EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
43
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: maandag 26 november 2018

BITCOIN crash, is dit de bodem?

Zou je eerder dit jaar gezegd hebben tegen een crypto investeerder dat de BITCOIN koers zal dalen naar het huidige prijsniveau van $3800 dollar, dan zou hij je waarschijnlijk voor gek verklaard hebben. Toch is het de realiteit, wij geven in dit artikel de verschillende factoren die hebben gezorgd voor de cryptocurrency crash en waarom we weer positief kunnen zijn in de toekomst.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 25 november 2018

Koers BITCOIN blijft dalen: cryptomunt zakt onder de grens van 4.000 dollar

De daling van de BITCOIN zet door. De koers van de munt is gisterenavond door de grens van 4.000 dollar, (zo'n 3.500 euro) gezakt. De laatste keer dat de virtuele munt zo weinig waard was, was op 27 september 2017. In de afgelopen 24 uur verloor de crypto-munt 10 procent van zijn waarde.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 22 november 2018

BITCOIN is als Amazon na de dot-com crash

BITCOIN vierde onlangs zijn 10e verjaardag. Maar het was een feestje in mineur. ’s Werelds grootste cryptomunt staat 30% lager in een maand, 50% lager het laatste half jaar en 80% lager sinds de piek. Er is nog heel weinig optimisme te vinden. Lou Kerner vergelijkt BITCOIN echter met Amazon na de dot-com crash. Amazon is nu een van de meest waardevolle bedrijven ter wereld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 november 2018

Koers BITCOIN keldert: wat is er toch aan de hand?

Nog maar een jaar geleden kon het niet op met de BITCOIN. De cryptomunt was bijna 18.000 euro waard en zou volgens sommige kenners alleen maar verder stijgen. Inmiddels is de munt in een vrije val terechtgekomen. Wat is er aan de hand?

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2018

Chaos op cryptomarkt compleet: BITCOIN opnieuw in vrije val, andere munten crashen mee

Gisteren zakte de BITCOIN voor het eerst sinds oktober 2017 onder de grens van 5.000 dollar, maar vanochtend tuimelde de digitale munt nog verder de dieperik in samen met de andere grote cryptomunten. Momenteel is de BITCOIN zo’n 4.500 dollar (3.900 euro) waard, dat is minder dan een kwart van de recordwaarde van ongeveer 20.000 dollar die de munt eind 2017 bereikte.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs