EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: donderdag 20 december 2018

Het jaar van de BITCOIN in beeld gebracht

Voor beleggers in aandelen is het geen gemakkelijk jaar geweest, maar dat is nog niets in vergelijking met de cryptobeleggers. Zo ging er dit jaar voor miljarden aan cryptomarktwaarde in rook op. De BITCOIN noteert op dit moment zelfs meer dan75% onder de slotstand van 2017. En dat hadden maar weinig analisten zien aankomen.

Als het om digitale munten gaat zijn er duidelijk twee groepen te onderscheiden. Aan de ene kant heb je de groep beleggers die heilig gelooft in de toekomst van crypto’s en aan de andere kant heb je de groep beleggers die de opkomst van digitale munten juist ziet als één grote zeepbel. Met name de oudere beleggers hebben argwaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 december 2018

De fundamenten van BITCOIN worden sterker, ondanks de koersdaling

Een jaar geleden noteerde BITCOIN aan een piek van $20.000. Dat was veel op basis van de fundamenten. Vandaag staat BITCOIN rond $4.000 en dat is weinig gezien de fundamenten.’s werelds grootste cryptomunt wordt sterker, ondanks de forse koersdaling.

Dit zijn enkele belangrijke data die de groei van BITCOIN ondersteunen volgens Anthony Pompliano van Morgan Creek Digital.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 19 december 2018

Een jaar gelden piekte BITCOIN op $20.000

Een prettige verjaardag is het niet. 12 maanden geleden, op 17 december op precies te zijn, piekte ’s werelds grootste cryptomunt op $20.000. Vandaag kan je diezelfde BITCOIN kopen voor ongeveer $3.500. Dat is een daling van 82,5%. De marktwaarde is hiermee gezakt van $320 miljard naar $60 miljard.

2017 was een fantastisch jaar voor BITCOIN. Tot en met 17 december. De cryptomunt begon het jaar rond $1.000 en piekte op 17 december op $20.000. Een stijging van maar liefst 1.900%. Maar aan de feest kwam snel een einde. BITCOIN eindigde 2017 aan $13.880 of een daling van 44% sinds de piek.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2018

Is dit het begin van een nieuw Altcoin seizoen?

Nadat de cryptomarkt een maand geleden aan een nieuwe sell-off begon, beginnen er terug de eerste groene scheuten te komen. Maar het is niet BITCOIN dat de kar trekt, het zijn deze keer de altcoins. Is dit het begin van een nieuw altcoin seizoen?

Brendan Bernstein, oprichter van Tetras Capital – een Blockchain, Crypto en Digital Asset Hedge Fund – legde in een serie tweets ooit uit wanneer het interessant is om te beleggen in altcoins. Het is belangrijk voor beleggers in cryptomunten om te beseffen dat crypto’s in bepaalde cyclussen bewegen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2018

Tom Lee: Faire waarde van BITCOIN is op dit moment +/- $14.000

Volgens Fundstrat analist Tom Lee zit niet hij verkeerd met het toekomstige koersdoel van BITCOIN, maar is de markt verkeerd. Lee had een jaar geleden keer op keer gelijk wat zijn voorspellingen over BITCOIN betrof. Maar in 2018 schiet hij meer de bal mis dan raak. Toch blijft hij erbij dat BITCOIN op dit moment zo’n $14.000 waard is.

Tom Lee berekent de faire waarde van BITCOIN op basis van het aantal actieve wallets, het gebruik per account en enkele andere criteria op basis van de vraag naar ’s werelds grootste cryptomunt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs