EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: woensdag 15 augustus 2018

De echte waarde van BITCOIN en cryptomunten moet nog komen

Net als met internetaandelen begin deze eeuw, heeft de forse daling van cryptomunten niets te maken met de ontwikkeling van de technologie. Prijs is niet de juiste maatstaf voor de waarde ervan. De echte waarde van BITCOIN en Co moet nog boven water komen, dat zegt Meltem Demirors van digital asset manager CoinShares.

Nieuwe technologie heeft veel tijd nodig om echt door te breken. Amazon had 9 jaar nodig om te herstellen van de dotcom-crash, Intel 15 jaar en Microsoft zelfs 17 jaar. Toch zijn dit de hoogvliegers van de aandelenmarkt op dit moment.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 15 augustus 2018

Turkije aan de BITCOIN? Koerscrash Turkse Lira drijft bevolking naar alternatieven

Gaat Turkije massaal aan de BITCOIN, nu de koers van de Turkse Lira in enkele dagen compleet is ingestort? De vlucht naar euro's en dollars is logisch, net als investeren in goud. Maar de vraag is of ook BITCOIN kan helpen bij behoud van economische waarde voor de Turken. Het handelsvolume in cryptocurrencies steeg er afgelopen dagen snel, maar de gevreesde grote bankrun blijft (voor nu) nog uit. Kunnen cryptocurrencies hoop bieden aan de Turkse bevolking als economische vluchthaven, net als in Venezuela?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 14 augustus 2018

Waarde van de BITCOIN daalt tot onder de 6000 dollar

De waarde van de BITCOIN is dinsdag tot onder de 6000 dollar gezakt. De eerdere twijfel bij de Amerikaanse beurstoezichthouder SEC over het toestaan van een zogeheten exchange traded fund (ETF), dat de waarde van de BITCOIN volgt, zet de koers van de digitale munt al enige tijd onder druk.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 13 augustus 2018

1 grafiek legt uit waarom iedere belegger BITCOIN en andere cryptomunten moet kopen

Cryptomunten zijn in 2018 (tot nu toe) allesbehalve een goede investering geweest. Maar specialisten langs alle kanten zijn ervan overtuigd dat cryptomunten een nieuwe, jonge activaklasse zijn. Ze zullen dus niet snel verdwijnen. En cryptomunten beschikken over een bijzondere eigenschap die het heel aantrekkelijk maakt om ze met het oog op de toekomst te kopen. Iedere belegger heeft er baat bij om cryptomunten te kopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 13 augustus 2018

Yale-economen: “0,4 procent kans dat BITCOIN waardeloos wordt”

Volgens een rapport van twee economen die verbonden zijn met de universiteit van Yale, is er 0,4 procent kans dat de BITCOIN waardeloos wordt de komende jaren. Op zich niet zo schokkend maar in vergelijking met reële munten is dit percentage best groot. Voor de euro ligt dit cijfer op 0,009 procent, de Australische dollar 0,003 procent en de Canadese dollar 0,005 procent.

We staan er misschien niet bij stil maar de munten die we de dag van vandaag gebruiken, kunnen ooit waardeloos worden, dat geldt voor reële en zeker voor digitale munten . Yale-economen Aleh Tsyvinski en Yukun Liu vonden het interessant genoeg om er een studie over te maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs