Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1345 artikelen gevonden. Artikel 71 tot 75
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 23 januari 2018

Illegaal BITCOINhandeltje leverde criminelen zo'n 10 miljoen euro op in anderhalf jaar tijd

Dertien mannen hebben in anderhalf jaar tijd ongeveer 10 miljoen euro verdiend aan het witwassen van BITCOINs, die verdiend waren in de criminele handel. Het Nederlandse Openbaar Ministerie beschouwt zes mannen als de hoofdverdachten. Voor de strafzaak tegen deze zes, die vandaag in Utrecht begint, zijn zes dagen uitgetrokken.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 23 januari 2018

BITCOIN en andere cryptomunten krijgen weer harde klappen

De BITCOIN en vrijwel alle andere cryptomunten zijn maandag opnieuw flink gedaald. De digitale valuta's verloren in doorsnee tussen de 8 en 15 procent aan waarde na geruchten dat Zuid-Korea een hoge belastingaanslag voor cryptobeurzen voorbereidt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 23 januari 2018

Vlaamse wetenschapper wint BITCOIN door kraken DNA

Sander Wuyts, een wetenschapper actief aan onder meer de Universiteit Antwerpen heeft een al jaren lopende wedstrijd gewonnen, waarbij een Britse wetenschapper informatie in synthetisch DNA had verstopt. Door zijn werk slaagde hij als eerste in die taak, die hem een BITCOIN oplevert. Of zijn prijs veel waard is, zal afhangen van de koers.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 23 januari 2018

Tiener (19) die rijk werd met BITCOIN: “Eigen schuld als je binnen 10 jaar geen miljonair bent”

Erik Finman is een 19-jarige Duitser die rijk werd met BITCOIN. Volgens de tiener zijn er, ondanks de recente terugval van de cryptomunten, nog steeds mogelijkheden om veel geld te verdienen. “Word je in de komende tien jaar geen miljonair, dan is dat je eigen schuld”, zegt hij in een interview met Business Insider.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 23 januari 2018

BITCOIN kan nooit winnen, want de overheid zal de controle over het geld nooit loslaten

Cryptomunten hebben geen enkele toekomst. De autoriteiten zullen immers nooit de controle over het geldsysteem willen opgeven. Dat betoogt columnist Jim Edwards in Business Insider.

De BITCOIN belooft anonimiteit en onafhankelijkheid en dat kunnen de autoriteiten volgens Edwards nooit toelaten. Een systeem op basis van cryptomunten zou immers het einde van de macht van de overheid betekenen en dat zullen regeringen nooit dulden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$