Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1345 artikelen gevonden. Artikel 116 tot 120
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 5 januari 2018

Na de BITCOIN: virtuele munt 'ripple' in opmars

Beleggers in virtuele munten hebben een nieuwe lieveling: de ripple. Die is de afgelopen weken zo hard in waarde gestegen, dat hij inmiddels de tweede cryptocurrency ter wereld is, na de BITCOIN. De ripple heeft de ethereum ingehaald.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 5 januari 2018

De pessimistengids voor 2018: BITCOIN vervangt de banken, jongeren weigeren nog belastingen te betalen

Na de 10 zwarte zwanen van de Saxo Bank was het deze week de beurt aan het persagentschap Bloomberg om zijn Bloomberg Pessimist’s Guide to 2018 te publiceren. Het bedrijf gaat dit jaar zelfs een stap verder en kijkt ook wat de gevolgen van een aantal van die voorspellingen in de volgende 10 jaar zullen zijn:

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: zondag 31 december 2017

Ja: Ripple is veel geld waard en: Nee het wordt niet de nieuwe BITCOIN

Wat is Ripple en waarom is het zoveel waard geworden? Ripple heeft Ethereum ingehaald qua marktwaarde welke nu rond de 8.7 Miljard dollar schommelt. Op het moment van schrijven is één ripple 2,2 dollar waard waarmee deze bijna 350x over de kop is gegaan sinds december 2016. We hebben tot nu toe minimale aandacht besteed aan Ripple omdat het, want ons betreft, niet de eigenschappen bevat die een cryptocurrency aantrekkelijk maken. Sterker nog het is niet echt een cryptocurrency. Wordt Ripple enkel gekocht omdat het nu nog zo goedkoop is en wat is Ripple eigenlijk?

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 31 december 2017

BITCOIN is compleet onbruikbaar,” zegt de medestichter van BITCOIN.com

Samen met zijn populariteit neemt ook de kritiek op de cryptomunt BITCOIN steeds meer toe. Sommige believers van het eerste uur lijken hun geloof in de cryptocurrency te zijn verloren. Dat geldt ook voor Emil Oldenburg. Dat is een medeoprichter van BITCOIN.com, een van de grootste websites over de virtuele munt. Maar hij deed al zijn BITCOINs van de hand om te investeren in de variant BITCOIN cash.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 28 december 2017

Oprichter BITCOIN verkoopt alles: "Munt is compleet onbruikbaar geworden"

Emil Oldenburg is het beu. De mede-oprichter van BITCOIN.com is het geloof in zijn eigen project helemaal kwijt. “De BITCOIN is zo goed als onbruikbaar geworden als valuta”, klinkt het. De man heeft dan ook al zijn virtuele munten verkocht.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$