Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 116 tot 120
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 15 augustus 2017

BITCOIN op weg naar de 5.000 dollar

De BITCOIN heeft een nieuwe mijlpaal laten optekenen. De waarde van de virtuele munt heeft immers zopas de grens van de 4.000 dollar doorbroken, waarbij een piek van 4.225 dollar werd geregistreerd.

Daarmee kon de BITCOIN over een periode van één maand een waardestijging met ongeveer 40 procent laten optekenen.

Een waarde van 5.000 dollar tegen eind dit jaar – zoals eerder dit jaar door analist Ronnie Moas van Standpoint Research was voorspeld – is volgens waarnemers daarmee plots veel minder onwaarschijnlijk geworden dan tot nu toe algemeen werd aangenomen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 14 augustus 2017

Waarom goud het zal winnen van crypto ’s

Wanneer het internet plat ligt omdat digitale bruggen verwoest zijn [...], dan is het einde BITCOIN, en einde internet, in ieder geval voor maanden. We hebben het niet meer over een storing. Het AMS-IX mag dat het grootste internetknooppunt van Europa zijn, ook Azië herbergt dergelijke knooppunten – datacenters vol met glasvezel verbindingen. Wanneer het tot een atoombommenfestijn komt, mag u zich gaan opmaken voor dergelijke scenario’s. Zoals al eerder genoemd, interessante tijden breken aan, houd rekening met het ondenkbare.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 14 augustus 2017

BITCOIN doorbreekt 4.000 dollar-grens

De markt van de cryptovaluta is immens populair geworden de afgelopen maanden, voornamelijk de meest verhandelde digitale munt doet het bijzonder goed. De BITCOIN springt van het ene record naar het andere, enkele dagen geleden was één BTC 3.000 dollar waard en sinds gisteren is daar nog maar eens 1.000 dollar in waarde bijgekomen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 14 augustus 2017

BITCOIN weer naar nieuw record: $4.175

SegWit legt BITCOIN geen windeieren. De prijs van BITCOIN is opnieuw naar nieuwe records gestegen. Inmiddels één BITCOIN $4200,- waard. Afgelopen weekend steeg de prijs met ruim 15%. De hard fork is achter de rug en er zijn kopers op de kust van de digitale munten. De marktkapitalisatie van BITCOIN ligt inmiddels boven de 60 miljard. Volgens velen zal het niet lang duren tot de magische grens van $5.000 in zicht komt. Daar is op moment van schrijven nog een stijging van zo’n 20% voor nodig.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 14 augustus 2017

Eén BITCOIN al meer dan 4.000 dollar waard

De digitale munt BITCOIN heeft voor het eerst de koers van 4.000 dollar (zo'n 3.400 euro) bereikt. De waarde van de omstreden virtuele munt is sinds het begin van dit jaar al verviervoudigd. De kaap van 3.000 dollar werd nog maar begin augustus gehaald.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$