EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 71 tot 75 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

Argentijnse bank wil BITCOIN gebruiken voor internationale transacties

De adaptatie van blockchain en crypto begint steeds meer vorm te krijgen. Een Argentijnse bank denkt er aan om BITCOIN te gebruiken om internationale transacties uit te voeren. De reden waarom ze deze methode verkiezen, is dat het geld dan binnen enkele uren verzonden kan worden. Banco Masventas (BMV) zou dan de eerste bank zijn die op deze manier te werk gaat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 31 mei 2018

Vragenlijst geeft uitsluitsel of uw winst op BITCOINs wordt belast

Is de meerwaarde op cryptomunten zoals BITCOINs belastbaar? Wie daar zekerheid over wil, kan uitsluitsel vragen bij de Dienst Voorafgaande Beslissingen (DVB), schrijft De Tijd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 30 mei 2018

Het lijkt er op dat de BITCOIN 20 tot 30 dagen vooruit loopt op Wall Street

De grootste digitale munt van de wereld had het de afgelopen week niet bepaald gemakkelijk. In één week tijd verloor de BITCOIN meer dan $ 1.000 en op dit moment noteren we weer onder de grens van $ 8.000. De beweging bij de BITCOIN kan een waarschuwing zijn voor alle beleggers.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 mei 2018

Ontwenningskliniek gaat BITCOINverslaafden behandelen

Een Britse ontwenningskliniek gaat mensen helpen die verslaafd zijn aan de handel in cryptomunten. De hevige koersschommelingen van digitale munten als BITCOIN, ether en ripple kunnen een ‘high’ veroorzaken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 28 mei 2018

Crypto-revue week #21 - Pizza dag, BITCOIN vs swift, en prijsmanipulatie

Er is de afgelopen week weer een hoop gebeurd in crypto-land en zelfs als je er fulltime mee bezig bent is het lastig om alles bij te houden. Daarom zullen we voortaan elke maandag een korte terugblik doen op de afgelopen week zodat je zeker kan zijn dat je weer helemaal op de hoogte bent.We hebben het vandaag over pizza's, swift, de Marshall islands, prijsmanipulatie, hacks, Arnhem BITCOINstad, BTC-direct, segwit en een ontvoering.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs