EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 711 tot 715 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: woensdag 8 maart 2017

BITCOIN nog dit jaar boven de 2500 USD?

De virtuele munt BITCOIN heeft reeds een verleden van hoogtes en laagtes maar is de laatste tijd toch op weg te zijn naar nieuwe hoogtes. Waar de munt jaren geleden nog aan te kopen was aan redelijke prijs kan deze volgens sommige analisten nog dit jaar stijgen tot maar liefst 3000 USD.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 7 maart 2017

BITCOIN: beter dan goud?

Er was vorige week heel wat te doen over het feit dat één BITCOIN voor het eerst meer waard was dan een troy ounce (31,1 gram) goud. De vorige piek van de virtuele munt dateert van eind 2013. Toen was de grens van 1200 dollar eveneens binnen bereik maar goud noteerde op dat moment aan bijna 1300 dollar zodat er veel minder poeha werd rond gemaakt.

Kort daarna ging Mt. Gox, met een aandeel van bijna 70 procent de grootste online marktplaats voor BITCOINs, op de fles. Bij de afwikkeling van het faillissement bleken bijna een miljoen BITCOINs ‘vermist’ . Dit stuurde een schokgolf door de BITCOIN-community. Fans van de virtuele munt moesten een tijdlang door het stof kruipen en begin 2015 daalde de prijs naar minder dan 200 dollar.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 6 maart 2017

Het ‘digitale goud’ is nu meer waard dan het fysieke goud. Terecht?

De afgelopen week was niet alleen historisch voor de aandelenmarkten. Op Wall Street mochten er dan wel nieuwe recordkoersen vallen, ook in een ander segment van de markt was er sprake van de nodige feestvreugde. De prijs van een BITCOIN wist namelijk voor het eerst uit te komen boven die van de goudprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 4 maart 2017

Prijs voor BITCOIN schiet boven de goudprijs uit

Voor de eerste keer in de geschiedenis ligt de prijs voor 1 BITCOIN hoger dan de prijs voor 1 ounce goud. Zeggen dat BITCOIN nu meer waard is als goud, is echter te ver gezocht. BITCOIN heeft nog een hele weg af te leggen om de goudmarkt te benaderen. BITCOIN steeg vorig jaar al meer dan 100% en de mogelijkheid van een BITCOIN-ETF zet de markt ook in 2017 onder stoom. Dus de mogelijkheden rond de cryptomunt groeien wel.

In nominale termen staat BITCOIN nu hoger dan goud. Echter de prijs voor 1 BITCOIN is een eenheid terwijl de prijs voor goud een gewicht vertegenwoordigt. BITCOIN met de goudprijs vergelijken is appelen met peren vergelijken. Aan de huidige koers heeft BITCOIN een marktkapitalisatie van $20 miljard tegenover $70.000 miljard voor goud.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 4 maart 2017

Waarde BITCOIN overstijgt goudprijs

De enorme populariteit van de BITCOIN heeft de virtuele munt de afgelopen dagen voor het eerst duurder gemaakt dan goud. De BITCOIN is in trek door een enorme vraag uit China, en door verwachtingen over soepelere regelgeving in de Verenigde Staten.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs