EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
6
kliks
Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 4 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 33 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 4 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 34 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 4 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 35 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 4 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 36
5
kliks
Bron:
Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 5 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 33 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 5 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 34 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 5 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 35 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 5 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 36
5
kliks
Bron:
Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 6 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 33 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 6 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 34 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 6 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 35 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 6 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 36
5
kliks
Bron:
Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 7 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 33 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 7 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 34 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 7 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 35 Warning: mysql_result(): Unable to jump to row 7 on MySQL result index 32 in /home/goudportal/domains/goudportal.nl/public_html/gp3_def/includes/top24h.php on line 36
5
kliks
Bron:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 736 tot 740 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: donderdag 17 september 2015

Supersterren springen in op BITCOIN, BitPay betaald de prijs

Verschillende BITCOIN bedrijven proberen tegenwoordig met de hulp van beroemdheden hun BITCOIN diensten te promoten. BITCOIN kan die hulp goed gebruiken, de digitale munt noteert $230,- en dat is een daling van zo’n 50% ten opzichte van een jaar geleden. Bedrijven hopen dat de volgende grote namen de BITCOIN wat meer flair kunnen geven:

Voormalige bokser Mike Tyson leent zijn naam uit aan BITCOIN pinautomaten. De Mike Tyson BITCOIN ATM laat mensen BITCOINs kopen met behulp van hun mobiele apparaat. BITCOIN Direct – de uitbater van de machines – geeft aan dat de eerste ATM in Las Vegas in gebruik wordt genomen op 24 september.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 15 september 2015

Grote banken kijken naar BITCOIN-technologie voor verbouwing financiële markten

‘Blockchain’, de onderliggende software van BITCOIN, staat in de belangstelling van enkele van de grootste banken ter wereld. Samen met een start-up onderzoeken ze hoe de technologie de handel op sommige financiële markten kan versnellen.

‘Blockchain’, de onderliggende software van BITCOIN, staat in de belangstelling van enkele van de grootste banken ter wereld. Samen met een start-up onderzoeken ze hoe de technologie de handel op sommige financiële markten kan versnellen.

Een groep banken, waaronder JPMorgan Chase en Barclays, is een samenwerking aangegaan met de start-up R3, schrijft Bloomberg. Het doel is om te kijken of de blockchain-technologie van BITCOIN kan worden toegepast op financiële markten, zoals de handel in gesyndiceerde leningen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 13 september 2015

Nederlandse blocktrail komt met eigen BITCOIN wallet voor IOS, Android en web

Het Nederlandse Blocktrail.com, welke we als sinds 2014 kennen van hun blockchain-analyse activiteiten, heeft nu ook zijn eigen BITCOIN-wallet uitgebracht voor IOS, android en web. De mannen van Blockchain claimen dat de wallet trouw blijft aan de decentrale gedachte van BITCOIN en de gebruiker is dus in volledige controle over zijn private keys en zijn BITCOINs. Ik ga de wallet zeker uitproberen en ben benieuwd of ik zelf de overstap ga maken van mijn blockchain.info wallet.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 september 2015

The BITCOIN Report #16: BITCOIN als investering

In deze aflevering van The BITCOIN Report worden de risico's en voordelen van het investeren in BITCOIN besproken. Is BITCOIN een veilige investering om snel geld te verdienen? Of is het een investering met hoog risico? Dennis geeft uitleg over deze vraagstukken. Vragen over dit onderwerp? Bespreek ze gerust in de comments onder deze video. 

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 9 september 2015

12 & 13 september: BITCOINference 2015 in het science park te Amsterdam

Dit weekend zal alweer de 5e editie van de BITCOIN conferentie "BITCOINference" plaats vinden te Amsterdam. In het science park, de geboorte plek van digitaal geld, zullen twee dagen helemaal in het teken van BITCOIN staan. Op het programma staat een veelzijdige groep van sprekers. Zo zullen onder andere ontwikkelaars, (belasting)-advocaten, politici, entrepeneurs, adviseurs en politici hun kijk geven op BITCOIN en cryptocurrencies in het algemeen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs