Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1114 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 september 2017

BITCOIN-transacties door JP Morgan

De Amerikaanse zakenbank JP Morgan Chase blijkt aan BITCOIN gerelateerde transacties uit te voeren, ondanks het feit dat de CEO van de bank vorige week flink uithaalde naar het digitale betaalmiddel.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 21 september 2017

Chinezen trekken stekker uit BITCOIN

De dagen van de BITCOIN in China lijken geteld. Bankregulators in Peking en Shanghai hebben de sluiting bevolen van de platformen waarop het cryptogeld verhandeld wordt. Dat melden Chinese staatsmedia.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 september 2017

CEO JP Morgan slaat de bal mis over blockchain-technologie

Jamie Dimon, de CEO van Amerikaanse investeringsbank JP Morgan Chase, heeft BITCOIN de oorlog verklaard. Hij deed dat in een zeer giftige toespraak op een conferentie van institutionele investeerders in New York, eerder deze week.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 15 september 2017

Chinese BITCOINbeurs stopt ermee: waarde cryptomunt keldert

De BITCOIN is vandaag opnieuw sterk in waarde gedaald. In vijf dagen is ruim een derde van de marktwaarde verdampt. BTC China, een van de grootste Chinese handelsplatforms voor het digitale betaalmiddel, liet weten dat het de handel eind deze maand onder druk van de overheid staakt.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 15 september 2017

Flinke dip in de BITCOIN koers door nieuws en geruchten uit China

Flinke dip in de BITCOIN koers door nieuws en geruchten uit China De BITCOIN koers is de afgelopen twee weken al flink aan het zakken en vandaag heeft de daling een versnelling ingezet. De voornaamste reden lijkt nieuws uit China welke de geruchten lijkt te bevestigen dat de Chinese regering de Exchanges aan gaat pakken. Als we de spaarzame berichten mogen geloven betreft het hier niet een verbod maar gaan de exchanges tijdelijk offline ivm aanscherpen van regulering. BTC China heeft in ieder geval zelf al preventief de maatregel genomen om eind deze maand handelen te stoppen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$