EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 36 tot 40 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: woensdag 26 december 2018

Iedereen kan een BITCOIN miljonair worden

Veel mensen zien BITCOIN en crypto als mogelijkheid om in te investeren. Maar wie doet het echt? In het 6e en laatste deel van deze serie brengt Bitmymoney in samenwerking met Biflatie.nl komt Richard Groot Kormelink aan het woord.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 24 december 2018

Is de rally bij de BITCOIN van korte duur?

De BITCOIN beleefde een uitstekende week. Tegen alle verwachtingen in wist de grootste digitale munt ter wereld flink in waarde te stijgen. Overigens was deze stijging wel hard nodig, want de BITCOIN heeft tijdens de voorbijgaande weken extreem veel beurswaarde moeten inleveren. Is deze rally slechts van korte duur, of is de nieuwe bodem gezet?

De BITCOIN beleeft net als veel andere financiële instrumenten een beroerd jaar. Aan het begin van dit jaar wist de BITCOIN nog de grens van $ 20.000 te bereiken, terwijl twee weken geleden de grens van $ 3.000 nog genaderd werd. Volgens diverse analisten is er inmiddels een einde gekomen aan de indrukwekkende rally die in zeven jaar tijd de BITCOIN wist te lanceren van $ 1 naar bijna $ 20.000.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 23 december 2018

Biflatie Crypto/Blockchain Bulletin: Crypto dood verklaard, hoera!

De negativiteit omtrent de toekomst van cryptomunten steeg de laatste weken van 2018 ten top. Wat meestal betekent dat alle zwakke handen het opgegeven hebben en verkocht. En kijk: de BITCOINkoers lijkt de bodem achter zich te hebben. In amper een week zijn we van onder de $3000 naar bover de $3500 gegaan. 2019 zou wel eens een uitstekend jaar kunnen worden voor crypto’s. Temeer omdat opnieuw een aantal grote spelers nog grotere plannen heeft voor blockchain en cryptomunten. Facebook. Western Union. Er er is nog meer positief nieuws te melden. Het tij lijkt te keren, the future looks bright!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 december 2018

Hoe zou het eigenlijk gaan met…de Familie BITCOIN?

Eerder schreven we al over miss BITCOIN. Er bestaat eveneens minstens één mister BITCOIN, maar ook zelfs een ganse zogenaamde BITCOIN familie, een BITCOIN gezin. Niemand in heel de wereld dan zij die verder de nek uitstaken in 2017 in een alles-of-niets gevecht. Een keiharde strijd voor overwinnen of ondergaan tussen BITCOIN en fiatgeld. Wat ook een immens geldelijk verschil zal maken voor een gans gezin van vijf. Reusachtige rijkdom of bittere armoede, want ze hebben hun hele hebben en houden ingezet op BTC. Een man, een vrouw en drie kids, meet the BITCOIN family. Of: revisit, want wie zou nog niet van hen gehoord hebben, ze haalden indertijd zelfs de wereldpers. Maar hoe zou het hun eigenlijk vandààg vergaan. Na de immense val die BTC onderging in 2018…?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 20 december 2018

Crypto’s: ‘Met het potentieel de wereld te veranderen’

Coinbase heeft een heel knappe video gemaakt getiteld ‘Cryptocurrenciy. The future of finance and money’. Die moet u beslist bekijken. Deze ‘digital currency exchange’, opgericht in 2012, is bijzonder goed bezig, immer innovatief zoals nu weer. Want zoals ze zelf zeggen (in vertaling): Markten kunnen dan wel op en neer gaan…’but we won’t lose sight of crypto’s potential to change the world.‘ BITCOIN wisselt de belangrijkste cryptomunten in fiat currencies in 32 landen. En houdt BITCOIN portefeuilles aan en laat transacties toe in wel 190 landen. Dat is in praktisch gans de wereld dus!

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs