EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 866 tot 870 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: woensdag 15 april 2015

Eerste Europese verzekeraar die BITCOINs accepteert

 Vanaf vandaag wordt er door de eerste Europese verzekeraar de BITCOIN als betaalmiddel geaccepteerd. Het bedrijf CoverYou uit Overijssel maakt het hiermee mogelijk om met BITCOINs te betalen voor telefoonverzekeringen, tabletverzekeringen en laptopverzekeringen. De verzekeringen bieden dekking tegen schade aan elektronische apparaten, zoals waterschade of een gebroken scherm. Ewoud Uphof implementeerde deze stap: ''De BITCOIN staat voor innovatie en met CoverYou willen we laten zien dat er een nieuw soort verzekeraar ontstaat. Een verzekeraar die consument-gedreven is en innoveert.”

[...]

Lees verder op banknieuws.blogspot
Geplaatst op: dinsdag 14 april 2015

BITCOIN: science fiction of de toekomst?

U zit ergens in een café, besteld een koffie met een taartje, en na uw consumptie verorberd te hebben rekent u af met cryptocurrency, of wel cryptogeld, waaronder de BITCOIN als bekendste door het leven gaat. Gaat het hier om een incidentele gebeurtenis of hebben we hier een gloednieuwe trend te pakken? Of kunnen we hier zelfs spreken over een revolutie?

In januari 2008 werd de eerste BITCOIN gecreëerd. Niet vanuit het niets, zoals fiatgeld, maar volgens de onfeilbare Blockchain technologie dat het aantal BITCOINs in omloop zelfstandig en voorspelbaar reguleert – volledig transparant. Er ontstonden exchanges waar deze digitale valuta verhandeld kunnen worden. In mei 2010 werd de eerste aankoop met BITCOINs gedaan. Een man in Florida rekende zijn pizza af in BITCOINs en betaalde daarvoor ฿10.000. Vandaag zou dat neerkomen op een bedrag van €2.119.900. Tegenwoordig hebben grote bedrijven zoals Dell, Overstock, NewEgg, and Microsoft (om er enkele te noemen) zich aangesloten op Blockchain – het BITCOIN netwerk, om betalingen in BITCOIN te kunnen accepteren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 13 april 2015

BITCOIN: Omgangsvorm voor de Samenleving?

Greg DSouza spreekt over de rol van BITCOIN voor het Internet der Dingen, en uiteindelijk zal Sander van Loosbroek verschillende zakelijke modellen aan de orde laten komen waar BITCOIN mogelijkerwijs een nuttige rol kan vervullen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 april 2015

Nu een huis kopen 1 van de kostbaarste vergissingen van uw leven

In gesprek met Eric Mecking en Elmer Hogervorst, schrijvers van 'Deflatie in aantocht' over de aankomende crash van de huizenmarkt en aandelenmarkt. Mecking zag de crisis in 2005 al aankomen. We praten ook over goud, zilver en BITCOIN.

[video]

Lees verder op nujij.nl
Geplaatst op: woensdag 8 april 2015

BITCOIN Foundation is failliet

De BITCOIN Foundation, een organisatie die de ontwikkeling van de BITCOIN wil promoten, is ‘effectief bankroet’ en heeft de meeste van zijn personeelsleden ontslagen. Dat schrijft de Belgische BITCOINmiljonair Olivier Janssens in een blogpost op het forum van de Foundation.

‘Er is zo goed als geen geld meer en we hebben 90% van het personeel moeten ontslaan. Enkele medewerkers zullen als vrijwillger aanblijven.'

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs