EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
21
kliks
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 826 tot 830 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: donderdag 21 mei 2015

BITCOINference 2015 laatste weekend van mei

Eind deze maand, in het weekend van zaterdag 30 en zondag 31 mei, vind de BITCOINference 2015 plaats. Deze keer in samenwerking met Berlage Meet & Workspace, onderdeel van de oude Amsterdamse aandelenbeurs, Beurs van Berlage. Twee dagen in het teken van de zakelijke en wetenschappelijke kanten van BITCOIN, cryptocurrencies & en afgeleiden hiervan. Early Bird Tickets zijn nog verkrijgbaar. Wanneer men met BITCOINs betaald, krijgt men 25% korting. Studenten krijgen 50% korting, maar hebben geen toegang tot de dinners 's avonds. Meer over de toegangsprijzen hier.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 20 mei 2015

New York Stock Exchange lanceert BITCOIN prijs index, NYXBT

Na de Nasdaq lijkt de NYSE (de new york stock exchange) ook de smaak te pakken te hebben. Vandaag werd namelijk aangekondigd dat de NYXBT BITCOIN prijs index gelanceerd is. De NYXBT zal de prijs van 1 BITCOIN in dollars laten zien, de NYXBT is betaald te volgen via de zogenaamde NYSE GLobal Index Feed en ook tijdelijk via de NYSE website. Voorlopig wordt de prijs gebaseerd op BITCOIN-tramnsacties op de Coinbase BITCOIN exchange.

NYSE geeft wel aan dat ze wel van plan zijn om in de nabije toekomst ook andere exchanges toe te voegen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 20 mei 2015

Beursbedrijf VS gaat waarde BITCOIN volgen

Het Amerikaanse beursbedrijf NYSE, uitbater van onder meer de effectenbeurs in New York, gaat de koers bijhouden van de virtuele munt BITCOIN ten opzichte van de dollar. Dat maakte het bedrijf dinsdag bekend.

Het Amerikaanse beursbedrijf NYSE, uitbater van onder meer de effectenbeurs in New York, gaat de koers bijhouden van de virtuele munt BITCOIN ten opzichte van de dollar. Dat maakte het bedrijf dinsdag bekend.

Volgens topman Thomas Farley van NYSE wordt het voor de klanten van het beursbedrijf steeds belangrijker om over een betrouwbare waardering van de BITCOIN te beschikken. Op basis daarvan kunnen zij bepalen of zij zaken doen in wat de bestuurder ,,een beleggingscategorie in opkomst” noemt.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 mei 2015

BITCOIN en goud samen op weg naar een cashless society

Er is een ware hype ontstaan rondom BITCOIN in combinatie met goud, waarschijnlijk door de vraag wat nu daadwerkelijk de onderliggende waarde is van BITCOINs.

Zo is er Serica – een bedrijf uit San Francisco – dat eerder bekend stond als DigitalTangible. Zij staan bekend als de pionier in de bitgoud markt. Zij lanceerden vorig jaar al als eerste een online goud / BITCOIN trading platform.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 18 mei 2015
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs