EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: maandag 1 juli 2019

Waarom stijgt BITCOIN vooral in het weekend?

Het is een opvallend verschijnsel. De BITCOIN koers klimt op het einde van een week. Maar vooral tijdens de weekends. ‘“It’s absolutely unique,” said David Tawil, president of crypto hedge fund ProChain Capital.’ Thenational.ae is een nieuwssite uit de Arabische Emiraten. Deze heeft een aantal theorieën over dit interessante verschijnsel. ‘Why does BITCOIN spike at weekends?’

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 1 juli 2019

Grafiek: BITCOIN zeepbel in 5 dagen tijd

De BITCOIN is aan een forse opmars bezig. Een aantal maanden geleden wist de grootste digitale munt ter wereld een stevige bodem neer te zetten en sinds dat moment is het erg hard opwaarts gegaan. Tijdens de afgelopen week wist de BITCOIN zelfs bijna de grens van $ 14.000 te bereiken. Daarna werd de munt echter getroffen door een forse ‘crash’. In een dag tijd wist de munt immers terug te keren richting de grens van $ 10.000. En dat doet ons ergens aan denken.

Dat de BITCOIN aan een opmars bezig is, zal de meeste beleggers niet zijn ontgaan. Aan het einde van vorig jaar heerste er groot pessimisme rondom de cryptomarkt, maar dat pessimisme lijkt nu als sneeuw voor de zon verdwenen te zijn. En dat is ook niet verwonderlijk, want de BITCOIN wist tijdens de afgelopen weken vriend en vijand te verrassen met een gigantische koersstijging.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 26 juni 2019

BITCOIN stijgt door na slechten grens 12.000 dollar

BITCOIN heeft opnieuw stevig de weg omhoog gevonden. Woensdag wist de munt, die begin dit jaar nog onder 4.000 dollar noteerde, door de grens van 12.000 dollar te gaan. Inmiddels is de munt ruim 12.500 dollar waard, 38 procent meer dan een week geleden.

De laatste keer dat de digitale munt op dit niveau stond was in december 2017, even voordat de BITCOIN naar 20.000 dollar steeg en daarna crashte.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 26 juni 2019

BITCOIN zet zijn opmars verder: grens van 12.000 dollar ruim doorbroken

De BITCOIN zet zijn opmars ook vandaag sterk door. De cryptomunt is al enige tijd aan het stijgen, maar de afgelopen dagen zit de vaart er duidelijk in. Inmiddels is de grens van 12.000 dollar ruim doorbroken, meldt Coinmarketcap, dat de waarde van de munt bij verschillende beurzen weegt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2019

BITCOIN zet zijn opmars verder: grens van 11.000 dollar ruim doorbroken

Cryptomunt BITCOIN heeft zijn opmars verder doorgezet. De grens van 11.000 dollar is inmiddels ruim doorbroken, meldt Coinmarketcap, dat de waarde van de munt bij verschillende beurzen weegt.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs