Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1332 artikelen gevonden. Artikel 736 tot 740
Bron: Google+
Geplaatst: donderdag 22 januari 2015

Live Q&A met Willem Middelkoop

Om 21:00 Nederlandse tijd.

Half uur lang los met Willem: patronen van bedrog, QE, Zwitserland, Griekenland, goud, BITCOIN, geldcreatie en alles waar de kijker om vraagt. Host Paul Buitink en co-hosts Jop Hartog en Hadjar Benmiloud.?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 16 januari 2015

Hoe BITCOIN en blockchaintechnologie overheden kunnen vervangen

Deze week praat Paul Buitink met de oprichter van de Piratenpartij, Rick Falkvinge. Later in de uitzending schuift voormalig model en privacy-activist Ancilla Tilia ook aan. Ondanks de prijsdaling houdt Rick het volste vertrouwen in BITCOIN en verwacht hij dat de techniek erachter overheden kunnen vervangen. Ook wordt er uitgebreid ingegaan op het lot van de Piratenpartij, de gebeurtenissen in Parijs en het belang van vrijheids van meningsuiting.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 16 januari 2015

VEB-directeur: centrale bankiers moeten BITCOIN verbieden

Centrale bankiers moeten BITCOINs niet meer toestaan. Dat zegt Paul Koster, directeur van de Vereniging van Effectenbezitters, op BNR. Hij reageert hiermee op het nieuws dat de virtuele betaalmunt een kwart minder waard is geworden en legt in gesprek met BNR's Paul van Liempt uit: “Tot nu toe heb ik niet begrepen waarom centrale bankiers überhaupt BITCOINs toelaten." zegt Koster. Bekijk

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 14 januari 2015

BITCOIN zakt onder de $200

De gifbeker is nog niet leeg voor beleggers die het afgelopen jaar in BITCOIN zijn gestapt. De koers zakte vandaag onder de $200, terwijl die twee weken geleden nog op $314 stond. Dat is een verlies van 36%, terwijl de prijs van de virtuele munt in 2014 ook al met meer dan 58% onderuit ging. Rusland maakte bekend een aantal BITCOIN sites te blokkeren.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 14 januari 2015

Is BITCOIN nou alweer dood? Ja voor de 29e keer om precies te zijn.

Het is weer zover, de koers van BITCOIN daalt, het geween en tandengeknars is alom en BITCOIN wordt weer dood verklaard door jan en alleman. Ik kreeg op mijn vorige artikel over de nieuwe Windows Phone Wallet een reactie: de reageerder vroeg zich af waarom de prijs maar blijft dalen terwijl de apps en mogelijkheden als paddestoelen uit de grond rijzen. Maar is de prijs van een BITCOIN wel direct gerelateerd aan het succes ervan? Volgens mij weet niemand het precies.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$