EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: dinsdag 12 mei 2020

Bewandelt de BITCOIN hetzelfde pad als de goudprijs in de jaren ’70 deed?

De BITCOIN wist tijdens de afgelopen week terug te keren naar de magische grens van $ 10.000. Uiteraard wist dit te zorgen voor het nodige enthousiasme onder de cryptobeleggers. Dit optimisme werd ondersteund door uitspraken die miljardair Paul Tudor Jones deed. Hij ziet de BITCOIN als de ultieme bescherming tegen inflatie en vergelijkt het met goud in de jaren ’70.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 11 mei 2020

Delven van BITCOINs levert vanaf maandag minder op

Geld Het delven van BITCOINs wordt minder lucratief. De beloning voor degene die erin slaagt transacties te verwerken, wordt maandagavond (Belgische tijd) gehalveerd. Deze verandering was gepland en hoort bij het hele BITCOINsysteem. Beleggers en BITCOINdelvers weten al jaren dat deze dag zou komen. Daarom is het de vraag of de halvering van de beloning deze keer gevolgen heeft voor de koers van de BITCOIN.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 8 mei 2020

Grafiek: BITCOIN moet deze belangrijke weerstand doorbreken

De BITCOIN wist net als de beurzen medio maart een stevige bodem neer te zetten. Om precies te zijn werd de bodem op 13 maart gezet. Op die dag wist de BITCOIN aanvankelijk nog te dalen richting de grens van $ 4.000, maar wist uiteindelijk de dag hoger af te sluiten. Inmiddels beweegt de BITCOIN rond de grens van $ 9.000. Toch is een opwaartse uitbraak nog niet gerealiseerd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 6 mei 2020

BITCOIN aan $35000 in plaats van$9000? Dat heet dan hyperinflatie

We hebben het over Iran. Het land dat reeds jaren onder zeer strenge sancties zit vanwege de zelfverklaarde politieagent van de wereld. De plaatselijke economie is helemaal uit balans geraakt. Zelfs in Coronatijden blijven de VS Amerikaans doof voor de vraag om enige menselijkheid. Medicijnen, voedsel; er is hoge nood aan in Iran. Ook al omdat de olieprijs een historisch grote duik maakte, als belangrijkste inkomstenbron voor het land. Plus alle bijkomend leed en kosten vanwege het Coronavirus. Het is véél om dragen, als land.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 april 2020

Wordt het ‘een’ Grote Depressie of de Grootste Depressie?

Dat is wat de toekomst zal uitmaken, maar fraai ziet het er op niet één gebied uit. Niet macro-economisch, niet technisch en… We zouden bijna schrijven: ‘ook niet voor BITCOIN.’ Maar daar gaan we straks dieper op in. Het is, tezamen met goud (met op 14 april 2020 een nieuw record in euro), misschien wel het enige lichtpunt en positieve nieuws dat er financieel-economisch valt te rapen. Een lichtpunt dan in de duisternis van economische malaise die zich wel eens ras wereldwijd kan uitbreiden.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs