EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: maandag 8 april 2019

Staat de BITCOIN aan de vooravond van een nieuwe parabolische stijging?

De BITCOIN wist tijdens de afgelopen handelsweek in positieve zin op te vallen. Zo wist de grootste digitale munt ter wereld plotseling te stijgen tot boven de grens van $ 5.000. En daarmee lijkt de BITCOIN een einde te maken aan de dalende trend van het afgelopen handelsjaar. Volgens een bekende trader staat de BITCOIN mogelijk zelfs aan de vooravond van een nieuwe parabolische stijging.

De meningen verschillen behoorlijk over de oorzaak van de riante stijging bij de BITCOIN van afgelopen week. In ieder geval wist deze stijging er wel voor te zorgen dat het optimisme onder de cryptobeleggers weer volledig terug is. Zo wisten andere digitale munten ook de vruchten te plukken van de opleving bij de BITCOIN.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 8 april 2019

‘Nieuwe BITCOIN en altcoins stierenmarkt startte op 2 april 2019’

Dat is wat InvestingHaven.com officieel stelt. On record dus, dat is genoteerd. Waarmee de cryptowinter dus voorbij zou zijn. Wij kunnen het alleen maar beamen. Meer nog: Biflatie pinde zelfs het moment en de periode om (terug) in te stappen. In december 2018/januari 2019 noteerde BITCOIN rond de 3000 dollar tegenwaarde. Begin april is dat reeds $5000. InvestingHaven toont eveneens een interessante grafiek met het langetermijn-groeiverhaal van BITCOIN (BTC), de eerste en grootste cryptomunt. 2 April als begin van een nieuwe BITCOIN en altcoins stierenmarkt?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 7 april 2019

BITCOIN is geen geld maar veel méér: een protocol

BITCOIN isn’t money, it’s a protocol’ verschijnt op Cryptodaily.uk. Wie de digitale munt alléén maar ziet als ‘geld’ is kortzichtig, aldus de auteur. Hij verwijst naar een eerder gemaakte, intelligente en doordachte vergelijking van een andere crypto expert, Hackernoon. De komst van BITCOIN (BTC) in 2009 was zoals de pioniers die email uitvonden. Ook zij wisten niet wat ze toen wel in handen hadden. Email zou ook niet alléén de papieren uitwisseling van brieven zo goed als vervangen. Maar een revolutie ontketenen omdat ‘email’ een killerapp was. Het leidde tot de acceptatie van een heel nieuwe wereld: het internet. Zo is het net met BITCOIN. De wereld van ‘geld’, het hele monetaire systeem ondergaat net zo’n revolutie. Maar er is méér, veel meer…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2019

BITCOIN wordt belangrijker dan Visa, Mastercard en PayPal’

Een studie van DataLight vergelijkt de digitale munt BITCOIN (BTC) met drie grote betaalproviders. Van wereldformaat ook: het zijn Visa, Mastercard en PayPal. De resultaten zijn opzienbarend. In tien jaar is deze ‘nieuwkomer’ erin geslaagd om op de voorgrond te treden. In competitie te gaan met deze drie betaalgrootmachten. Zelfs zich te positioneren als een een gevaarlijke concurrent voor de toekomst. Indien BITCOIN verder evolueert zoals in het verleden, snelt zij alle competitie voorbij, aldus het onderzoek.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 4 april 2019

‘De BITCOIN koers stijgt snel dus is het een slechte munt’

Het lijkt een wat cryptische (!) uitspraak vanwege Dent Research, een ‘economic forecasting and investment research firm and publisher.’ Maar wat de researcher bedoelt klopt in se. De BITCOIN koers bewéégt teveel, en zeker sinds 1 april 2019 (geen verlate grap.) Omhoog zoals sindsdien en met sprongen dan nog is zeker fijn voor de bezitter. Maar het tegengestelde kan ook, vroeg of laat, voorkomen. Zal vroeg of laat voorkomen. Je arriveert in een winkel om te merken dat alle prijzen met x-aantal procent gestegen zijn.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs