EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: donderdag 11 april 2019

Trader die crash voorspelde, ziet de BITCOIN nu naar 50.000 dollar stijgen

Is de crypto winter achter de rug? Als we naar de koerstabellen kijken, lijkt het alsof de BITCOIN aan het heropleven is. De populaire munt is voor het eerst sinds november vorig jaar door de 5.000 dollar grens gebroken. Een belangrijk signaal volgens Peter Brandt, een beursveteraan die de crash voorspelde en opnieuw optimistisch is. Hij voorspelt een stijging naar 50.000 dollar.

De meest gekende en populaire cryptomunt ‘is on the move’. De BITCOIN heeft de technische en psychologische grens van 5.000 dollar doorbroken. Volgens analisten is dit het einde van de crypto winter en kan de markt van digitale munten opnieuw gaan groeien dankzij dit momentum.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 11 april 2019

BITCOIN: marktvoorspellingen van de experten

De BITCOINkoers (BTC) zal terug naar $20.000 tegenwaarde gaan. ‘No question about it,’ aldus CNBC. Daar kunnen we het alleen maar mee eens zijn. Het is de hoogste koers die BITCOIN tot noch toe haalde, in december 2017. De hamvraag is natuurlijk: wannéér? Het is maar een van de vele vooruitzichten die de media halen. Omdat sinds de aanzienlijke stijging van BTC sinds 2 april 2019 de bodem wel eens achter haar kan liggen. Nog in april vierde BITCOIN haar 400 miljoenste transactie. Er vinden nu gemiddeld 350.000 transacties per dag plaats. Goed voor een tegenwaarde in dollar van 10,2 miljard.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 10 april 2019

Opwindende tijden voor BITCOIN en altcoins

Die stelt de eigenaar van ’s werelds grootste cryptobeurs, Changpeng Zhao, in het vooruitzicht. ‘Exciting trading ahead’, aldus de miljardair en CEO van Binance. U kunt hem zelf zien en horen in volgende video van CNBC Crypto Trader. Jawel, ook en zeker CNBC is geëngageerd in de markt van cryptomunten en blockchain technologie.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2019

China wil verbod op minen van BITCOINs

China wil het minen van BITCOINs gaan verbieden, zo blijkt dinsdag uit een bijgewerkte lijst van de overheidsinstantie National Development and Reform Commission (NDRC). De lijst is nog niet definitief.

China is de grootste producent ter wereld van computerhardware die bedoeld is voor het minen van BITCOINs en andere cryptovaluta's. De Chinese overheid zet echter steeds meer druk op de cryptovalutasector.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 april 2019

Chinezen betalen vlot 5 procent premie voor BITCOIN

Jawel, zozeer zijn Chinezen gemotiveerd om toch maar de hand te leggen op de oudste cryptomunt. Ondanks het strenge verbod vanwege de overheid sinds 2017 op alles wat maar naar crypto ‘ruikt.’ (Behalve blockchain technologie dan wel want die omarmt de Chinese regering innig.) Ondanks dat zelfs het bezit van materiaal over cryptomunten ‘illicit propaganda’ is. Maar waar een Chinese wil is, is een weg. En die hebben ze gevonden ook.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs