EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
43
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: vrijdag 2 november 2018

BITCOIN uitgelegd zodat een kind van 5 jaar het ook kan begrijpen

BITCOIN, blockchain, cryptomunten, … het is allemaal nieuw en voor veel mensen moeilijk te begrijpen. Veel mensen begrijpen alleen maar dat de prijzen de laatste maanden fors omhoog (of omlaag) gaan van al deze cryptomunten. Maar je kan niet succesvol beleggen op lange termijn zonder dat je weet wat het is.

Daarom onderstaande uitleg van BITCOIN (en blockchain) zodat zelfs een kind van 5 jaar het zou kunnen begrijpen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 1 november 2018

De 10de verjaardag van een financiële en technologische revolutie

In de relatief korte periode van een decennium is BITCOIN uitgegroeid van een nobele onbekende munt tot de grootste uitdager van de financiële wereld ooit. Het is de katalysator geworden van duizenden altcoins en nog veel meer blockchain projecten. Beide fenomenen zijn incontournable geworden. Geen bank, industrie of regering die zich kan veroorloven ze nog te negeren. Een gamechanger van formaat dus en het einde is nog lang niet in zicht…

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 1 november 2018

“Zonder BITCOINs voel ik mij arm”

Veel mensen kennen BITCOIN als mogelijkheid om in te investeren. Maar wie doet het echt? In deze serie brengt Bitmymoney in samenwerking met Biflatie actieve beleggers in cryptomunten in beeld. Hoe zijn ze begonnen, wat is hun strategie en hoe kijken ze naar de toekomst?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 1 november 2018

Van obscuur plan tot wereldmunt: de BITCOIN bestaat tien jaar

Tien jaar geleden belandde het idee voor de BITCOIN in de mailbox van een handvol mensen. Nu zijn miljoenen mensen bekend met de digitale valuta. Davy Stevens, werkzaam bij handelsplatform BTC Direct: “Het idee voor de BITCOIN was zo krachtig. Het had alles in zich om groot te worden.”

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2018

Warren Buffett dan toch mee in de blockchain?!

Berkshire Hathaway, het multi-holding conglomeraat van ’s wereld rijkste belegger, heeft $600 miljoen in twee fintech bedrijven gestopt. Het is een ongehoorde en compleet onverwachte zet vanwege hoofdaandeelhouder Warren Buffett. Die toont zich immers publiek een uitgesproken tegenstander van blockchain en cryptomunten. Hij waarschuwde beleggers vooral nooit in dergelijke ‘nieuwigheden’ te stappen. BITCOIN bijvoorbeeld vergelijkt hij met niets minder dan rattengif. Hoe rijm je dit alles?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs