EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: AmsterdamGold
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 41 tot 45 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: woensdag 7 november 2018

Mijnen van BITCOIN is 3 keer duurder dan het mijnen van goud

De kostprijs om 1 dollar digitaal goud (BITCOIN) te mijnen is zo’n 3 keer duurder dan de kostprijs om 1 dollar fysiek goud te mijnen. Dat is de conclusie van een onderzoek door The Nature International Journal of Science. Het is niet de eerste keer dat de impact van BITCOIN op het milieu in vraag wordt gesteld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 5 november 2018

BITCOIN volgt deze opwaartse trend al 7 jaar met succes

De volatiliteit van BITCOIN daalde de laatste maanden naar een ongekend dieptepunt. De prijs lijkt vastgeroest rond $6.500. Maar daar kan binnenkort verandering in komen. BITCOIN volgt namelijk met succes al 7 jaar een opwaartse trend. Wanneer het deze trend blijft volgen, zal BITCOIN stilaan beginnen stijgen.

De opwaartse trendlijn op de maandgrafiek van BITCOIN is intact sinds de bull run begon eind 2011. Deze trendlijn impliceerde een koers van ’s werelds grootste cryptomunt van $5.300 in oktober. Voor november ligt de trendlijn echter op $6.300, het niveau waar we ons momenteel bevinden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 5 november 2018

BITCOIN staat aan de vooravond van een grote beweging

De BITCOIN beleefde een saaie oktobermaand. Eigenlijk komt de BITCOIN al twee maanden lang haast niet van zijn plek af. De BITCOIN beweegt nu al geruime tijd tussen de grens van 6.000 en 7.000 dollar in. Maar, de kans is ontzettend groot dat daar binnenkort verandering in gaat komen. De grootste digitale munt ter wereld staat immers aan de vooravond van een grote beweging.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 2 november 2018

BTC op 1 miljoen dollar: “If not, I will eat my own dick”

Indien BITCOIN niet boven de 1 miljoen dollar staat in 2020, eet John McAfee zijn ‘edele delen’ op. Op televisie dan ook nog. Het is geen alledaagse uitspraak maar een echte uitdaging en voorspelling. McAfee is nochtans geen nitwit die thuishoort in een gesloten instelling voor zwakzinnigen. Maar een ‘softwareontwikkelaar en oprichter van het populaire computer- en netwerkbeveiligingsbedrijf McAfee.’ Wel lijkt het sinds hij zijn bedrijf verkocht enigszins bergaf met hem gegaan.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 november 2018

BITCOIN uitgelegd zodat een kind van 5 jaar het ook kan begrijpen

BITCOIN, blockchain, cryptomunten, … het is allemaal nieuw en voor veel mensen moeilijk te begrijpen. Veel mensen begrijpen alleen maar dat de prijzen de laatste maanden fors omhoog (of omlaag) gaan van al deze cryptomunten. Maar je kan niet succesvol beleggen op lange termijn zonder dat je weet wat het is.

Daarom onderstaande uitleg van BITCOIN (en blockchain) zodat zelfs een kind van 5 jaar het zou kunnen begrijpen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs