EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 71 tot 75 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: vrijdag 6 april 2018

De 4 grootste crypto bedreigingen voor BITCOIN

In 2017 was BITCOIN met een stijging van meer dan 1.200% niet de beste cryptomunt op basis van procentuele stijging, maar het voegde wel meer dan $200 miljard marktkapitalisatie toe. Daar kwam geen andere cryptomunt in de buurt. Toch is het niet zeker dat BITCOIN zijn leidende rol in cryptoland kan behouden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 5 april 2018

John McAfee’s ‘coin of the day’ kost 105.000 dollar per tweet

John McAfee, oprichter van McAfee Inc., is een vaste naam op vlak van internetbeveiliging. Sinds de populariteit van de BITCOIN ontzettend hard is gestegen, is hij zich ook beginnen moeien in de cryptowereld vermits hij voorstander is van digitale gedecentraliseerde munten. Op zijn twitteraccount passeren regelmatig tweets waarin hij bepaalde cryptomunten aanraadt. 

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 april 2018

5 Japanse cryptobrokers sluiten de deuren

Cryptobrokers in Japan geven er de brui aan nadat ze de voorwaarden voor een licentie niet konden naleven. De brokers bekijken nu hoe ze de fondsen en cryptomunten terug kunnen geven aan de klanten.

Japan is een van de landen die het verste gevorderd is in de regulering van cryptomunten. BITCOIN en Co zijn er dan ook bijzonder populair. Die regulering zal meer bescherming bieden. Dat gebeurt ook door de zwakste partijen te laten verdwijnen. Zo sluiten 5 cryptobrokers de deuren nadat ze hun licentie bij de Japanese Financial Services Agency (FSA) hebben ingetrokken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 april 2018

Wat zegt Metcalfe’s Law over de toekomst van BITCOIN?

Bob Metcalfe is een pionier die onder andere meewerkte aan de uitvinding van de Ethernet netwerk standaard. Hij is ook de oprichter van netwerkgigant 3Com. Maar hij is het meest bekend met zijn formule Metcalfe’s Law of de wet van Metcalfe. Indien we die wetmatigheid kunnen toepassen op BITCOIN, kan de prijs dit jaar nog stijgen naar $40.000 per BTC.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 31 maart 2018

BITCOIN heeft in procenten slechtste kwartaal in jaren

De BITCOIN heeft in procenten zijn slechtste kwartaal sinds 2011 achter de rug. Aanhoudende zorgen over het aan banden leggen van de cryptohandel blijven de koers parten spelen.

Kenners menen dat de kansen op herstel voor de BITCOIN klein zijn.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs