EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: AmsterdamGold
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 826 tot 830 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: dinsdag 26 april 2016

De BITCOIN koers gaat weer door de 400 euro. Wat is er aan de hand?

De BITCOIN koers gaat weer door de 400 euro. Wat is er aan de hand? De BITCOIN koers is deze week door de 400 Euro grens heen gebroken, de totale marktwaarde van de BITCOIN is nu meer dan 6 Miljard in Euro's. Vanaf november 2015 schommelde de prijs al vaker rond de 400 euro om er in begin 2016 daadwerkelijk even overheen te gaan. Daarna maakte de prijs weer een flinke terugval. Het is uiteraard ook dit keer weer de vraag of de trend zich zal voortzetten en waarom we uberhaupt zo'n snelle stijging zien in de koers. Laten we eens kort kijken wat er zoal aan de hand is.

Zoals je misschien al her en der hebt gelezen is het de laatste maanden blockchain wat de klok slaat. Iedereen lijkt op de trend te duiken en zelfs politici en bankiers laten zich positief uit over de technologie achter BITCOIN. Deze aandacht voor de Blockchain heeft ook het gevolg dat er meer mensen kennis maken met de BITCOIN waardoor er weer meer potentiele kopers zijn.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 6 april 2016

Openbazaar: de eerste globale decentrale marktplaats is klaar voor gebruik!

Het kon even duren maar nu is het dan eindelijk zover, openbazaar is live. Openbazaar is een globale decentrale peer-to-peer marktplaats zonder tarieven en restricties. En wat helemaal mooi is, je kan er ook met BITCOIN betalen. Of Openbazaar de hooggespannen verwachtingen waar gaat maken, we gaan het meemaken. Meedoen is in ieder geval simpel, gewoon de openbazaar client downloaden vanaf de site en je kan aan de slag!

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 22 maart 2016

KBC en BITCOIN: Wat is de link?

KBC springt al geruime tijd in de bres voor startende ondernemers. De Boerentoren in Antwerpen zit vol met beginnende creatievelingen die hun idee uitwerken en ondertussen geld ophalen bij investeerders. ‘Start it @KBC’ is een mooie poging om meer ondernemerslust in het Vlaamse volk te pompen.

KBC springt al geruime tijd in de bres voor startende ondernemers. De Boerentoren in Antwerpen zit vol met beginnende creatievelingen die hun idee uitwerken en ondertussen geld ophalen bij investeerders. ‘Start it @KBC’ is een mooie poging om meer ondernemerslust in het Vlaamse volk te pompen.

De bank gaat nu de technologie achter BITCOIN gebruiken om het proces rond crowdfunding te vergemakkelijken, aldus De Tijd. Stilaan dringt het tot steeds meer banken door hoe interessant Blockchain kan zijn.

Blockchain kan het mogelijk maken om transacties (bijvoorbeeld het verhandelen van aandelen en andere financiële activa) te vergemakkelijken. Tussenstappen en tijdverlies via screening zou door blockchain verleden tijd zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 22 maart 2016

BITCOIN speeltje voor superrijken en speculatieve beleggers

De virtuele munt BITCOIN is een speeltje voor rijke beleggers, kleinere beleggingsfondsen en speculanten.

De virtuele munt BITCOIN is een speeltje voor rijke beleggers, kleinere beleggingsfondsen en speculanten.

Met name fondsbeheerders die beleggen namens rijke families en handelaren bij hedgefondsen, kiezen in toenemende mate voor de digitale valuta. Dat komt mede door het rendement en de lage correlatie met andere beleggingsklassen, meldt de financiële website NewsMax.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 16 maart 2016

J.P. Morgan test in het geheim ‘#blockchain’ bij 2.200 klanten

Jamie Dimon van J.P. Morgan verwacht niet dat BITCOIN een grote rol kan spelen maar wel dat de technologie achter BITCOIN, blockchain, van groot belang zal zijn voor de financiële industrie. De bank zelf spendeert dan ook veel geld in blockchain want ‘Silicon Valley is coming’.

100en start-ups in Silicon Valley hebben de intelligentie en het kapitaal om alternatieven te ontwikkelen die het traditioneel bankieren gaan veranderen. Om die bedreiging te counteren investeert J.P. Morgan veel geld in IT. De laatste maanden testte de grootste bank van de Verenigde Staten bij 2.200 het gebruik van blockchain in transacties tussen Londen en Tokio.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs