EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 116 tot 120 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: dinsdag 6 maart 2018

Dit is waarom BITCOIN het veiligste is dat er bestaat

BITCOIN is het nieuwe goud, wordt er wel eens gezegd. Als betaalmiddel zijn er ondertussen al snellere versies van de cryptomunt, maar niets is zo veilig als BITCOIN. De kans dat iemand de private sleutel van een BITCOIN wallet kan raden, is even groot als het winnen van de Amerikaanse super-lotto … 9 keer op rij.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 maart 2018

Transactievolume BITCOIN op het laagste pitje sinds 2016

De rollercoasterrit van de populaire munt BITCOIN heeft voor een schrikreactie gezorgd bij beleggers en investeerders. Sinds de waarde van de munt fors is beginnen dalen begin januari, is ook het transactievolume sterk achteruit gegaan. Ondanks het ‘herstel’ in februari, zakte het volume zelfs naar het laagste peil sinds maart 2016. Een vreemde ontwikkeling vermits de transactiekosten onlangs verlaagd zijn.

De recente dip en zijwaartse herstelbeweging van de BITCOIN heeft geleid tot het laagste dagelijkse transactievolume sinds maart 2016. Op onderstaande afbeelding kan je zie hoe scherp de daling is sinds januari dit jaar. De correlatie tussen het volume en de prijsdaling is uiteraard niet ver zoek.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 5 maart 2018

IJslandse dieven stelen 600 computers die BITCOINs minen

Dieven hebben op IJsland 600 computers die BITCOINs genereren gestolen. Er zijn elf mensen gearresteerd.

Dieven hebben op IJsland 600 computers die BITCOINs genereren gestolen. Er zijn elf mensen gearresteerd.

De dieven hebben tijdens vier diefstallen die in december en januari plaatsvonden in totaal 600 zogenoemde BITCOINminers uit datacentra gestolen. Media noemen de diefstal van de miningcomputers de 'grote BITCOINroof'. Volgens de politie is het de grootste serie van diefstallen ooit op het eiland.

[...]

Lees verder op rtlz
Geplaatst op: maandag 5 maart 2018

Roger Ver: ‘De kans is groot dat Ethereum dit jaar BITCOIN voorbij steekt’

Roger Ver was vroeger een grote aanhanger van BITCOIN. Sinds vorig jaar is hij een van de sterke mannen achter het project van BITCOIN Cash. Hij ziet echter Ethereum als eerste BITCOIN van de troon stoten als grootste cryptomunt ter wereld. De kans is groot dat we dat in 2018 nog gaan meemaken.

Roger Ver was vroeger een grote aanhanger van BITCOIN. Sinds vorig jaar is hij een van de sterke mannen achter het project van BITCOIN Cash. Hij ziet echter Ethereum als eerste BITCOIN van de troon stoten als grootste cryptomunt ter wereld. De kans is groot dat we dat in 2018 nog gaan meemaken.

Volgens Ver moet Ethereum slechts verdubbelen om al groter te worden dan BITCOIN op basis van zijn marktkapitalisatie. Het is volgens hem een van de laatste parameters waarin Ethereum BITCOIN nog moet voorbij steken. Op de meeste andere parameters is Ethereum momenteel al groter dan BITCOIN.

“Ethereum was around $100 dollars maybe a year ago and now it’s at $800. So it went up 8x last year. I think another doubling for ethereum… all the innovation and stuff that is happening.”

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 3 maart 2018

Bitpraat #7 Een goed gesprek met het team van Arnhem BITCOINstad en Bitkassa

In deze zevende aflevering van bitpraat praat ik bij met de BITCOIN-veteranen van Arnhem BITCOINstad en BitKassa. Patrick Annet en Rogier zijn al sinds 2013 bezig met hun project Arnhem BITCOINstad waardoor je nu al op meer dan 100 plaatsen kan betalen met BITCOIN en de lijst blijft groeien. We hebben het uitgebreid over hun ervaringen hiermee en de hectische periode van het afgelopen jaar. Daarnaast bespreken we ook bitkassa.nl waarmee je gemakkelijk BITCOINs kan accepteren en kopen & verkopen. We hebben het verder over het verleden, plannen voor de toekomst en hun visie op BITCOIN komt uiteraard ook aan bod.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs