EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 896 tot 900 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: vrijdag 1 mei 2015

Waarom Rand Paul, Richard Branson en Goldman BITCOIN willen

In de nieuwste aflevering van De Week van BITCOIN praten we met Brock Pierce, verse voorzitter van de BITCOIN Foundation, over zijn ontmoeting met Amerikaanse presidentskandidaat Rand Paul, zijn deelname aan een privé conferentie van Richard Branson en de laatste investering van Goldman Sachs. Wat hebben deze partijen allemaal met elkaar gemeen? Hun grote interesse in BITCOIN.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 1 mei 2015

Woensdag 24 juni 2015: Nationaal BITCOIN Congres 2.0

Ook dit jaar gaat het weer gebeuren, op 24 juni 2015 zal dan weer het Nationaal BITCOIN Congres plaatsvinden. Organisatoren Rutger van Zuidam en Vincent Everts hadden het congres misschien beter het "Nationaal Blockchain Congres" kunnen noemen aangezien de focus dit keer meer zal liggen op de Blockchain. U weet wel de Blockchain, het digitale gedistribueerde openbare kasboek waarop BITCOIN rust en welke een tsunami aan financiele innovaties mogelijk kan maken.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 mei 2015

De week van BITCOIN #72: Q&A met Brock pierce

In deze aflevering van de week van BITCOIN is de kersverse voorzitter van de BITCOIN foundation, Brock pierce, te gast. Brock pierce Zoals altijd te weinig tijd en genoeg onderwerpen. Er wordt gepraat over de BITCOIN Foundation, het financieren van de BITCOIN developers, Changetip, Rand Paul, Richard Branson, Goldman Sachs en meer. Cohosts zijn Jop Hartog en Tim Pastoor.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 mei 2015

BITCOIN dood? Goldman Sachs gelooft er nog in

Goldman Sachs stopt voor het eerst geld in de digitale munteenheid BITCOIN. De Amerikaanse investeringsbank leidt een investeringsronde van ongeveer 45 miljoen euro in de BITCOIN-startup Circle.

Goldman Sachs stopt voor het eerst geld in de digitale munteenheid BITCOIN. De Amerikaanse investeringsbank leidt een investeringsronde van ongeveer 45 miljoen euro in de BITCOIN-startup Circle.

Dat meldde Quartz donderdag. Samen met onder andere het Chinese IDG Capital Partners waagt Goldman Sachs zich in de komende periode voor het eerst in de wereld van BITCOIN. In totaal investeert de bank samen met partners 50 miljoen dollar, omgerekend zo’n 45 miljoen euro, in het Amerikaanse Circle.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 mei 2015

Richard Branson organiseert BITCOIN & Blockchain bijeenkomst op prive eiland

Volgende maand zal de creme-de-la-creme van de BITCOINgemeenschap een gezellig onderonsje hebben op het prive-eiland van niemand minder dan Richard Branson tijdens de "Blockchain summit". De multi-miljardair, onder andere bekend van zijn luchtvaartmaatschappij en platenlabel, steekt zijn enthousiasme voor BITCOIN niet onder stoelen of banken. Zo investeerde hij eerder al in Bitpay en accepteerde hij BITCOIN voor, zijn bedrijf voor ruimte-reizen, Virgin Galactic.

De Blockchain summit zal plaatsvinden op Necker island in de Britse maagdeneilanden van 25 tot 28 mei. Tijdens het het evenement zullen er diverse discussies en presentaties plaatsvinden. Ook zal er, volgens de uitnodiging, "nagedacht worden over hoe de wereld maximaal kan profiteren van de baanbrekende technologie achter BITCOIN en de Blockchain".

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs