EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
38
kliks
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: BNR.nl
22
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 1306 tot 1310 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: woensdag 27 november 2013

BITCOIN maakt mensen stinkend rijk

Binnen een jaar een rendement van 4847%, zelfs superbelegger Warren Buffett krijgt dat niet voor elkaar. Maar het BITCOIN-hedgefunds van de Maltese broker Exante is het toch echt gelukt: year-to-date behaalde het hedgefonds een rendement van richting de 5000%.

Binnen een jaar een rendement van 4847%, zelfs superbelegger Warren Buffett krijgt dat niet voor elkaar. Maar het BITCOIN-hedgefunds van de Maltese broker Exante is het toch echt gelukt: year-to-date behaalde het hedgefonds een rendement van richting de 5000%.

Het fonds, dat is gevestigd in belastingparadijs Bermuda, bestaat alleen uit BITCOINs. Het fonds is eind 2012 opgericht, toen een BITCOIN slechts $13,30 kostte. Bloomberg schat de waarde van een BITCOIN nu rond de $658.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 november 2013

BITCOIN is booming, maar kent u Litecoin al?

Ingezonden artikel van Tuur Demeester van DeBITCOIN | We krijgen vaak de vraag of Litecoin, het jongere en eigenzinnige broertje van BITCOIN, nu een toekomst heeft of niet. Ik ben op dit punt best optimistisch over Litecoin, maar niet omdat het zogezegd onmogelijk is om er gespecialiseerde mining chips voor te bouwen (ASICs). Ik stel al een tijd dat dat zoiets perfect mogelijk is, en nu gebeurt het ook echt. Dus het minen van Litecoin zal in de toekomst dezelfde richting uitgaan als dat van BITCOIN. (Met die ‘centralisatie’ is volgens mij overigens niets mis, ik noem het liever ‘specialisatie’, net zoals we in de goudsector ook zagen hoe mensen eerst elk voor zich in de rivieren naar goud gingen zeven, tot de winstmarges daalden en er gespecialiseerde goudmijnen ontstonden die de job efficiënter aanpakten.)

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 november 2013

Het mysterie achter de oprichter van BITCOIN

Het is een van de grootste mysteries van dit digitale tijdperk: wie of wat is Satoshi Nakamato? De Japanse naam is een alias van de oprichter van BITCOIN, de virtuele munteenheid die momenteel floreert. Voorlopig is er nog maar weinig geweten over de echte identiteit van de oprichter(s).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 25 november 2013

BITCOIN manie in 3 grafieken

De BITCOIN manie heeft vermoedelijk even zijn hoogtepunt bereikt. De prijs voor een BITCOIN steeg van ongeveer $ 20 begin dit jaar naar op een gegeven moment meer dan $ 1.000. Zelfs dé ontdekking van 2013 kan hier niet tegenop. Verschillende experts ter zake geven ondertussen ook toe dat de stijging te hard is gegaan en dat er een correctie zal/kan komen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 25 november 2013

BITCOINmiljonair valt voor foute kersttrui

De ondernemers achter Kersttrui.eu verwachten dat al die nieuwbakken BITCOINmiljonairs wel zullen vallen voor een foute kersttrui. Daarom kun je op hun website direct afrekenen met BITCOINs. 

BITCOINs: 100 euro wordt miljoen  Wat is BITCOIN? Betaal je pizza met BITCOIN

Lees verder op deondernemer.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs