Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 736 tot 740
Bron: emerce.nl
Geplaatst: maandag 7 april 2014

UBS vindt BITCOINs een klein beetje interessant

BITCOINs zijn weliswaar innovatief, maar niet beter dan de meeste bestaande alternatieven in het betalingsverkeer. Deze conclusie trekt de Zwitserse bank UBS in het eind maart gepubliceerde rapport BITCOINs and Banks. Betekent die conclusie dat de bank de digitale munteenheid al meteen bijzet in het museum van mislukte vernieuwingen? Toch niet. Althans, dat doet de ondertitel van het rapport ‘Problematische valuta, interessant betalingssysteem’ vermoeden.

Bron: parool.nl
Geplaatst: vrijdag 4 april 2014

De gulden is terug, als virtuele munt

De andere helft kan worden 'gemined' met een computer. Dat houdt simpel gezegd in dat de computer het geld genereert door berekeningen te maken. De E-Gulden is al op 30 maart in stilte gelanceerd, maar nu pas officieel geïntroduceerd omdat het inmiddels wordt geaccepteerd op verschillende markten.

De E-Gulden is net als bekendere cryptovaluta als BITCOIN en Dogecoin een virtuele munteenheid die niet door de overheid of door banken wordt beheerd. De introductie van de Nederlandse 'digivaluta' is begeleid en wordt ondersteund door Mr. Mark Teurlings van Teurlings en Ellens Advocaten.

Bron:
Geplaatst: dinsdag 1 april 2014

Energiebaas Arash Azami over onafhankelijkheid in energie en geld

Paul Buitink praat met Arash Aazami over zijn bedrijf Bas Nederland dat als eerste energiebedrijf wereldwijd BITCOIN accepteert. Paul en Arash gaan uitgebreid in op de voordelen van een vrije markt in energie en het financiële wezen om zo vrijheid en een betere wereld te krijgen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 30 maart 2014

Huis te koop voor 877,5 aan BITCOINs

Precies 877,5 aan BITCOINs, dat vinden Errol en Ellen Rijssen hun loft aan de 's-Gravendijkwal in Rotterdam-West waard. De woning staat sinds gisteren te koop voor dit bedrag in virtuele munten. In 'gewoon' geld moet het huis 314.500 euro opleveren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 27 maart 2014

Als je dit leest, is het geen goed idee om Russische aandelen te kopen

Ik heb al meermaals geschreven dat Russische aandelen spotgoedkoop zijn, ze zijn zo goedkoop dat je er op lange termijn alleen maar winst uit kunt halen. Maar dit verhaal van Sober Look geeft me een totaal andere mening. De reden waarom ik sceptisch ben over BITCOIN, is dezelfde reden waarom ik nu sceptisch ben over Russische aandelen: een kleine groep mensen bezit de meerderheid van het kapitaal.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$