Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1348 artikelen gevonden. Artikel 41 tot 45
Bron: Express.live
Geplaatst: woensdag 7 februari 2018

Groen licht voor cryptocurrencies in Amerikaanse Senaat: BITCOIN veert weer op

De Amerikaanse regulatoren hebben in een spannende hoorzitting in de Senaat in de VS hun zegen gegeven voor cryptocurrencies. De markt reageerde enthousiast: BITCOIN steeg in een stormachtige handelsdag plots weer 12 procent. Er komt een "do no harm"-aanpak bij de Amerikaanse waakhonden, en dat was het streepje goed nieuws dat de cryptomarkt echt wel nodig had.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 6 februari 2018

Chinees verbod voor alle crypto-exchanges in de maak

Het zal steeds moeilijker gaan worden om cryptomunten te verhandelen in China. De Chinese overheid is van plan om alle websites naar ICO’s en handelsplatformen te blokkeren in de hoop de handel in digitale munten in de kiem te smoren, een verbod dus. Dat komt de cryptowereld uiteraard niet ten goede, de BITCOIN noteert ondertussen net boven de 5.000 euro per munt.  

Het is al langer geweten dat de Chinese overheid geen liefhebber is van cryptomunten. Vorig jaar werden er al stappen genomen om de binnenlandse handel in digitale munten te beteugelen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 6 februari 2018

Werd je miljonair op de BITCOINpiek? Dan ben je dat nu helemaal niet meer

BITCOINinvesteerders zien de koersval met lede ogen aan. Door de extreem volatiele markt ben je op het ene moment rijk en ben je op het andere terug naar af. Investeerde je een jaar geleden in BITCOIN? Dan heb je nog altijd winst, maar in enkele weken tijd ben je wel een pak armer geworden. En wie BITCOINmiljonair werd op de piek van 17.000 euro, zag zijn kapitaal in minder dan twee maanden met bijna 700.000 euro krimpen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 6 februari 2018

Koers BITCOIN blijft onder druk

De BITCOIN blijft sterk onder druk staan. Vandaag ging de koers van de cryptomunt op sommige beurzen al even onder de 6.000 dollar, om snel daarna weer wat te herstellen tot weer ruim boven de 7.000 dollar. Door zorgen over de komst van strengere regels en waarschuwingen van allerlei financiële toezichthouders is de prijs in een neerwaartse spiraal beland.

Bron: Slimbeleggen.com
Geplaatst: dinsdag 6 februari 2018

Volgens deze trader kan BITCOIN snel 80% stijgen, maar hij gelooft nog meer in 5 andere cryptomunten

Bill Baruch van Blue Line Futures is al langere tijd actief op de cryptomarkt. Het is dan ook niet de eerste keer dat hij BITCOIN 50% of meer ziet dalen om daarna weer snel en sterk te stijgen. Hij verwacht een stijging van 80%. Maar hij heeft 5 andere cryptomunten onder zijn favorieten die nog meer kunnen stijgen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$