EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 6 tot 10 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: vrijdag 15 februari 2019

J.P.Morgan: eerste bank ter wereld met een eigen cryptomunt!

Plaats maken crypto’s want hier komt JPMorgan Chase and Co met de JPM Coin! Na enkele Amerikaanse pensioenfondsen, een verzekeraar, een universteitsfonds et al. opnieuw een institutioneel die openlijk voor crypto gaat. (Er doen geruchten rond dat deze reeds op de OTC, niet officiële markt, BITCOIN zouden kopen; veel waarde hechten we daar niet aan.) Maar dit is een Bank, en dan nog wel één met een hoofdletter. Zes trillion dollars onder beheer en een van de grootste banken van de VS. Hoe komt het denkt u dat deze roots heeft terug tot in 1799? Omdat ze een superspeurneus voor geld verdienen heeft…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2019

BITCOIN, het beste moet nog komen”

BITCOIN miljardair en Binance CEO Changpeng Zhao heeft een hoopgevende boodschap voor crypto fans die denken dat ze de boot gemist hebben om geld te verdienen met digitale munten. Hij is van mening dat de BITCOIN revolutie nog moet beginnen en dat we pas aan het begin van het begin staan. Om het met andere woorden te zeggen, het beste moet blijkbaar nog komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

Crypto en ‘De volgende miljard seconden’

De ‘Next billion seconds’ zijn de belangrijkste ooit. Technologie verandert de wereld en supersnel. Verandert onszelf en alles rondom ons. Alles wat we aanraken. Wie op de hoogte wil blijven van wat komt, voor het ons overvalt, léést. Kijkt, legt zijn/haar oor te luisteren. Bij Biflatie.nl bijvoorbeeld. Oh ja, en BITCOIN (BTC) gaat naar 250.000 dollar, hebben we dat al vernoemd? Tenminste: wanneer we Mark Jeffrey mogen geloven. BITCOIN pionier en auteur. In 2013 reeds met ‘BITCOIN Explained Simply.’ Hij wordt geïnterviewd over zijn toekomstvisie anno 2019.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

BITCOIN equivalent van de goudvoorraaden van centrale banken

Tuur Demeester, BITCOIN goeroe van Belgische komaf, maar wonend in de Verenigde Staten, komt via Twitter met een interessant overzicht. Hij berekende het equivalent van de goudvoorraden van centrale banken in de totale hoeveelheid gemijnde BITCOIN tot dit moment.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 9 februari 2019

Technische Analyse BTC door Miss BITCOIN

De ondertussen welbekende Miss BITCOIN (de Nederlandse cryptospecialist Madelon Vos) startte begin 2019 een nieuwe reeks video’s. Technische analyse (TA) toegepast op de BITCOINkoers (BTC.) Dit is aflevering vier. ‘TA MONDAY’ dus voortaan elke week. Miss BITCOIN spreekt mensentaal én Nederlands. Wat een groot voordeel betekent voor zij die nog niet zo bekend zijn met de vele Engelse technische termen van de crypto & blockchainwereld. Kijken en luisteren dus maar!

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs