EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
22
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 116 tot 120 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: donderdag 26 juli 2018

Chinese crypto miljonairs kopen huizen met BITCOIN in het buitenland

China BITCOIN miljonairs Ondanks het Chinese cryptocurrency verbod wordt er massaal BITCOIN uitgegeven door crypto-miljonairs uit China. Ook Ethereum wordt soms gebruikt om in het buitenland grote aankopen te doen. Voor een Chinese BITCOIN miljonair is het heel gewoon om in de Verenigde Staten of Hong Kong vastgoed te kopen met BTC of ETH. Een prima alternatief voor bezitters van cryptocurrencies, aangezien het omzetten in Yuan (de reguliere 'fiat' valuta) praktisch onmogelijk is gemaakt door de nationale overheid.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 26 juli 2018

Paul Buitink en Dave Birch in gesprek over geld en de economie

Paul Buitink praat met Dave Birch in een uitzending van Cafe Weltschmerz onder andere over de toekomst van geld, de economie en cryptocurrencies. Dave Birch is auteur van de boeken Identity is the New Money and Before Babylon, Beyond BITCOIN. Tevens is hij één van de oprichters van Consult Hyperion, een toonaangevend adviesbureau op het gebied van elektronische transacties. Geld is in de loop van de tijd geëvolueerd, zegt Dave en elk tijdperk heeft zijn eigen geld nodig. Eerst was er geld dat we begrepen, maar inmiddels is er geld dat óns begrijpt. Geld is slechts een sociaal construct, een tijdelijke institutionele regeling. Dave koppelt de groei van de wereldhandel en de stijging van de levensstandaard aan de uitvinding van central banking. In Engeland speelde Isaac Newton bijvoorbeeld een belangrijke rol bij het opzetten van de centrale bank. Nog meer interssante feiten hieronder in de video.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 juli 2018

Een prijsexplosie bij BITCOIN loert om de hoek

Het gaat weer de goede kant op met BITCOIN. De grootste cryptomunt ter wereld brak opnieuw de grens van $8.000 en staat 20% hoger dan een week geleden. Een ware prijsexplosie loert zelfs om de hoek waarbij BITCOIN de komende weken opnieuw de kaap van $10.000 zou kunnen doorbreken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 21 juli 2018

“BTC naar 40.000 dollar vermits de handel gemakkelijker wordt”

Marc Lasry, medeoprichter van Avenue Capital Group, beweert dat BITCOIN weldra 40.000 dollar kan aantikken omdat de handel in cryptomunten gemakkelijker is dan pakweg een half jaar geleden. Dat zei hij tijdens een interview met CNBC deze week. Hij is er van overtuigd dat, hoe gemakkelijker mensen kunnen ‘traden’ in BITCOIN, des te meer waarde de munt zal krijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 juli 2018

BITCOIN naar $50.000?

Wat ons meer bezighoudt tegenwoordig, is het vraagstuk waar BITCOIN op korte en middellange termijn naartoe gaat. Zal de daling doorzetten tot $4.000, of zelfs $3.000 zoals steeds meer analisten beweren? Of krijgen we een flinke ommezwaai binnenkort?

We lazen een tijdje geleden een opmerkelijk stuk op CNBC, met de volgende kop:

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs