tijd stil geweest rond Litecoin. Maar mogelijk komt er binnenkort weer leven in de brouwerij bij de ‘light’-versie van BITCOIN. Het Britse Crypto Facilities kondigde namelijk aan om vanaf vrijdag 22 juni te beginnen met de handel in Litecoin Futures.

In december vorig jaar lanceerde 2 van ’s werelds grootste handelsplatformen, CME en CBOE, futures op BITCOIN. Hierdoor explodeerde de BITCOINprijs. Vanaf 22 juni komen er ook Litecoin Futures, maar dan wel op een veel kleinere schaal, bij een Brits handelsplatform.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 21 juni 2018

Lage volatiliteit BITCOIN signaleert bodem

Volgens Blue Line Futures president Bill Baruch heeft de prijs van BITCOIN zo goed als een bodem bereikt. De volatiliteit van ’s werelds grootste cryptomunt staat op het laagste niveau in meer dan een jaar. Dit signaleert een bodem, al wil dat niet zeggen dat de prijs nu in een keer weer fors hoger kan.

Een bodem is een proces, geen prijs, zegt Bill Baruch. De fors lagere volatiliteit wijst erop dat het verkoopgeweld stilaan uitgeput geraakt. Het bodemproces kan nu beginnen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs