EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
27
kliks
21
kliks
Bron: Biflatie.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 26 tot 30 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: woensdag 22 mei 2019

Waar vind je de goedkoopste BITCOIN?

Zoals in alles loont het om te vergelijken. Er zijn heel wat aanbieders van BITCOIN (BTC) op de markt, zowel in binnen- als in buitenland. Een globaliserende wereld kent immers geen grenzen. Stel: u heeft een wallet, online portefeuille aangeschaft en wilt die vullen met BITCOIN. Om te beginnen. Het is de oudste coin (2009) en ook de mastodont onder alle digitale munten. De cryptomunt met de hoogste marktkapitalisatie. Gezien de felle opmars van BITCOIN (meer dan een verdubbeling in koers sinds begin 2019). Ze geeft ook meestal de richting aan die altcoins, alternative coins opgaan. Het is dus verstandig om van BITCOIN de basis van een gebalanceerde crypto beleggingsportefeuille te maken.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2019

Cryptomarkt wacht belangrijke beslissing op 21 mei 2019

Op die datum zal de Amerikaanse beurscommissie SEC beslissen over de exchange-traded fund (ETF) aanvraag vanwege VanEck/SolidX. Zo’n ETF, in dit geval voor BITCOIN (BTC), is een tracker die de koers volgt. Er waren in het verleden al tal van dergelijke aanvragen. Die steeds werden afgekeurd, of waarover de beslissing is uitgesteld. De cryptomarkt hoopt zoals steeds op een goedkeuring. Want die zou de BITCOIN koers weer een flinke push omhoog moeten geven. Institutionelen zouden al zeker grote klanten worden. Maar ook omdat bij een ETF de onderliggende waarde gekocht moet worden, door de managers van het fonds. Vooraleer het instrument uitgegeven kan worden. Het wordt een spannende dag voor de cryptomarkt!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2019

Oplichter belooft rendement in BITCOINs maar brast 2 miljoen van investeerders op aan luxeleven

Een 33-jarige Nederlander is opgepakt omdat hij mensen zou hebben opgelicht. Hij vertelde investeerders dat hij een miningfarm beheerde, een datacentrum waar aan elkaar geschakelde computers dag en nacht werken om BITCOINs te delven. Het Nederlandse gerecht denkt dat de verdachte al het geld - ruim 2 miljoen euro - uitgaf aan auto’s, motoren, reizen en gokken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 21 mei 2019

Investeringsfirma steekt geld in blockchain startup Bloxroute

De Nederlandse investeringsmaatschappij Maven 11 Capital heeft bekend gemaakt deel te nemen in de meest recente investeringsronde in de blockchain startup Bloxroute Labs. Dit Amerikaanse bedrijf richt zich op het oplossen van het schaalbaarheidsprobleem van blockchain technologie door de informatieoverdracht tussen miners sneller te maken. De technologie is inmiddels getest op een aantal prominente blockchain netwerken zoals BITCOIN en Ethereum en de resultaten hiervan zijn veelbelovend. Uiteindelijk kan de technologie deze netwerken met een factor 100 sneller maken. Naast Maven 11 participeren ook een aantal andere voorname investeerders zoals Coinbase Ventures, Pantera Capital en Fenbushi.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 20 mei 2019

Officieel: BITCOIN bedreigt de Amerikaanse dollar!

Verbieden! Voor het te laat is! Alle cryptomunten trouwens! Gevaar! Dat moet Brad Sherman, ‘a U.S Congressman with the Democrats’ gedacht hebben wanneer hij oproept de BITCOIN te verbieden. Hoewel in de meeste conversaties over financiën hét onderwerp, BITCOIN the talk of the town is. Hoewel er nauwelijks nog een belangrijk bedrijf is dat niet met crypto en of blockchain werkt of bezeig is. Toch is niet iedereen gelukkig met de populariteit van cryptomunten. Ze vormen een gevaar voor de Verenigde Staten en voor de dollar, zegt Sherman. Die andere Congresleden oproept hem te steunen bij zijn voorstel. Vreemd, bijzonder vreemd, Mister Congressman, daar waar wij als grootste gevaar voor die dollar in de eerste plaats uw eigen drukpers zien? In se dus zij die aan de startknop zitten: de Fed, de Amerikaanse regering, uw eigenste Congress en president Trump?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs