EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 106 tot 110 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: dinsdag 8 mei 2018

Bijna de helft van cryptocurrency investeringen wordt gedaan in BITCOIN

BITCOIN is nog steeds de meest populaire cryptomunt om in te investeren, van alle crypto-investeringen zit 43% in BITCOIN. Ethereum, Ripple en Litecoin zijn na BITCOIN de meest populaire munten. De bekendheid van BITCOIN is ook hoog, maar liefst 95% van de Nederlanders is er bekend mee. De gemiddelde BITCOINer is een hoog opgeleide man van 18 tot 34 jaar. Al dit en meer is te lezen in de cryptovaluta monitor, een marktonderzoek van Multiscope onder 7.364 Nederlanders.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 mei 2018

BITCOIN blijft populairste cryptomunt in Nederland

Van het geld dat Nederlanders in cryptovaluta's investeren, zit 43 procent in de BITCOIN. Verder spreiden bezitters hun investering met name over ethereum (11 procent), ripple (7 procent) en litecoin (5 procent). 

Dit blijkt dinsdag uit de zogenoemde Cryptovaluta Monitor, een marktonderzoek van Multiscope onder ruim zevenduizend Nederlanders.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 7 mei 2018

Opgelet! Deze fraudeurs gebruiken cryptohype om mensen op te lichten

De financiële waakhond FSMA waarschuwt vandaag nog maar eens voor fraudeurs die consumenten aanbieden om in cryptomunten (zoals BITCOIN) te beleggen. Hij heeft ondertussen een lijst van ruim 40 platformen aangelegd die vermoedelijk frauduleus zijn.

De fraudeurs beloven steevast dat ze een van de beste handelsplatforms aanbieden waarop je in een oogwenk in cryptomunten kunt handelen. Soms worden er ook spaarrekeningen aangeboden met cryptomunten als onderliggende waarde.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 7 mei 2018

Eigen BITCOIN voor moslims

De eerste cryptomunt voor moslims is een feit: de ‘onegram’. Doorgaans is een virtuele munt volgens de sharia, de islamitische wet, verboden, maar de nieuwe munt heeft dat kunnen omzeilen. Het bedrijf dat de 'onegram' lanceerde, heeft ondertussen al voor tientallen miljoenen euro’s aan cryptomunten uitgegeven.

De sharia verbiedt het geven of ontvangen van rente, en moslims kunnen enkel handelen in tastbare goederen. Daarom zijn virtuele munten als BITCOIN en monero doorgaans een probleem: ze hebben geen reële waarde en er wordt constant mee gespeculeerd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 7 mei 2018

Cruciale dagen voor Ethereum zijn aangebroken

Ethereum wist ten opzichte van het dieptepunt van enkele weken geleden al met meer dan 100% in waarde te stijgen. Mede daardoor keren veel cryptobeleggers weer terug naar de munt die door sommige kenners wordt gekenmerkt als de ‘kleine BITCOIN’. De komende dagen zullen in ieder geval cruciaal zijn voor de digitale munt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs