EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: woensdag 30 januari 2019

BITCOIN naar nul dollar?

De markt van de digitale munten zit nu al een ruime tijd in een berenmarkt en het lijkt er niet op dat hier een einde aan zal komen. De BITCOIN blijft dwarrelen rond de 3.400 euro, een schim van wat het ooit is geweest. Verschillende experts zijn zelfs bijzonder negatief over de digitale munt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2019

BITCOIN bodem in Q1 2019’

De Amerikaanse cryptoresearch firma Delphi Digital voorziet een bodem in de BITCOINkoers in het eerste kwartaal van 2019. Dus tussen januari en maart 2019 zou een ideaal instapmoment zijn, indien deze research klopt. DD doet onafhankelijk onderzoek naar de digitale munt. In ieder geval is haar januari rapport gebaseerd op een interessante invalshoek. Namelijk op basis van de ‘unspent transaction output data (UTXO).’ We leggen uit.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 28 januari 2019

Japanse banken willen af van cash geld

Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG), de grootste bank van Japan, heeft een samenwerkingsakkoord gesloten met het Amerikaanse internetbedrijf voor de uitbouw van een betaalnetwerk, gebaseerd op de blockchain, de technologie achter onder meer de BITCOIN. Het systeem moet volgend jaar klaar zijn voor de Olympische Spelen van Tokyo. Dat zegt de MIT Technology Review.

[...]

Lees verder op express.live
Geplaatst op: zondag 27 januari 2019

Keren investeerders in BITCOIN terug naar goud?

De populaire cryptomunt BITCOIN is er niet in geslaagd om de grens van 4.000 dollar te doorbreken in de afgelopen drie weken. Een flinke misser voor BITCOIN want beleggers dachten dat de munt zou gaan herstellen. Investeerders in goud zien deze ‘hot streak’ uitdraaien op een sisser en gaan vermoedelijk opnieuw richting goud met hun kapitaal.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 januari 2019

Crypto goes to Hollywood, and Wyoming!

Inderdaad, niet alleen Frankie maar ook crypto gaat naar de stad van glitter en glamour, Hollywood. Kevin Connolly, acteur en regisseur bekend van o.m. de HBO succesreeks Entourage, lanceert groot nieuws. Hij nam onverwacht het woord op het podium van de prominente North American BITCOIN Conference in Miami (16-18 januari 2019.) Steracteur Connolly gaat een rol spelen in een nieuwe televisiereeks getiteld ‘Cryptos’!

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs