EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
27
kliks
21
kliks
Bron: Biflatie.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: donderdag 20 juni 2019

Moet Satoshi’s BITCOIN vrezen voor Facebooks Libra?

Over de aangekondigde komst van de Libra, nu wel een realiteit, wordt nog danig nagekaart in diverse media. Naar onze mening en aan de koersreactie van BTC te meten, deert het de groei van BITCOIN niet. Dit om tal van redenen. De Facebook Libra wordt een token en geen echte cryptomunt. Dat wil zeggen dat hij intern zal circuleren. Hoewel dat ‘intern’ wel de potentie heeft om 2,35 miljard gebruikers te bereiken mettertijd. Maar het is pas ergens in 2020 dat het token het licht zal zien. Dus van onmiddellijk belang of invloed kan nog geen sprake zijn.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 juni 2019

Facebook crypto: ‘Dit zou weleens de doorbraak van de cryptomunt kunnen worden’

Bovenstaande opmerking behelst inderdaad een reële mogelijkheid. Net wat de crypto en blockchain wereld nodig heeft om het huidige elan van juni 2019 aan te houden. Met BITCOIN alleen als, BTC op alle cryptobeurzen, verdrievoudigd in de eerste helft van 2019. Biflatie berichtte voor u als eerste toen het nog maar een gerucht was. Facebook met 2,35 miljard gebruikers, dat aan een eigen digitale munt zou werken? En nu is het een feit, want het white paper (pdf) is naar buiten gebracht. Waarmee de komst van de Libra dus een feit is.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 17 juni 2019

BITCOIN breekt door waardegrens van 9.000 dollar

De prijs van 1 BITCOIN is maandag boven de 9.000 dollar uitgekomen. Om 8.30 uur bereikte de cryptomunt de waarde van 9.130 dollar, zo'n 8.142 euro.

Zondag was de munt nog rond de 8.700 dollar waard.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 15 juni 2019

Ook deze cryptomunt presteert sterk dit jaar

De BITCOIN is veruit de meest populaire digitale munt op de markt, vooral de laatste maanden gezien de fenomenale stijging van de afgelopen maanden. Maar er is nog een andere digitale munt die nog meer rendement heeft gehaald dit jaar, namelijk de litecoin. Met een stijging van bijna 330 procent is zijn rendement het dubbel als dat van de BITCOIN op dit moment.

Litecoin, de digitale munt die al met 330 procent in waarde is gestegen dit jaar, heeft niet veel concurrentie op de cryptomarkt. Met zijn forse stijging laat het andere digitale munten, zoals de BITCOIN, ripple en ether, ver achter zich. Met een marktkapitalisatie van 8,4 miljard dollar is het de zevende grootste munt op de markt van de digitale munten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2019

BITCOIN supply shock in 2020”

“Supply shock” betekent toch een dreigend tekort, nietwaar? Dat is waar Alyse Killeen op wijst voor 2020, door de halving van BITCOIN. Ze wordt geïnterviewd op Bloomberg. Killeen is niet de eerste de beste, aan haar website te zien. Als mentor in Silicon Valley, Founding partner van Stillmark Co., en stichter en uitvoerend directeur van nog wel meer bedrijven en organisaties. Een van de vragen haar gesteld luidt: gaat BITCOIN altijd een soort van digitaal goud blijven, of wordt het veel meer? Het antwoord op deze vraag en andere hoort u hier onderaan.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs