Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1342 artikelen gevonden. Artikel 106 tot 110
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 10 januari 2018

Puinruimen

Het lijkt wel alsof de gehele wereld om de haverklap een overwinning behaalt! Bijna om saai van te worden. Wie herinnert zich nog de laatste economische recessie? De Dow Jones beursindex nam 28.08% toe in 2017. De iShares Emerging Markets ETF (EEM) schoot 37.28% omhoog. De Pantera BITCOIN Fund steeg 1,900% (en liefst 25,004% sinds 2013!). De Goudprijs wist op te veren met een respectabele 11,3%. Zelfs de defensieve obligatiemarkt presteerde het best in 7 jaar (de TLT — 20+jarige Treasuries– plus 9.18% in 2017). Verder liet de grillige Euro zich in 2017 van zijn beste kant zien (plus 14.1% tegenover de USD). Misschien duurt deze economische opbloei nog jaren, als de Amerikaanse belastinghervorming haar weerslag krijgt op de bedrijvigheid. Straks zal men de laatste overgebleven pessimist met een lantaarntje moeten zoeken, net als de ontploffing nabij is!

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 10 januari 2018

Minen van BITCOINs in China zelfs na halvering waarde lucratief

Het minen van BITCOINs in China is dusdanig lucratief dat dit zelfs na een halvering van de waarde van de cryptomunt winstgevend blijft. Het punt waarop miners quitte spelen is volgens analisten 6.925 dollar.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 9 januari 2018

Het begon als parodie op BITCOINgekte. Maar 'dogecoin' is nu zelf al 2 miljard dollar waard

Vier jaar geleden zag de ‘dogecoin’ het levenslicht. Wat begon als een parodie op de BITCOIN-gekte, is nu zelf meer dan 2 miljard dollar waard en niemand weet waar dit zal eindigen.

Zelfs in de turbulente wereld van de cryptomunten is de dogecoin een ongezien fenomeen. In 2013 lanceerde Jackson Palmer de munt om aan te tonen hoe absurd de BITCOIN-hype was. Als mascotte koos hij voor viervoeter ‘Doge’ op basis van een meme van het hondenras Shiba Inu.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zondag 7 januari 2018

BITCOIN: Een kritische blik op de virtuele munt

Het afgelopen jaar maakte BITCOIN haar doorbraak bij het grote publiek. Door de explosieve prijsstijging tot bijna $20.000 trekt de virtuele munt ook veel speculanten aan, die een positie nemen in de hoop deze met winst te kunnen verkopen. In deze opwaartse trend neemt de BITCOIN ook honderden andere virtuele munten mee, met als gevolg dat de totale marktwaarde van alle cryptovaluta in een jaar tijd van $20 naar $750 miljard explodeerde.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 5 januari 2018

Speculeren met BITCOINs? Zet dan al maar 33 procent opzij voor de fiscus

De Belgische belastingdiensten hebben beslist 33 procent belastingen af te houden van de inkomsten die speculeren met BITCOINs zouden opleveren. Dat blijkt uit een nieuwe ruling van de Federale Overheidsdienst Financiën.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$