EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: vrijdag 8 februari 2019

Crisis Venezuela: record aantal BITCOINs verhandeld

Nooit eerder worden zoveel BITCOINs verhandeld in het Zuid–Amerikaanse land. Met 1 miljoen procent inflatie is het geen wonder dat de bevolking de plaatselijke munt, de Bolivar, schuwt. De economische crisis woedt in februari 2019 heviger dan ooit. Twéé presidenten, Amerikaanse sancties, lage olieprijzen en slecht financieel beheer hebben Venezuela genekt. Ondanks van de grootste oliereserves ter wereld is de economie in vijf jaar met bijna de helft gekrompen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 februari 2019

Hyperinflatie: Venezolanen vluchten in BITCOIN

Hyperinflatie in Venezuela van 1 miljoen procent (!) in februari 2019. De snel verpauperende bevolking mijdt de dagelijks devaluerende Bolivar. Zij vlucht echter niét in Amerikaanse dollar maar in BITCOIN (BTC). Nooit eerder werden plaatselijk zo’n aantallen van de digitale munt verhandeld. Nochtans is historisch die dollar steeds een toevluchtsoord geweest in tijden van crisis. Die tijden veranderen? Jawel, de wereld wordt meer en meer digitaal…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 7 februari 2019

Een van ’s werelds invloedrijkste techneuten: “Ik heb alleen maar BITCOIN

Jack Dorsey aan het woord en hij is niet van de minsten. De mede–oprichter en CEO van Twitter spreekt opnieuw zijn vertrouwen uit in de grootste digitale munt. Het is februari 2019. Dat alle cryptomunten er het slechtste jaar ooit hebben opzitten deert hem niet. Dorsey blijft fan en doet ook zoals hij spreekt. De 41 jarige miljardair heeft fors ingezet op BITCOIN via zijn Cash App.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 3 februari 2019

Cash App: krijgt het internet een eigen cryptomunt?!

Het antwoord op deze wel heel cruciale vraag is positief, bevestigend, JA dus. Althans als we Twitter medestichter en CEO Jack Dorsey (1976, VS) mogen geloven. Sterker nog: die cryptomunt bestaat al, zoals hij in onderstaande video uitlegt. Dorsey is namelijk een druk baasje (of zeg maar baas). Want ook nog eens stichter en CEO van Square, het bedrijf voor mobiele en online betalingen. Het topprodukt van Square? De Cash App voor BITCOIN.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 februari 2019

‘100 miljoen voor een BITCOIN in 2030’?

Dat is wel heel veel geld, luidt de reactie van Miss BITCOIN, oftewel de Nederlandse Madelon Vos. Zij houdt online een wekelijkse Crypto–update. Het is een commentaar op wat een megalomane voorspelling lijkt vanwege The Emperor of BITCOIN. Diens echte naam is dan weer Daniel Krawisz. Amerikaan en Director of Research at Satoshi Nakamoto Institute , schrijft hij al jaren over cryptomunten, BITCOIN in het bijzonder. ‘Daniel Krawisz can come across as off or silly, but hang in there long enough and he will blow your mind.’

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs