EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 846 tot 850 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2015

Gent wordt eerste BITCOINstad van België

In de nieuwste Week van BITCOIN praten we met BITCOIN skepticus Tim Swanson over de toekomst van cryptocurrencies. Hij is kritisch over het aantal echte transacties met BITCOIN en denkt dat veel BITCOINers hun eigen ergste vijand zijn omdat ze dingen te rooskleurig schetsen. Op het gebied van remittance zijn er wellicht kansen voor cryptocurrencies, maar we zijn er nog lang niet, aldus Tim Swanson.

Ook praten we met Andreas Wauters en Roeland Creve, schrijver voor Macrotrends, over hun initiatief Gent BITCOINstad dat 18 april van start gaat en waar 15 BITCOINaccepterende winkels aan meedoen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 23 maart 2015

BITCOIN is opnieuw een stukje professioneler geworden

Het was lastig om 2014 door te komen zonder te horen over een BITCOINbedrijf dat failliet ging. Toch lijkt de markt voor BITCOIN nu een stuk professioneler te zijn geworden.

Een Duits bedrijf heeft een platform gelanceerd waar gebruikers van de BITCOIN hun transacties van meerdere BITCOINwallets kunnen volgen op 1 plek, wat gebruikers van de digitale valuta kan helpen bij het doen van de belastingaangiftes.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2015

Joris Luyendijk praat openhartig over BITCOIN en monetaire hervorming

In de Week van BITCOIN 67 hebben we Joris Luyendijk te gast met wie we openhartig filosoferen over oplossingen voor de financiële crisis, waaronder het voorstel van De Verleiders en nieuwe munten als BITCOIN.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

BITCOIN koers maakt flinke duikeling na nieuws over hack en diefstal

De dark-market "Evolution", een van de opvolgers van de opgerolde Silk Road leek ook het slachtoffer te zijn geworden van een hack. Later bleek echter dat 2 van de operators er waarschijnlijk simpelweg vandoor gegaan zijn met ongeveer 130000 BITCOINs, ongeveer 34 miljoen dollar. De identiteit van de booswichten is blijkbaar bekend maar of de personen in kwestie gepakt gaan worden kan je je afvragen. Het verhaal kan je volgen op reddit.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

Engeland wil BITCOIN reguleren

Engeland wil digitale munten als de BITCOIN gaan reguleren. Dat blijkt uit een gisteren gepubliceerd rapport dat vooral gaat over het bestrijden van witwassen. Met name wisselkantoren zullen strenger in de gaten worden gehouden.

[...]

Lees verder op emerce.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs