EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
44
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 846 tot 850 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: zaterdag 2 januari 2016

Beurzen schakelen over op BITCOIN

De technologiebeurs Nasdaq heeft al miljoenen gespendeerd om te onderzoeken hoe ze gebruik kan maken van BITCOIN om transacties vlotter te laten verlopen. Deze week registreerde de Nasdaq haar eerste aandelentransactie op de BITCOIN blockchain.

Aan elke transactie met een fractie van een BITCOIN kan een bericht gekoppeld worden. Dit bericht geeft dan informatie over welk actief er verhandeld wordt. Zo kunnen BITCOINs aandelen, olie, huizen, enz. voorstellen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 30 december 2015

Bieden BITCOIN-resultaten uit 2015 garanties voor 2016?

Het einde van het jaar is bijna daar en de voorspellingen voor 2016 vliegen je om de oren. Zo hadden we jullie 11 december al eens naar een uiterst informatieve infographic verwezen. Hierin kon je allerlei handige statistieken vinden over de groei van BITCOIN in 2015 en werd ook het punt gemaakt dat in 2016 de groei van BITCOIN niet gaat stoppen. De heren van Dutchcowboys zijn nu zo vriendelijk geweest om deze infographic te vertalen in het Nederlands, het artikel kan je hier vinden. Twitter

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: zondag 27 december 2015

BITCOIN mining blijft (exponentieel) groeien - weten zij iets wat wij niet weten?

De miners, die de veiligheid van het BITCOIN netwerk waarborgen met hun rekenkracht, zitten niet stil. Sterker nog ze blijven op grote schaal investeren in nieuwe apparatuur. De zogenaamde difficulty is namelijk recent met 18% omhoog gegaan. De rekenkracht (hash-rate) van alle BITCOIN-miners is daarmee sinds september van dit jaar met 60% gestegen. Om dat even in perspectief te zien: er is de laatste 2 weken meer rekenkracht toegevoegd dan er aanwezig was in juni 2014. Laten we eens kijken naar de mogelijke redenen en het hele mining gebeuren nog eens onder de loep nemen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 22 december 2015

The BITCOIN report #29: Interview met Trace Mayer

Deze week in The BITCOIN Report een interview met BITCOIN Journalist en investeerder Trace Mayer.

Trace is een van de eerste investeerders in o.a Bitpay en Kraken, en heeft aan de wieg gestaan van de BITCOIN revolutie.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 18 december 2015

BITCOIN (weer) de best presterende munteenheid van het jaar

We kwamen vandaag een interessante grafiek tegen. Deze grafiek toont een groot aantal munteenheden en de waarde stijging/daling in procenten van deze munten. Alle munten zijn gemeten tegen de Dollar en al snel zie je een eenzame hoge kolom links van de dollar staan en aan de rechterkant een heleboel lage. U snapt misschien al waar het heen gaat, die hoge kolom is de BITCOIN en (op 1 na) zijn alle andere de andere munteenheden. Kortom de BITCOIN is dit jaar weer de best presterende munt, afgezet tegen de Dollar. Net zoals in 2010, 2011, 2012 en 2014.

In ieder geval, dat meldt dit artikel op medium.com. Volgens de bovenstaande onderstaande tabel, afkomstig uit het artikel, zie je dus dat BITCOIN op eenzame hoogte staat met ongeveer 30 procent stijging dit jaar. Ik heb dit zelf nagerekend en ik kom ergens uit op 55% stijging vanaf het begin van het jaar.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs