Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1149 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 17 november 2017

BITCOIN koers gaat door de 6000 euro grens en square maakt BITCOINs kopen mogelijk

De BITCOIN koers lijkt de verliezen van afgelopen weekend alweer van zich af te schudden en ging vandaag door de 6000 euro grens. En terwijl BITCOIN in dollars ook al boven de 7000 zit werd vandaag bekend dat een selecte groep mensen nu ook met de square app BITCOINs kunnen kopen. Als dit voor het grote publiek open gesteld wordt zullen miljoenen amerikanen ook de mogelijkheid hebben om eenvoudig BITCOINs aan te kunnen schaffen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 17 november 2017

Online gokindustrie omarmt de BITCOIN

Het is bijna 10 jaar geleden dat Satoshi Nakamoto BITCOIN creëerde, 's werelds populairste cryptocurrency.

Hoewel alles begon met een rustige start, waar BITCOIN niet meer was dan een underground gegeven, begint de virtuele munteenheid nu ook mainstream te worden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 november 2017

Amerikaanse minister van Financiën trekt ten strijde tegen BITCOIN

De Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin heeft bevestigd dat zijn ministerie een grootscheeps onderzoek is gestart naar het gebruik van BITCOIN voor frauduleuze en criminele doeleinden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 14 november 2017

BITCOIN en BITCOIN cash verwikkeld in ‘broederstrijd’

Op 8 november bereikte de BTC een recordhoogte van 7.800 dollar maar de koers is ondertussen 22 procent gedaald terwijl de koers van de BITCOIN cash ontzettend hard explodeert. Enkele dagen geleden nog ‘maar’ 650 dollar waard en nu al meer dan verdubbeld in waarde, de koers bereikte zelfs een piek van 2660 dollar. Er beweegt wat tussen beide cryptomunten, zoveel is duidelijk!

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 13 november 2017

Infographic: 62 interessante feiten over BITCOIN

Hieronder in de infographic 62 interessante feiten over BITCOIN. Wist u bijvoorbeeld dat er tegenwoordig al 1354 BITCOIN-geldautomaten in 55 landen over de hele wereld zijn te vinden (en dat er soms BITCOINautomaten worden gestolen)? Dat de grootste digitale valuta inmiddels ruim 6 miljoen gebruikers heeft? Dat Japan sinds 1 april 2017 BITCOIN als legitiem betaalmiddels accepteert, maar dat de digitale valuta illegaal is in Equador, Bolivia, Saudi Arabië en Bangladesh?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$