Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1199 artikelen gevonden. Artikel 106 tot 110
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: maandag 28 augustus 2017

Beleggen in BITCOIN kan straks ook via ETFs

In de toekomst wordt het misschien mogelijk om via de beurs in BITCOIN te beleggen, want de vermogensbeheerder VanEck heeft bij de Amerikaanse toezichthouder een aanvraag ingediend voor de lancering van een nieuw BITCOIN ETF. Met dit nieuwe beleggingsproduct wil de vermogensbeheerder een doelgroep aanspreken van beleggers die wel iets met virtuele munten willen doen, maar die niet de expertise in huis hebben om dat zelf te doen.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: maandag 28 augustus 2017

Nederlandse BITCOINers laatste weken veel in het nieuws

Nederlandse BITCOINers laatste weken veel in het nieuws Er is de laatste tijd weer aardig wat aandacht in de media voor BITCOIN. De prijs is de laatste tijd gestegen en hierdoor worden mensen steeds meer nieuwsgierig, hoe kan het nou eigenlijk? Veel gestelde vragen zijn: wat is de oorsprong van BITCOIN en waar komen ze nou eigenlijk vandaan? Een gemiddeld persoon die een beetje enthousiast is over BITCOIN hoort of ziet het dagelijks voorbijkomen. Gelukkig zijn er websites zoals BITCOINspot.nl, theBITCOINreport.nl en BITCOIN.nl waar alles netjes wordt beschreven. Ook op de radio en televisie is er steeds meer aandacht voor. Hieronder heb ik 4 interviews op een rijtje gezet van de afgelopen weken.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 25 augustus 2017
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 25 augustus 2017

'BITCOIN ongeschikt als vervanger van geld'

Virtuele valuta's zoals BITCOIN en ether zouden vanwege de sterke waardeschommelingen ongeschikt zijn als vervanging van reguliere munteenheden zoals de dollar en euro.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: donderdag 24 augustus 2017

Segwit is actief! Maar wat is het eigenlijk en wat maakt het mogelijk?

Segwit is actief! maar wat is het eigenlijk en wat maakt het mogelijk? Vandaag 24 augustus 2017 was het dan eindelijk zover. Na vele jaren van discussie en strijd werd segregated witness (we zullen het voor het gemak segwit noemen) eindelijk actief op het BITCOIN netwerk. De eerste segwit BITCOIN-transacties zijn inmiddels gedaan en heuse segwit-feestjes werden gehouden door blije BITCOIN enthousiastelingen. Maar nu rijst misschien de vraag: wat is segwit eigenlijk en wat maakt het mogelijk voor BITCOIN?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$