EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: woensdag 8 augustus 2018

BITCOIN wordt zwaar gemanipuleerd

De koers van de BITCOIN is weer fors gedaald. Hoe dit komt en wat beleggers het best zouden kunnen doen, vertelt cryptohandelaar Michaël van de Poppe.

[video]

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: woensdag 8 augustus 2018

Tom Lee: ‘BITCOIN blijft de beste cryptomunt’

In een interview met CNBC Fast Money legt BITCOIN goeroe Tom Lee van investeringsfonds Funstrat uit waarom BITCOIN nog steeds de beste cryptomunt ter wereld is. Zelfs de daling van $20.000 tot onder $7.000 maakt van BITCOIN de beste cryptomunt. Zolang BITCOIN niet onder $6.000 daalt, ziet hij de markt nog steeds positief in.

In juli probeerde ’s werelds grootste cryptomunt opnieuw om uit de negatieve trend te geraken, maar augustus zette BITCOIN terug met de voeten op de grond. Toch zegt Tom Lee dat BITCOIN de beste cryptomunt is die je kan kopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

Mijnen van BITCOIN vormt bedreiging voor klimaatakkoord van Parijs

Steeds meer landen hebben groene energie hoog bovenaan hun agenda staan. Het klimaatakkoord van Parijs verplicht landen om hun klimaatdoelstellingen te behalen. BITCOIN wordt ook populairder over heel de wereld. Maar BITCOIN dreigt echter roet in het eten te gooien. Het mijnen van BITCOINs is bijzonder energie-intensief en kan zelfs het akkoord van Parijs op de helling zetten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

Nederlanderse fraudeur licht opvallend veel Belgen op: belofte van miljoenen met BITCOINs bleek piramidespel

De 24-jarige Pieter J. haalde kapitalen op, ook bij Bekende Nederlanders, voor beleggingen in BITCOINs. Volgens de Nederlandse belanstingdienst Fiod liet hij het geld verdwijnen. Gedupeerden, waaronder opvallend veel Belgen, willen hun geld terug.

In korte tijd wist de jonge twintiger Pieter J. met zijn belofte van ‘1 procent rendement per dag’ zo’n 5 miljoen euro van beleggers los te weken. Sinds februari legden tussen de honderd en tweehonderd mensen in, bij zijn bedrijf Bitnextfast. Ook enkele bekende Nederlanders investeerden bij J., onder wie een aantal jonge prominenten uit de muziekindustrie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

Starbucks wil BITCOIN gaan accepteren

Koffieketen Starbucks onderzoekt de mogelijkheid om te kunnen betalen met cryptomunt BITCOIN in zijn zaken. Dat schrijft Techcrunch. Het bedrijf is namelijk gaan samenwerken met een nieuw BITCOIN-handelplatform, Bakkt, dat cryptogeld verhandelt voor dollars.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs