EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 846 tot 850 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: woensdag 8 juli 2015

Blockchain 2.0 in de praktijk: Wees je eigen notaris met de Blockchain Notary

Er wordt wel veel gepraat over BITCOIN 2.0 en de kracht van de Blockchain maar het is altijd fijn wanneer deze beloftes ook daadwerkelijk worden omgezet in daadwerkelijke toepassingen. Zo is er nu de "Blockchain Notary" welke te vinden is op de website van de BITCOIN Embassy Amsterdam. Met deze Blockchain Notaris kan je, door middel van de Blockchain, bewijzen dat een document bestond in een bepaalde vorm op een bepaald tijdstip. 

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 6 juli 2015

Grieks ‘Oxi!’ ontvouwt zich: BITCOIN +4%

Met 80% van de referendumstemmen geteld kan premier Tsipras de winst niet meer ontglippen. ‘Nee’, ofwel ‘Oxi’, loopt op kop met 62% van de stemmen. Dat doet sterk denken aan de 61,6% van de Nederlanders die op 1 juni 2005 tegen de Europese Grondwet stemden.

De Griekse kiezer schuift de Europese dreigementen over een terugkeer naar de drachme, met een ineenstorting tot gevolg, dus aan de kant. De woede over zes jaar economische krimp geeft de doorslag.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 juli 2015

De week van BITCOIN #81: BITCOIN isn’t the future of money - met dave Birch

Afgelopen donderdag 3 juli spraken Paul Buitink en Tim Pastoor met Dave Birch. Dave Birch is een digital-payments veteraan van het eerste uur en payment consultant voor Consult Hyperion. Dave is niet verchrikkelijk gecharmeerd van BITCOIN maar des te meer van de Blockchain. Kijk ook zeker de presentatie die dhr Birch gaf op het BITCOIN congres te Amsterdam op 24 juni. Hierin gaat hij uitgebreid in op zijn fascinatie voor de Blockchain. (je kan de video van presentatie vinden op BITCOINcongres.nl, zijn gedeelte begint rond 2:02)

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: zaterdag 4 juli 2015

Payments goeroe Dave Birch: “BITCOIN is niet de toekomst van geld”

In onze wekelijkse opinieshow over BITCOIN en de toekomst van geld hebben we Dave Birch te gast, 1 van ‘s werelds bekendste consultants op het gebied van geld en payments. We praten over de geschiedenis en de toekomst van het geld. En ook of BITCOIN de toekomst is. Dave zelf denkt dat identiteit en reputatie de currencies van morgen worden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 3 juli 2015

BITCOIN plukt vruchten van onrust

De prijs van de BITCOIN is de afgelopen tijd opgelopen, tegelijk met de onrust rondom Griekenland die tevens opliep.

De prijs van de BITCOIN is de afgelopen tijd opgelopen, tegelijk met de onrust rondom Griekenland die tevens opliep.

Begin deze week stond de BITCOIN namelijk op 255 dollar, volgens de CoinDesk’s BITCOIN Price Index. Aan het eind van de eerste week van juni stond de munt nog op 223 dollar per stuk. Ook op dinsdag profiteerde de BITCOIN en steeg de digitale valuta intraday naar ruim 267 dollar. Daarmee kwam de munt uit boven het hoogste niveau in 3 maanden, dat stond op 261 dollar. En dat allemaal dankzij Griekenland, zo melden BITCOINexperts.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs