EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
27
kliks
22
kliks
Bron: Biflatie.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2019

Een jaar later: Werknemers die salaris in BITCOIN kregen uitbetaald hebben rendement van 75%

De BITCOINdienst BTC Direct betaalt sinds een jaar alle medewerkers uit in BITCOIN. Daar schreven we op Biflatie.nl een jaar geleden al een artikel over. Het is een vrij unieke situatie, want heel weinig organisaties in Nederland betaalt medewerkers uit in cryptocurrency.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 27 mei 2019

BITCOIN hier, BITCOIN daar, BITCOIN overal

Als oudste en grootste in marktkapitalisatie is het nog steeds BITCOIN die van alle digitale munten de meeste aandacht trekt. Het is ook de eerste term of eerste munt die zelfs complete leken op het gebied van crypto/blockchain herkennen. Er viel dan ook in mei 2019 weer heel wat opwindend nieuws te melden. Niet alleen particuliere en professionele beleggers, overheden en internationale organisaties tonen almaar meer interesse voor in het bijzonder BITCOIN. Met respectievelijk erin beleggen, wetgeving te trachten (!) construeren en daadwerkelijke toepassingen. Maar het is zeker de bedrijfswereld die het drukst in de weer is met crypto & blockchain integreren. ‘Cryptocurrency is apparently on the minds of the biggest companies all over the world. Every day we are seeing successful, multinational businesses jump into the crypto game.’

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 27 mei 2019

Dr Ron Paul over de dollar, BITCOIN en ‘eerlijk geld’

Eerlijk geld of gezond geld, Dr Paul streeft al naar ‘sound money’ voor de term zelf populair werd. De dollar gaat zichzelf vernietigen, zegt hij. Daarom vindt hij het prima dat er een tegengewicht bestaat in de vom van digitale munten. Ooit was dat goud, en dat is het nog natuurlijk. Maar er was ook een tijd dat we zelfs geen goud mochten bezitten, aldus de dokter. Zelf accepteren Ron Paul en zijn zoon, senator Rand Paul, BITCOIN als donaties voor hun politieke programma’s, dat spreekt eigenlijk vanzelf voor wie beide heren een beetje kent en volgt. Maar hij blijft een goldbug. Het is echter niet of goud, of BITCOIN. Beide kunnen naast mekaar blijven bestaan.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 27 mei 2019

BITCOIN nadert de 9.000 dollargrens!

De BITCOIN is weer goed op weg om hogere toppen te scheren, maandag schoot de digitale munt fors omhoog en tikte de 8.937,25 dollar aan. De 9.000 dollargrens is in zicht. Cryptomunten zijn opnieuw flink aan populariteit aan het winnen met de BITCOIN die de kop trekt. Andere digitale munten lijken gestaag te stijgen maar een evenredige stijging met de BITCOIN blijft voorlopig uit.

Het is weer zover, beleggers zijn opnieuw verzot op de BITCOIN na een lange tijd. De digitale munt is maandenlang uitgespuwd geweest door beleggers en noteerde tussen eind vorig jaar en maart aan een gemiddelde koers van 3.500 dollar. Daar zitten we nu ver boven, namelijk rond de 8.700 dollar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2019

“De toekomst van ‘geld’ ontwikkelt zich pal voor onze ogen”

‘Some people think it’s crazy to invest in crypto. Maybe. But definitely not as crazy as sitting on the sidelines when the future of money is literally being built before your eyes.’ Dat is wat de tweelingbroers Winklevoss menen. Ze hebben wat ons betreft gelijk ook. BITCOIN en een resem altcoins nemen aan belang en belangstelling almaar toe. Het digitale geld, ook wel digitaal goud genoemd. Op 23 mei 2019 corrigeert de volledige cryptomarkt. Dertig miljoen cryptofans (het aantal wallets) zijn iets te enthousiast geweest de laatste maanden. Is dit een koopmoment misschien? Om goedkoper in te stappen of bij te kopen? Of laat u deze kelk toch maar liever aan u voorbij gaan…

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs