Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1002 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 23 april 2017

Er zijn al voor $30 miljard cryptomunten. Deze worden het meeste gebruikt

BITCOIN was de eerste digitale cryptomunt die echt doorbrak. Sindsdien is de interesse in cryptomunten alleen maar geëxplodeerd. Volgens CoinMarket zouden er momenteel meer dan 700 cryptomunten circuleren over heel de wereld. Samen hebben alle cryptomunten een marktwaarde van bijna $30 miljard.

Hoewel dit een aanzienlijke marktwaarde is voor zo’n jonge sector, komt het grootste deel ervan op naam van slechts enkele munten. BITCOIN is veruit de grootste cryptomunt en neemt 2/3 voor zijn rekening met een marktwaarde rond de $20 miljard.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 18 april 2017

Exscudo: de link tussen de reële economie en crypto?

Exscudo is een nieuwe financieel ecosysteem dat gebruik maakt van een eigen blockchain. Het belangrijkste doel van Exscudo is om cryptocurrencies te integreren in de traditionele financiële wereld. Momenteel is crypto en blockchain nog een niche binnen de gevestigde financiële bedrijven en diensten. De gevestige bankiers moest in 2010 hard lachen als iemand over BITCOIN of de Blockchain begon, maar inmiddels zijn grote banken fors aan het investeren in de technologie, waar ze jaren geleden absoluut niets van wilden weten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 18 april 2017

Kan je rijk worden met BITCOIN en andere cryptomunten?

2017 is het jaar van de doorbraak voor digitale munten. Tot vorig jaar was er enkel BITCOIN die de headlines haalde maar in 2017 lijkt heel de sector door te breken. Terwijl BITCOIN stilaan volwassen wordt, zijn er andere cryptomunten die met hun jeugdig enthousiasme ook willen doorbreken. Maar dé vraag is natuurlijk, ‘Kan je echt rijk worden met deze cryptomunten?’.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 17 april 2017

De waarde van BITCOIN stijgt meer dan $1 miljard dankzij Japan en Rusland

De prijs voor 1 BITCOIN steeg meer dan $100 de laatste week. In Japan werd BITCOIN officieel goedgekeurd als betaalmiddel en ook Rusland werkt aan een wetgeving om de cryptomunt legale status te geven. Dit gaf de grootste digitale munt opnieuw een duw in de rug. De stijging verhoogde de marktkapitalisatie opnieuw met meer dan $1miljard.

BITCOIN kent een wat hobbelig parcours de laatste weken en maanden. De cryptomunt die 6 van de afgelopen 7 jaren de beste munt op aarde was, kende heel wat problemen na een opnieuw fantastische start van het jaar. Maar Japan en Rusland steken nu de munt een hart onder de riem.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 13 april 2017

Deze digitale munt slaagt waar BITCOIN faalde … en stijgt 20%

In de wereld van digitale munten kan je snel veel geld verdienen. Van de ene op de andere dag kan een digitale munt in de schijnwerpers komen. Waar BITCOIN en Ethereum eerder faalde is Litecoin er wel in geslaagd om een belangrijke software update door te voeren. Hierop steeg de koers van Litecoin prompt 20%.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$