EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
22
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 106 tot 110 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

Starbucks wil BITCOIN gaan accepteren

Koffieketen Starbucks onderzoekt de mogelijkheid om te kunnen betalen met cryptomunt BITCOIN in zijn zaken. Dat schrijft Techcrunch. Het bedrijf is namelijk gaan samenwerken met een nieuw BITCOIN-handelplatform, Bakkt, dat cryptogeld verhandelt voor dollars.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

Nobelprijswinnaar Paul Krugman: ‘Totale implosie van BITCOIN blijft mogelijk’

Paul Krugman is een grote naam in het monetaire landschap. De voormalige Nobelprijswinnaar schrijft in een column voor de New York Times dat cryptomunten als BITCOIN weinig tot geen toekomst hebben. Een totale implosie van BITCOIN blijft mogelijk. Het antwoord op 1 vraag zegt genoeg, aldus Krugman.

BITCOIN en cryptomunten gaan volgens aanhangers en believers het monetaire landschap volledig veranderen. Maar Krugman is het daar niet mee eens. ‘Welk probleem lossen cryptomunten op?’ vraagt hij zich af.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

UBS: BITCOIN moet stijgen naar $213.000 om de Amerikaanse dollar te vervangen

Volgens de Zwitserse bank UBS is BITCOIN in de huidige vorm niet geschikt om fiatgeld te vervangen. UBS beschouwt BITCOIN zelfs niet als geld, daarvoor kent de cryptomunt nog te veel problemen. Om de Amerikaanse geldhoeveelheid ooit te kunnen vervangen, zou de grootste cryptomunt ter wereld zelfs moeten stijgen naar $213.000, aldus de bank.

Volgens het rapport van UBS kan BITCOIN slechts een fractie van het aantal transacties verwerken als men het vergelijkt met een bedrijf als Visa. De beperking van de capaciteit, die eigen is aan het ontwerp van BITCOIN, zal het gebruik van BITCOIN beperken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

Wat tuur demeester betreft zien we dit jaar geen nieuw hoogtepunt meer in de BITCOIN koers

Terwijl de BITCOIN koers al een half jaar aan het dalen is denkt Tuur Demeester dat de bodem niet per se bereikt is. Hoewel zijn visie op de lange termijn positief blijft, waarschuwt hij voor korte termijn optimisme. In een recente blogpost gaat Tuur dieper in op de redenen voor de huidige stagnerende BITCOIN koers. Hij geeft wel aan dat het nog geen uitgemaakte zaak is en benoemt ook mogelijke redenen die een positief effect zouden kunnen hebben op de BITCOIN koers.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

Forbes: ‘Cryptomunten worden het nieuwe goud’

Cryptomunten worden het nieuwe goud, aldus het toonaangevende Amerikaanse zakenblad Forbes. De handelsoorlog tussen staten en werelddelen (Noord-Amerika, China, Europa,…) gestart door de VS, zal volgens de auteur vooral BITCOIN stuwen in het betalingsverkeer. We meldden hier al eerder al dat Iran druk werkt aan een eigen cryptomunt om de komende sancties van de VS te omzeilen. Dit is wellicht geen directe handelsoorlog, maar misschien wel een ‘echte’, toekomstige oorlog? Maar het toont ook weer aan hoe het gebruik van crypto’s alle controle en officiële zeggenschap over geld en betaalmiddelen in het algemeen kan overstijgen. Wat natuurlijk ook een beetje de bedoeling was toen de BITCOIN in 2009 gecreëerd werd!

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs