Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1345 artikelen gevonden. Artikel 846 tot 850
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 6 september 2014

‘We hebben geen centrale banken nodig’

Monetaire keuzevrijheid en een scheiding tussen staat en geld is nodig voor een stabiel geldsysteem stelt Paul Buitink, organisator van het congres “

Geld voor de Toekomst“, waar Biflatie.nl partner van is. BITCOIN is een voorbeeld van schuldvrij geld, het is jouw geld en niet een vordering op de bank.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 4 september 2014

De BITCOIN houdt stand, ook in Amerika

Het afgelopen jaar werden we verrast door de BITCOIN die ineens flink in waarde steeg. Deze virtuele munt bracht verandering in de manier van denken. We zouden namelijk nu ook door middel van een digitale munt onze bestellingen kunnen betalen. Uiteraard ontstond er een euforie rond om de BITCOIN en dat zorgde er voor dat de BITCOIN aan het eind van 2013 een top bereikte. Aan het begin van dit jaar kwam er namelijk een abrupt einde aan de feestvreugde omtrent de BITCOIN.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 3 september 2014

“Geld voor de toekomst” nu al een succes

Beurs.com berichtte recentelijk over een event georganiseerd door Paul Buitink over de toekomst van geld. Met bijna 300 deelnemers belooft het een indrukwekkende dag te worden.

Nederlandse experts als Willem Middelkoop, Lex Hoogduin, Edin Mujagic en Ad Broere zullen spreken, maar ook internationele kenners als Jim Rickards, Rick Falkvinge en Stefan Molyneux.

Dit congres zal in de breedte en diepte ingaan op wat geld precies is, wat voor mogelijkheden er zijn en waar we ons op kunnen voorbereiden in de toekomst. Goud, BITCOIN, schuldvrij geld, centrale banken en crisis, alles komt aan bod.

Kaarten kosten slechts €60. Er zijn nog steeds kaarten beschikbaar. Meer info via www.geldvoordetoekomst.nl

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 21 augustus 2014

Bedrijven willen gebruik maken van de BITCOIN

Het afgelopen jaar gebeurden er rare dingen, daar zal iedereen het wel over eens zijn. De aandelenmarkten stegen naar nieuwe recordkoersen terwijl we geen enkele daling van betekenis te zien kregen. Zelfs de Shutdown in Amerika kon het beursfeest niet verstoren.

Voor een groot deel had deze feestvreugde te maken met de centrale bank van Amerika. Inmiddels kent u het verhaal wel; de Fed draaide de geldkraan open en deze dollars kwamen vervolgens terecht op de markten. Uiteraard stegen deze markten naar ongekende hoogten.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 15 augustus 2014

Over banken, boeven en BITCOIN

Paul Buitink praat met Jelle Hendrickx over banken, boeven en BITCOIN. Jelle is bekend als belangenbehartiger van DSB gedupeerden en nu man achter Stichting Krediet Verdriet en Bankenboeven.nl. Jelle praat over zijn laatste initiatief en waarom het nodig is. Ook geeft hij zijn mening over BITCOIN.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$