EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
43
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 31 tot 35 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: donderdag 15 november 2018

Prijs van BITCOIN daalt tot onder de 5000 euro

Na een periode van relatieve rust is de koers van BITCOIN en andere cryptocurrencies op woensdag 14 november 2018 fors gedaald. De totale crypto market cap komt door de flinke daling nu onder de $200 miljard uit, zoals hieronder is te zien.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 15 november 2018

Waarde BITCOIN stijgt naar laagste punt in ruim een jaar

Cryptomunt BITCOIN is een etmaal naar het laagste punt in ruim een jaar gedaald. Volgens handelsplatform Coinmarketcap was de munt woensdagavond 5.788 dollar waard, bijna 10 procent minder ten opzichte van dinsdagavond.

Handelaren en analisten tasten in het duister over de oorzaak van de plotselinge prijsdaling. Ook andere cryptomunten als ethereum, BITCOIN cash en litecoin verloren stevig aan waarde.

BITCOIN koerst al een tijdje onder de grens van de 6.000 dollar. Eind vorig jaar was de munt nog bijna 20.000 dollar waard.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 15 november 2018

BITCOIN naar laagste punt in ruim een jaar

Cryptomunt BITCOIN is naar het laagste punt in ruim een jaar gedaald. Volgens handelsplatform Coinmarketcap was de munt woensdagavond 5.788 dollar (ongeveer 5.100 euro) waard, bijna 10 procent minder ten opzichte van dinsdagavond.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 13 november 2018

Desperately seeking Satoshi (deel 2)

In onze twee- of meerdelige (?) zoektocht naar wie of wat zich achter het pseudoniem Satoshi Nakamoto wel verschuilt, zijn we natuurlijk lang niet de enigen. Er bestaat een echte ‘Vind Satoshi Nakamoto’ campagne. Voluit is het de ‘International Search for BITCOIN Creator Satoshi Nakamoto’. Hij loopt op het Russische crowdfunding platform BoomStarter. Er werd in augustus 2018 al $70.000 verzameld en het doel is aan $200.000 te komen. Het opzet was ons eerst niet helemaal duidelijk; misschien hopen ze op meer valabele tips naarmate het ‘prijzengeld’ hoger wordt? Maar het blijkt dus dat er wereldwijd detectives uitgestuurd zullen worden. No kidding!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 november 2018

Tim Draper bevestigt voorspelling: ‘BITCOIN naar $250.000 tegen 2022’

Een klein jaar geleden was het ‘gemakkelijk’ om een voorspelling te doen zoals durfkapitalist Tim Draper. Net als vele andere analisten voorspelde hij een fors hogere koers voor BITCOIN midden in de crypto hype. Draper blijft echter – in tegenstelling tot vele andere – achter zijn voorspelling staan. Een kwart miljoen dollar per BITCOIN blijft mogelijk de komende jaren.

“Believe it, it’s going to happen – they’re going to think you’re crazy but believe it, it’s happening, it’s going to be awesome!”, zegt Draper op de Web Summit conferentie. Het enige wat er nodig is, is dat BITCOIN gebruikt kan worden als betaalmiddel in een – zeg maar – Starbucks of zo. Dan zal heel de wereld ineens wakker schieten en het gevoel krijgen dat ze de keuze hebben.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs