EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: dinsdag 17 december 2019

Waarom de cryptokoersen dalen? Ponzi did it again

Op maandag 16 december 2019 doorbrak de BITCOINkoers opnieuw de psychologische grens van $7000. Om vandaag 17 december rond $6850 stabiliteit te zoeken, na de sell off tot $6825. Wat is de oorzaak, wat is de mogelijke reden voor de verkoopgolf? Want BITCOIN trok zowat alle altcoins met zich mee naar beneden.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 16 december 2019

Wat verlangt u voor Kerst: een drukpers of toch liever BITCOINs?

Ondergetekende heeft zijn keuze reeds gemaakt. Die drukpers natuurlijk. Wel liefst één van hetzelfde merk als de Federal Reserve bezit. Dat type is namelijk in staat om maar liefst $425 miljard te printen aan knisperende groene briefjes. In enkele weken tijd! Pakweg tegen het begin van het nieuwe jaar, 2020, zal de klus geklaard zijn. Stel je voor: da’s drie keer de marktkapitalisatie van BITCOIN?!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 16 december 2019

De toekomst van BITCOIN, gezien van achter tralies

$100.000 voor 1 BTC. Meer van dergelijke voorspellingen doen de ronde in de cryptowereld. Veel hogere prognoses zelfs en niet vanwege de minsten. Kenners, analisten, market watchers, insiders, eigenaars van blockchain bedrijven en cryptobeurzen. People in the know zeg maar, zij die het kunnen weten. Of toch over meer kennis en ervaring beschikken dan de doorsnee crypto bezitter. Ross Ulbricht is ook zo iemand. Helaas voor hem zit hij twee keer (?) levenslang uit in een Amerikaanse gevangenis. Hij richtte Silk Road op, en dat zal hij geweten hebben…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 13 december 2019

Blockchain is hot-hot-hot, maar blijft het Westen achter? Christine Lagarde to the rescue?

Kerala zal de komende twee jaar 20.000 (!) blockchain experten afleveren. (We verwedden er honderd satoshi’s om dat geen kat weet waar Kerala ligt.) Zuid-Korea neemt deel aan de race om een eigen CBDC, centrale bank digitale munt. (De Marhalleilanden waren sowieso de eerste, en wie weet dié liggen?) 65 Procent van de BITCOIN hashpower komt uit China. CZ van Binance, de meest prominente cryptobeurs ter wereld: ‘Blockchain will be huge in the future’. Maar waar blijft het Westen, waar blijft Europa in deze? Gelukkig is er beterschap op komst.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 11 december 2019

BITCOIN koers op een kruispunt: naar $100.000 of…

Commodity trading veteraan en crypto expert Peter Brandt ziet de weg naar $100.000 voor één BITCOIN voor zich. Onderstaande video gaat over het hoe en waarom. Wat doet Brandt in BITCOIN maar vooral: wat doet BITCOIN zelf? Er zijn heel goeie altcoins out there maar hij blijft BTC als nummer één zien. De man is heel realistisch en down to earth. Heeft een gezegende ouderdom en absoluut een ton aan ervaring in dit en andere velden. Zijn specialiteit is de technische analyse. Maar ook de mening van heel wat andere believers en non believers, analisten, kenners maar ook gratuite commentatoren wordt belicht:

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs