EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2018

11 Redenen waarom de BITCOIN prijs omhoog kan gaan de komende maanden

Gaat BITCOIN Omhoog Redenen De cryptocurrency markt ligt volledig op zijn gat, maar bij BITCOINspot.nl zijn we positiever dan ooit over de toekomst van BITCOIN (BTC). We hebben een lijst met fundamentele redenen opgesteld waarom de BITCOIN prijs de komende maanden vrijwel zeker moét gaan stijgen. Het is absoluut niet onmogelijk dat we de komende maanden wilde koers schommelingen gaan zien voor BITCOIN, juist omdát de wisselkoers zo saai was afgelopen maanden. Let op: Dit betreft een persoonlijke mening en géén financieel advies.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 10 oktober 2018

5 experts over het potentieel van een rally in cryptomunten eind 2018

Augustus 2010, augustus 2011, januari 2014 en januari 2018. Wat hebben deze maanden met elkaar gemeen? Het zijn maanden waarin de correctie van BITCOIN begon die resulteerde in dalingen van 70% tot 80%. Maar het is niet de daling die we moeten onthouden, het is de stijging die daar steeds op volgde. Hoe groot is de kans dat we opnieuw een rally krijgen bij BITCOIN (en andere cryptomunten)?

We vroegen het aan enkele experts ‘in the field’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

Niet genoeg BITCOINs voor iedereen

Slechts één procent van de wereldbevolking kan meer dan 0,28 BITCOIN (BTC) bezitten. Aldus Steve Lee op Twitter, voormalig directeur bij Google en voorvechter van de bekendste digitale munt. “Owning a single BITCOIN is becoming more and more difficult“, voegt hij eraan toe. Het aanbod van BTC is namelijk beperkt tot 21 miljoen. Dat kan ook nooit meer veranderen omwille van het hard-coded beleid van het protocol’. In het voorjaar van 2018 werd de 17 miljoenste BITCOIN gemined. Berekend werd, dat in het jaar 2140 alle BITCOINs opgedolven zullen zijn. Maar de schaarste ervan zou wel eens veel vlugger kunnen plaatsvinden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

Gamechanger in de maak? Binnenkort ook ICOs op BITCOIN

Wie aan ICOs denkt, denkt voornamelijk aan Ethereum. Het netwerk van Ethereum wordt steevast gebruikt voor nieuwe projecten om financiering op te halen. Ook het netwerk van Stellar Lumens kan dienen voor ICOs. Maar dankzij nieuwe technologische ontwikkelingen kan ook BITCOIN binnenkort gebruikt worden voor ICOs. Is dit een gamechangers in de industrie?

RSK werkt aan sidechains op BITCOIN via zijn Turing technologie. Sinds begin 2016 wordt al aan deze technologie gewerkt. Momenteel zit de technologie nog in een testfase, maar later dit jaar zal er een kleine ICO uitgevoerd worden op het netwerk van BITCOIN.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 oktober 2018

Crypto Trading Bot wordt wild: BITCOIN naar $8.000 – Litecoin naar $1

Afgelopen weekend waren er enkele zeer vreemde bewegingen op de cryptomarkt. Volgens medeoprichter Nejc Kodrič van Bitstamp was dit te wijten aan een crypto trading bot die wild geworden was. In een tijdspanne van enkele tientallen minuten ging de koers van BITCOIN, Ethereum, XRP en Litecoin fors op en neer.

Hoewel de vreemde bewegingen tussen de verschillende cryptomunten gelijkenissen vertoont, vertonen ze ook enkele opmerkelijke verschillen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs