EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
26
kliks
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: donderdag 21 februari 2019

Inflatie en economische crises oorzaken van vlucht naar BITCOIN

Het bewijs is binnen! Toenemende inflatie en economische crises leidden in 2018 tot een stijgend gebruik van BITCOIN. En nog enkele andere cryptomunten. We maken hier nu een big deal van, maar in feite is wat we vaststellen niet meer dan normaal. BITCOIN is onder meer daarom ook ontworpen. Dit is immers wat Satoshi Nakamoto schrijft in zijn white paper uit 2008. ‘Once a predetermined number of coins have entered circulation, the incentive can transition entirely to transaction fees and be completely inflation free.’ Dat was de theorie. En we stellen vast dat BITCOIN ook precies zo werkt in de praktijk. Vergezel ons voor het bewijs zo u wilt op een reis rond de wereld…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2019

Elon Musk: BITCOIN is “brilliant”

Goedkeuring en zelfs lof ontvangen van een van de ‘groten der aarde’ is heel fijn voor je ego. Als bevestiging van ‘goed bezig’. Zeker voor een tienjarige. BITCOIN (BTC) zag het leven pas in 2009! En meer nog wanneer dit komt van niemand minder dan Elon Musk. Zelf een technologisch genie als CEO en stichter van o.m. Tesla en SpaceX. De man is een ware visionair en een voorloper op technologisch gebied. De gedrevenheid, het intellect… Het enige dat we als minpunt in zijn ‘nadeel’ kunnen zeggen is dat hij misschien zijn tijd vooruit is?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2019

BITCOIN herleeft en vliegt richting 4.000 dollar

De afgelopen dagen zijn gunstig geweest voor de populaire BITCOIN. Er is heel verrassend nieuws uit de hoek gekomen van JP Morgan, zij gaan namelijk hun eigen munt lanceren om hun dienstverlening en systemen te verbeteren. Het nieuws sloeg in als een bom en stuurde de BITCOIN, en andere cryptomunten, flink hoger. 

Beleggers in BITCOIN en crypto in het algemeen zullen tevreden zijn met de recente ontwikkelingen op de cryptomarkt. Zoals je kan zien op onderstaande grafiek, maakt de populaire BITCOIN een heropleving mee. De digitale munt komt aardig dicht in de buurt van de 4.000 dollargrens, eindelijk!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 18 februari 2019

BITCOIN versus Ethereum: welke is belangrijker of verdient de eerste plaats?

Net als BITCOIN is ethereum gebaseerd op de blockchain. Alle transacties gebeuren gedecentraliseerd. Dat wil zeggen dat de goedkeuring van elk blok met gegevens gebeurt door talloze computers. Het ledger of grootboek komt zo tot stand door zeer vélen, en wordt ook zo bijgehouden. Niet door of bij één entiteit dus, zoals wel het geval is bij fiatmunten. Maar waar BITCOIN zuiver als betaalmiddel en opslag van waarde dient, is het ethereum netwerk veel en veel uitgebreider. Het zijn dan ook twee verschillende, aparte blokketens of netwerken. Met elk een munt, respectievelijk de BITCOIN (BTC) en ether (ETH).

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2019

J.P.Morgan: eerste bank ter wereld met een eigen cryptomunt!

Plaats maken crypto’s want hier komt JPMorgan Chase and Co met de JPM Coin! Na enkele Amerikaanse pensioenfondsen, een verzekeraar, een universteitsfonds et al. opnieuw een institutioneel die openlijk voor crypto gaat. (Er doen geruchten rond dat deze reeds op de OTC, niet officiële markt, BITCOIN zouden kopen; veel waarde hechten we daar niet aan.) Maar dit is een Bank, en dan nog wel één met een hoofdletter. Zes trillion dollars onder beheer en een van de grootste banken van de VS. Hoe komt het denkt u dat deze roots heeft terug tot in 1799? Omdat ze een superspeurneus voor geld verdienen heeft…

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs