EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 866 tot 870 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: donderdag 30 juli 2015

Deze 5 grootbanken omarmen de BITCOIN technologie

In zijn relatief korte geschiedenis weet BITCOIN en de blockchain technologie aardig wat mensen te boeien. In eerste instantie leek het een bedreiging voor het traditionele financiële systeem. Het is dan ook begrijpelijk dat banken reageerden met scherpe kritieken. Maar hoewel grote financiële instellingen het er over eens zijn dat BITCOIN gedoemd is om te mislukken als munt geloven steeds meer mensen in de voordelen van de blockchain technologie dat achter het concept van de BITCOIN staat. De volgende 5 grootbanken tonen in ieder geval een meer dan gemiddelde interesse:

BNP Paribas kijkt naar verluidt naar de mogelijkheid om BITCOIN toe te voegen aan één van zijn currency funds. In een publicatie van analist Johann Palychata van BNP Paribas merkte hij op dat de blockchain ofwel zou kunnen leiden tot een “totale ontwrichting” van de wereldhandel of juist het tegenovergestelde: een verbetering in de manier waarop er handel wordt gedreven.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 29 juli 2015

Blockchain-technologie: hype in wording?

De virtuele munt, de BITCOIN heeft al voor een kleine revolutie gezorgd in de financiële wereld. De technologie erachter, de blockchain, zou voor een veel grotere revolutie kunnen zorgen.

De virtuele munt, de BITCOIN heeft al voor een kleine revolutie gezorgd in de financiële wereld. De technologie erachter, de blockchain, zou voor een veel grotere revolutie kunnen zorgen.

De bedenker van de BITCOIN, Satoshi Nakamoto, is er niet alleen in geslaagd een alternatief voor bestaande munten zoals de dollar en euro te creëren maar ook een technologie uit te dokteren die op een andere manier (de overdracht van) eigendom vastlegt. Hij maakt voor dit laatste gebruik van een gedecentraliseerde database die transacties controleert en vastlegt. Verschillende transacties worden samengebracht en verwerkt in een blok (block). Het volgende blok haakt zich dan vast aan het vorige enzovoort (chain).

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 29 juli 2015

De week van BITCOIN #83: Een kijkje in het brein van Andreas Antonopoulos

In deze "week van BITCOIN" hebben Paul Buitink en zijn co-host Jop hartog het genoegen om bij te kunnen praten met Andreas Antonopoulos. De uit Griekenland afkomstige Andreas is een bezig baasje en vurig voorstander van cryptocurrencies zoals BITCOIN. Ze schreef hij al een boek over BITCOIN (gratis te downloaden) is hij medeoprichter van een bedrijf gericht op beveiligings-oplossingen voor crypto-currencies en is hij overal en nergens te vinden om te praten over BITCOIN.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 juli 2015

Andreas Antonopoulos over Plan B(itcoin) voor Griekenland

In deze Week van BITCOIN praten we met de nummer 1 BITCOIN voorvechter wereldwijd Andreas Antonopoulos. Andreas is Grieks dus praten we uitgebreid over de situatie daar, het pensioen van zijn ouders en de mogelijkheid voor BITCOIN om als plan B te fungeren. Ook analyseren we de houding van banken ten aanzien van BITCOIN en de blockchain en nog veel meer.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 26 juli 2015

Met BITCOIN heb je voor losgeld geen zak met biljetten meer nodig

Er wordt vandaag aandacht besteed aan BITCOIN op de frontpage van de New York times, dat is altijd mooi. Het onderwerp echter belicht een wat meer duistere kant van BITCOIN. Door de geschiedenis heen heeft elke baanbrekende technologie namelijk al snel een doelgroep gevonden: criminelen. Zo werden de eerste auto's voornamelijk gebruikt als vluchtauto's en BITCOIN is in dit geval geen uitzondering. Cybercriminelen hebben al snel ontdekt dat BITCOIN een uitstekend vehikel is om mensen (online) mee af te persen. Lees het volledige artikel hier. Twitter

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs