Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 41 tot 45
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 20 november 2017

Crypto en goudmarkt

Het een compleet gekkenhuis bij Slim Beleggen. En dan vooral voor ons technologieteam. Ze worden letterlijk bedolven onder de vele vragen over de cryptomarkten. Niemand kan er nog omheen: de cryptomarkt staat in vuur en vlam.

BITCOIN had in de afgelopen dagen last van een ‘dipje’. Maar dat lijkt alweer allemaal achter de rug, want de cryptomunt tikte afgelopen nacht de grens van $8.000.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 20 november 2017

Online gokindustrie omarmt de BITCOIN

Het is bijna 10 jaar geleden dat Satoshi Nakamoto BITCOIN creëerde, de werelds populairste cryptocurrency. Hoewel alles begon met een rustige start, waar BITCOIN niet meer was dan een underground gegeven, begint de virtuele munteenheid nu ook mainstream te worden en wordt inmiddels op veel verschillende manieren herkend als een volwaardige munteenheid. Er zijn dan ook meer en meer commerciële sectoren die BITCOIN aanvaarden als een geldige betalingsmethode en BITCOINautomaten vinden we ook meer en meer verspreid terug. Een van die sectoren die al jarenlang pionier is op het gebied van zulke veranderingen is de online gokindustrie, met meerdere casino sites die zelfs uitsluitend BITCOIN accepteren als betaalmethode.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 19 november 2017

BITCOINbezitter zou BITCOIN verkopen bij gemiddelde prijs van 165.000,-

Slechts 14% wil zijn of haar BITCOIN binnen een jaar weer verkopen. Ruim 50% houdt de BITCOIN langer dan 5 jaaraan,

De gemiddelde waarde van de belegging onder de investeerder was zo’n €2.500,-. De gemiddelde belegger zou zijn BITCOIN verkopen voor een prijs van omgerekend €165.000,-.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 17 november 2017

BITCOIN koers gaat door de 6000 euro grens en square maakt BITCOINs kopen mogelijk

De BITCOIN koers lijkt de verliezen van afgelopen weekend alweer van zich af te schudden en ging vandaag door de 6000 euro grens. En terwijl BITCOIN in dollars ook al boven de 7000 zit werd vandaag bekend dat een selecte groep mensen nu ook met de square app BITCOINs kunnen kopen. Als dit voor het grote publiek open gesteld wordt zullen miljoenen amerikanen ook de mogelijkheid hebben om eenvoudig BITCOINs aan te kunnen schaffen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 17 november 2017

Online gokindustrie omarmt de BITCOIN

Het is bijna 10 jaar geleden dat Satoshi Nakamoto BITCOIN creëerde, 's werelds populairste cryptocurrency.

Hoewel alles begon met een rustige start, waar BITCOIN niet meer was dan een underground gegeven, begint de virtuele munteenheid nu ook mainstream te worden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$