EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 1306 tot 1310 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

Hoe zit het eigenlijk met BITCOIN?

BITCOIN kon een stijging van 5.000 % voorleggen vorig jaar. Een investering van $ 10.000 bracht zo een half miljoen op, en dat is na een correctie van 30 % sinds de piek van BITCOIN. De laatste tijd is het wat stil rond BITCOIN en de koers stabiliseert zelfs. Is het dan een goed moment om de stap te nemen? 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 4 februari 2014

Na de BITCOIN: Betaal in zonne-energie met de SolarCoin

Een nieuwe virtuele munteenheid is opgestaan: met de SolarCoin kan zonne-energie worden verhandeld. Het doel is om de kosten van zonne-energie omlaag te brengen.

Voirge maand is de SolarCoin in het leven geroepen, een decentrale en virtuele munteenheid die vergelijkbaar is met de BITCOIN. Bedenker Nick Gogerty, oprichter van adviesbedrijf Thoughtful Capital Group, heeft de munt in het leven roepen om mensen te belonen als ze zonne-energie opwekken.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: vrijdag 31 januari 2014

BITCOIN, iets voor ondernemers?

Het is een gevaar, zegt de één. Nee het biedt juist kansen, beweert de ander. Feit is dat het maar niet stil wordt rond de virtuele munt BITCOIN. Maar moet je als ondernemer al iets met de BITCOIN?

Het is een gevaar, zegt de één. Nee het biedt juist kansen, beweert de ander. Feit is dat het maar niet stil wordt rond de virtuele munt BITCOIN. Maar moet je als ondernemer al iets met de BITCOIN?

De BITCOIN is ‘erger dan de tulpenmanie’, tekende het FD onlangs op uit de mond van de voormalig president van de Nederlandsche Bank Nout Wellink. Het is een ‘hype’, een ‘bouwwerk dat elk moment kan instorten’, citeerde de krant. Minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem antwoordde al eerder op Kamervragen over de virtuele munt dat het ‘een speculatief karakter’ had met een ‘vooralsnog te verwaarlozen effect op de reële economie’. Virtuele munten als de BITCOIN (en de vele alternatieven als Litecoin, Worldcoin, Primecoin, Dogecoin, etc.) doen veel stof opwaaien. Ze zijn volgens sommige kenners gebakken lucht, onbetrouwbaar of zelfs gevaarlijk. Anderen zien juist oneindig veel mogelijkheden. Feit is dat het maar niet stil wil worden rond deze vreemde valuta.

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: vrijdag 31 januari 2014

Het verschil tussen goud en de BITCOIN...

Paul Singer staat al 37 jaar aan het hoofd van het hefboomfonds Elliott Management Corporation (dat zo'n 23,3 miljard dollar beheert). De financiële blog Zero Hedge publiceert Singers recente analyse van de twee ‘alternatieve munteenheden’ van het moment: goud en BITCOIN.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 31 januari 2014

BITCOIN boven goud verkiezen?

Er woedt al enige tijd een discussie onder beleggers over wat te prefereren: goud, of BITCOIN. Even los van het zwart/witte van deze discussie, is het een interessante vraag. En hedge fund manager Paul Singer geeft een klip en klaar antwoord.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs