Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 71 tot 75
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 11 oktober 2017

Voor 42 BITCOIN kan je burger van belastingparadijs Vanuatu worden

Vanuatu, een eilandstaat in de Stille Oceaan, aanvaardt als eerste land ter wereld BITCOIN. Wie burger van Vanuatu wil worden, moet 200.000 dollar betalen, ofwel 41,98 BITCOIN tegen de huidige marktprijs. Maar die investering kan je misschien snel terugverdienen, want Vanuatu legt geen vermogensheffing noch inkomstenbelasting op.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: woensdag 11 oktober 2017

Hackers kraken via SMS authenticatie simpel uw email en BITCOIN

Een technisch bericht wat voor veel lezers van belang kan zijn: hackers blijken in staat om simpel misbruik te maken van SMS-authenticatie via uw mobieltje om uw email/gmail account en vervolgens ook uw eventuele BITCOIN wallet te kraken. Vanwege te verwachten kwetsbaarheden heb ik zelf SMS authenticatie –of dat nu voor een email- of bank account is- sowieso altijd standaard uitgeschakeld. Experts adviseren u om hetzelfde te doen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 11 oktober 2017

Cryptomarkt in maand tijd met 50% gestegen

Weet u nog? Vorige maand? De cryptomarkt maakte een enorme duikvlucht naar beneden, omdat China bekend had gemaakt dat het een verbod op Initial Coin Offerings (ICO’s) zou doorvoeren. Nadat ook nog het bericht kwam dat BITCOIN- en cryptobeurzen gesloten zouden worden, was de tendens zeer negatief. De prijs van één BITCOIN viel terug tot onder de $3000,-. De BITCOINprijs is inmiddels weer boven de $4500, ofwel zo’n €3885,-.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 4 oktober 2017

Directrice IMF ziet de SDR-coin wel zitten

Tijdens een conferentie gaf Christine Lagarde, directrice bij het Internationaal Monetair Fonds (IMF), aan dat ook zij BITCOIN en cryptocurrency’s wel ziet zitten. Get ready for de SDR.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 4 oktober 2017

Japan neemt leiding in acceptatie BITCOIN

Met het wegvallen van China op de snel groeiende BITCOINmarkt zijn anderen reeds volop de concurrentie aangegaan om deze leegte op te vullen. Voornamelijk Japan werkt zich hierbij op waarbij de autoriteiten het gebruik van de BITCOIN als munt ondersteunen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$