EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 896 tot 900 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: donderdag 1 oktober 2015

Mannen opgepakt na witwaspraktijken met BITCOIN

In een lopend onderzoek van de politie naar witwaspraktijken met BITCOINs heeft de politie dinsdag 6 mensen opgepakt. De politie vermoed dat er miljoenen zijn witgewassen met de digitale munt.

Lees verder op www.marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 1 oktober 2015

Wordt BITCOIN het geld van de toekomst, of is dat het al?

Reizend naar Paul Buitink's evenement reinvent.money had ik de tijd om te te observeren hoe mensen geld gebruiken. Wat me vooral opviel is dat iedereen geld gebruikt zonder erbij na te denken, geld is zo'n vanzelfsprekend iets dat we er niet bij stil lijken te staan wat geld is, hoe het werkt en of het beter of anders kan. Paul Buitink heeft zich daar waarschijnlijk ook over verbaasd en daarom weer dit evenement georganiseerd. Maar misschien is het geld van de toekomst er al?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 30 september 2015

BlockHead: een gratis app over BITCOINs en blockchains

Afgelopen weekend werd tijdens reinvent.money door uitgever en Auteur Peter de Ruiter de nieuwe app "Blockhead" gelanceerd. Blockhead is een gratis app met verhalen over BITCOINs en de achterliggende technologie blockchains. Wat zijn het, wat kun je er mee, wie werken er al mee en hoe ziet de wereld er straks uit als BITCOINs en blockchains gemeengoed zijn? Dat alles in begrijpelijke taal. BlockHead is een 'levende' app, een boek in de vorm van een app.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 24 september 2015

21.com komt met een BITCOIN computer, maar wat kan je er eigenlijk mee?

De blockchain technologie startup 21 kwam deze week eindelijk met hun langverwachtte eerste product naar buiten, de 'BITCOIN computer'. Voor en tegenstanders van de nieuwe computer vielen, geheel in internet stijl, over elkaar heen om het aan te prijzen of af te kraken. Voor zover we kunnen zien is de BITCOIN computer een hardware-prototype om te kunnen testen met eenvoudige BITCOIN integratie en het gebruiken van de blockchain om apparaten met elkaar te laten commmuniceren.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 23 september 2015

Zaterdag 26 september: Reinvent.money te rotterdam. Geld, maar dan anders.

Aanstaande zaterdag gaat het gebeuren, dan vindt in Rotterdam Reinvent.money plaats, een conferentie voornamelijk gericht op het opnieuw uitvinden van geld en ons financiele systeem. Sinds we organisator Paul Buitink afgelopen augustus spraken heeft hij niet stil gezeten. De agenda is nu helemaal rond en ik moet zeggen dat de line-up indrukwekkend is. Van onze hollandse Willem Middelkoop en Joris Luyendijk tot BITCOIN guru Andreas Antonopoulos en enfant terrible van de financiele wereld Max Keiser.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs