EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: donderdag 18 oktober 2018

BITCOIN zal goud vervangen en naar 700.000 dollar gaan”

Het is een opmerkelijke uitspraak over zowel BITCOIN als over goud. John Pfeffer van Pfeffer Capital, VK, deed ze tijdens de Sohn beleggingsconferentie in New York. Het is traditioneel dé meeting waar topprofessionelen samenkomen om hun beste aanbevelingen uit te wisselen. Ze doen dit voor een select publiek en de opbrengst gaat naar een fonds ter bestrijding van kanker bij kinderen. Nooit eerder heeft een van hen een cryptomunt vernoemd.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 18 oktober 2018

BITCOIN: naar ‘nieuwe hoogten’ tot zelfs ‘een explosie’

Einde 2018 tot kwartalen 1 en 2 van 2019, dat is de periode die twee marktkenners voorspellen waarin BITCOIN (BTC) opnieuw de hoogte zal ingaan. Het zijn respectievelijk Mike Novogratz en Ran Neuner die ‘nieuwe hoogten’ voorzien en ‘een explosie’ in koers. De katalysator is volgens beiden het moment dat institutionelen de markt zullen betreden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 17 oktober 2018

Een extreem hoog percentage institutioneel geld is geïnteresseerd in cryptomunten

De aankondiging van Fidelity Investment om handel en custody te gaan aanbieden voor digitale activa zoals cryptomunten is groot nieuws. Een gigant als Fidelity doet dit natuurlijk niet zomaar. Volgens een intern onderzoek is er namelijk een ‘extreem hoog percentage’ van het institutioneel geld geïnteresseerd. Dat belooft veel voor de toekomst van cryptomunten.

Fidelity Investment, dat zo’n 7.500 miljard dollar onder beheer heeft, begint zijn crypto handel en custody met BITCOIN en Ethereum. Dit zijn de 2 grootste en meest liquide cryptomunten. Fidelity zal hiervoor bij een aantal cryptobrokers op zoek gaan naar de beste prijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2018

Groot nieuws voor de cryptomarkt

Waar heel de cryptowereld op zit te wachten, komt met de dag dichterbij. Institutioneel geld, de vele miljarden, die zich storten op BITCOIN en Co. Steeds meer grote financiële instellingen en bedrijven bereiden zich voor op deze Big Bang. De laatste in de rij is een gigant van formaat: Fidelity Investment.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2018

Wat is er aan de hand met Tether (USDT)?

Wat is er aan de hand met Tether onder 1 dollar Waarom kost Tether (USDT) opeens veel minder dan 1 dollar? Wat is er aan de hand met de populaire stablecoin? Zijn jouw Tethers nog veilig, of kan je deze beter in BITCOIN of TrueUSD (als Tether alternatief) steken? Het zijn allemaal vragen die op dit moment spelen in de wereld van cryptocurrency beleggers. Laten we daarom eens kijken naar de gebeurtenissen van de afgelopen dagen en evalueren wat de beste zet is voor de gemiddelde crypto investeerder, indien je momenteel je geld hebt zitten in USDT.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs