EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 866 tot 870 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: zaterdag 16 januari 2016

Is er leven voor BITCOIN na Mike Hearn? Waarschijnlijk wel.

Gisteren maakte de bekende BITCOIN developer Mike Hearn bekend dat hij per direct stopt met zijn betrokkenheid in het, zoals hij het noemt, "BITCOIN Experiment". Daarnaast meldde hij ook dat, wat hem betreft, het experiment gefaald had en dat hij al zijn BITCOINs verkocht had. Direct daarop maakte de koers een flinke duikeling (waarschijnlijk ook door het cryptsy-drama) en het leverde ook een hoop gespreksstof op. Maar is BITCOIN er echt zo slecht aan toe als Mike Hearn zegt?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 januari 2016

Ontwikkelaar stopt met "mislukte" BITCOIN

Mike Hearn, een van de topontwikkelaars van BITCOIN, is gestopt met het verder ontwikkelen van de virtuele munt, die volgens hem mislukt is.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 15 januari 2016

Stroom aan slecht nieuws doet BITCOIN crashen

Voor de virtuele munt BITCOIN zijn het moeilijke dagen. Het slecht nieuws zoals het faillissement van een BITCOINbeurs, een aanklacht van een belangrijke ontwikkelaar en een mogelijk totale ban door de Russische overheid doen velen naar de uitgang vluchten.

Beginnen we bij Mike Hearn, een belangrijk ontwikkelaar van de BITCOIN open source software. Hij gooit een bommetje door in een opiniestuk te schrijven dat BITCOIN mislukt is en hij het zinkende schip verlaat. Onomwonden schrijft hij dat de virtuele munt technisch op het punt staat ineen te vallen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 13 januari 2016

De blocksize soap heeft weer een nieuwe aflevering genaamd: BITCOIN Classic

We hebben het hier op BITCOINspot.nl al eens gehad over de blocksize discussie. Heel in het kort gaat het erom dat er meer BITCOIN transacties per seconde verwerkt moeten kunnen worden om de groei van het netwerk op te vangen. Het is alleen de manier waarop waar men het niet over eens lijkt te kunnen worden. De nieuwste toevoeging aan de discussie is de BITCOIN Classic client van ,onder andere, Gavin Andresen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 13 januari 2016

Zaterdag 16 januari: BITCOINmiddag in Arnhem BITCOINstad

Zaterdagmiddag de 16e januari is het weer BITCOINmiddag te Arnhem. Tussen 13:00 en 16:00 kan je terecht bij Iveau Burgers & Wijnbar, Kleine Oord 78 in het centrum van Arnhem. Er wordt begonnen met een lunch, maar je kan op ieder moment aanschuiven. Kom gerust langs om vragen te stellen over BITCOIN, de technologie achter BITCOIN, andere ontwikkelingen Of natuurlijk gewoon voor de gezelligheid om met andere BITCOIN gebruikers te praten. Je kan je hier inschrijven.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs