Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 896 tot 900
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: dinsdag 17 december 2013

'BITCOINmiljonair' economisch woord van het jaar

BITCOIN is de digitale valuta die de afgelopen maanden explosief in waarde steeg. Doordat enkele bezitters van de virtuele munt hier veel geld aan verdienden, ontstond het woord.

Onlangs uitte oud DNB-president Nout Wellink forse kritiek op de in waarde stijgende BITCOIN. Hij vergeleek het met de Nederlandse Tulpenmanie uit de zeventiende eeuw. "Toen kreeg je tenminste nog een tulp. Nu krijg je niks", zei Wellink. 

Bron: iex.nl
Geplaatst: dinsdag 17 december 2013

AFM lijkt BITCOIN te erkennen...

Alles is namelijk al gezegd over de virtuele munt. Met als belangrijkste conclusies dat de BITCOIN geen waarde heeft. De vele reacties onder mijn column hebben mij niet van het tegendeel kunnen overtuigen, hoe gepassioneerd sommigen ook met argumenten vóór deze munt komen.

Ik wil ten aanzien van de BITCOIN nog wel kwijt dat ik absoluut niet voor een verbod op de virtuele luchtbel ben. Iedereen moet vooral voor zichzelf bepalen wel of niet aan dit speeltje mee te doen. Ik heb alleen maar mijn visie gegeven en wens alle participanten in deze piramide alle geluk.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 17 december 2013

BITCOINs door veel beleggers gebruikt om goud en zilver mee te kopen

Terwijl de discussie rond BITCOINs nog in volle hevigheid woedt, kan de digitale ‘munt’ toch enkele opmerkelijke succesjes boeken. Ondanks de opkomst van een aantal concurrenten, met Litecoin voorlopig als meest bekende, blijft BITCOIN toch de meeste aandacht naar zich toetrekken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 16 december 2013

1 procent Nederlanders heeft BITCOINs

Drie kwart van de Nederlanders is inmiddels bekend met de BITCOIN, zo blijkt uit een internetpeiling. Een kleine 1 procent is in het bezit van de virtuele munt, blijkt uit een peiling door Multiscope...

Bron: blogspot.nl
Geplaatst: maandag 16 december 2013

EBA waarschuwt voor risico's virtuele valuta's

De Europese Banken Autoriteit heeft gewaarschuwd voor de risico's van virtuele valuta's zoals BITCOIN. EBA benadrukt in haar bericht dat consumenten niet beschermd worden door regelgeving als zij een virtuele valuta gebruiken als betaalmiddel en dat zij het risico lopen hun geld kwijt te raken De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële Markten waarschuwden eerder deze maand al voor de risico's van virtuele valuta's.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$