Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1030 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Goudstandaard
Geplaatst: maandag 29 mei 2017

Column: BITCOIN of goud?

Vijf maanden geleden was een troy ounce goud meer waard dan een BITCOIN, maar nu is de virtuele munt bijna twee keer zo duur als het edelmetaal. Hoe kan het dat de prijs van BITCOIN verdubbelt, terwijl de goudprijs tussen de $1.200 en $1.300 per troy ounce blijft schommelen?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 mei 2017

Fidelity: wij ‘minen’ BITCOIN!

Financiële mastodont Fidelity Investments onthulde dinsdag dat het een fan is van de cryptomunt BITCOIN. De koers steeg naar recordhoogtes na de onthullingen.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 24 mei 2017

1 BITCOIN is meer dan 2000 euro waard. En nu?

De BITCOIN koers lijkt niet te stoppen de laatste tijd. Het nieuwe bizarre record is dat 1 BITCOIN nu meer dan 2000 Euro waard is. We houden de BITCOIN koers hier al sinds 2011 voor je in de gaten maar dit is toch wel erg bijzonder. Voor het historisch perspectief is het leuk om eens naar de zoekpagina te gaan en dan de term "BITCOIN koers" in te voeren. Gaat de prijs omhoog/omlaag? niemand weet het. Zij die zeggen dat ze het wel zeker weten proberen je waarschijnlijk iets aan te smeren dus pas goed op. Ben je nieuw in BITCOIN? begin dan eerst met de "10 BITCOIN tips voor beginners." Twitter

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 23 mei 2017

Vliegtuigtickets betalen met BITCOIN

Budgetvliegtuigmaatschappij Peach Aviation wordt de eerste Japanse luchtvaartmaatschappij die klanten toelaat tickets te betalen in BITCOIN. Het bedrijf wil zo profiteren van de ononderbroken stroom van toeristen vanuit China en Zuid-Korea. Tegelijkertijd speelt het in op de hype die in Japan door de crypromunt is veroorzaakt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 23 mei 2017

7 jaar geleden kocht iemand 2 pizza’s met 10.000 BITCOINs. Dat is vandaag meer dan $20 miljoen waard

Op 22 mei 2010 kocht een ontwikkelaar van het BITCOIN platform 2 pizza’s voor 10.000 BITCOINs. Op dat moment was de cryptomunt totaal niet bekend. Het zou de eerste aankoop in het echte leven zijn geweest met BITCOINs. Aan de huidige waarde van de BITCOIN zou die transactie meer dan $22 miljoen waard zijn. Het is te hopen dat de pizza’s hebben gesmaakt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$