EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: AmsterdamGold
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: vrijdag 9 november 2018

Het eerste land dat BITCOIN officieel erkent als geld

De eerste officiële erkenning dat BITCOIN wel degelijk ‘geld’ is, kwam van een Texaanse rechter in augustus 2013. “BITCOIN is a currency or form of money.” Dat was zijn uitspraak toen hij moest oordelen over een zaak van vermeende oplichting. De eigenaar van een hedgefund dacht onder veroordeling uit te komen door te verklaren dat BITCOINs ‘toch geen echt geld zijn?’ In diezelfde maand werd ook in Duitsland officieel gesteld dat BITCOIN ‘a currency unit and private money’ is, en wel door een financieel comité van het parlement.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2018

Is ‘Initiative Q’ de nieuwe BITCOIN ?

Om te beginnen is Initiative Q geen cryptomunt. Het noteert niet op een cryptobeurs of een ander platform. Maar het kan misschien wel de volgende – betere versie van – BITCOIN worden. Op enkele maanden heeft dit ‘betaalmiddel van de toekomst’ namelijk al een netwerk uitgebouwd van meer dan 3 miljoen gebruikers. Reden achter het succes: gratis geld weggeven.

Initiative Q trekt de laatste tijd gemakkelijk 100.000 nieuwe gebruikers per dag aan. Via het ‘invite-only’ registratieproces vragen ze enkel om een e-mailadres in ruil voor een deel van het toekomstige geld dat ze willen creëren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 november 2018

Henk was er vroeg bij: BITCOIN is eigenlijk Goud 2.0

Veel mensen kennen BITCOIN als mogelijkheid om in te investeren. Maar wie doet het echt? In deze serie brengt Bitmymoney in samenwerking met Biflatie actieve beleggers in cryptomunten in beeld. Na deel 1 met Dorien, nu deel 2 met Henk.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 8 november 2018

Revolutionair: met blockchain naar schone energie?

Wordt SolarCoin de digitale munt voor een schone toekomst? Tien jaar na de creatie van BITCOIN door middel van de blockchain, is deze laatste technologie een eigen leven gaan leiden. Met tal van innoverende toepassingen als gevolg. Nu al in volle werking en met nog zovele op stapel door telkens nieuwe ICO’s (cryptobeursgangen.) ‘Energiedistributie, waterconsumptie, de strijd tegen corruptie, het volgen van diamanten of van handel in bedreigde soorten: het zijn maar enkele voorbeelden.’

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 7 november 2018

Galaxy Digital CEO: ‘BITCOIN boekt in 2019 een nieuw record’

2018 is duidelijk een overgangsjaar voor BITCOIN en andere cryptomunten aan het worden. Maar in 2019 zal het vuur weer in de pan slaan, dat zegt Galaxy Digital CEO Mike Novogratz. Hij ziet veel gelijkenissen tussen 2017 en 2019, namelijk FOMO. Het verschil, in 2017 was het particuliere FOMO. In 2019 zal het institutionele FOMO worden.

Novogratz bevestigde aan het Britse Financial News dat hij in 2019 nieuwe records verwacht op de tabellen. Wanneer BITCOIN boven $6.800 kan breken, kan ’s werelds grootste cryptomunt eind dit jaar nog $8.800 à $8.900 halen. Maar de grootste beweging zal er komen wanneer het institutionele geld de markt betreedt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs