Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1332 artikelen gevonden. Artikel 36 tot 40
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 2 februari 2018

Vader die alles verkocht voor BITCOINs ziet crash met lede ogen aan: "Dit is een emotionele achtbaan"

Hij zou liegen als hij zei dat hij zich geen zorgen maakt over de koersval van de BITCOIN. Maar Didi Taihuttu, vader van het Nederlandse gezin dat afgelopen najaar hebben en houwen verkocht en de opbrengst volledig in cryptomunten stak, wanhoopt niet. “We kijken naar de lange termijn.”

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 2 februari 2018

De grootste cryptocurrency hacks op een rijtje

De mensen die de cryptomarkt een beetje volgen weten allemaal nog goed toen MtGox, toentertijd de grootste BITCOIN exchange, zijn deuren moest sluiten. Een gigantisch aantal BITCOIN verdween. Het equivalant van 480 miljoen dollar was de schade. We hebben onderaan de grootste cryptocurrency hacks op een rijtje gezet.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 2 februari 2018

Koers BITCOIN duikt kort onder 8.000 dollar

Beleggers in de BITCOIN konden weer even opgelucht ademhalen doordat de koers wat opveerde. Vrijdag aan het eind van de middag was de koers opgelopen tot net boven de 9.000 dollar.

De koers zakte eerder vrijdag kort tot onder de 8.000 dollar, een koersverlies van ruim 16 procent, volgens de website Coinmarketcap. De BITCOIN is met de val op vrijdag, deze week al meer dan 30 procent van zijn waarde kwijtgeraakt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 2 februari 2018

BITCOIN levert opnieuw aan waarde in

Beleggers in de BITCOIN, en dan vooral zij die hopen op een verdere waardestijging van de cryptomunt, zullen de koersontwikkeling de laatste weken met enig afgrijzen volgen. De waarde van de BITCOIN zakte vandaag in korte tijd tot onder de 8000 dollar. Daarmee is de virtuele munt deze week al meer dan 30 procent van zijn waarde kwijt. Ook andere cryptovaluta’s leverden in.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 2 februari 2018

Grote banken weren BITCOIN-ondernemers

Grote Nederlandse banken weigeren ondernemers in cryptovaluta's aan een zakelijke rekening te helpen, omdat de financiële instellingen vrezen voor integriteitsrisico's.

Dat concludeert ondernemersmagazine Sprout donderdag na een rondgang langs banken.

ING, Rabobank, Aegon-dochter Knab en ABN Amro zijn niet bereid om ondernemers in deze branche te voorzien van een zakelijke betaalrekening.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$