Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 151 tot 155
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 16 juni 2017

Goldman Sachs geeft BITCOINadvies!

BITCOIN valt niet meer te negeren in de financiële wereld. Beleggers, of ze er nu in geïnvesteerd hebben of niet, willen er informatie over. Banken hebben dus geen keuze en moeten aan de vraag naar informatie voldoen.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 16 juni 2017

Ethereum doet succes BITCOIN verbleken

De waarde van de cryptomunt ethereum is gestegen tot 407,1 dollar. Daarmee heeft de virtuele geldeenheid sinds begin dit jaar een waardestijging met meer dan 5.000 procent laten optekenen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 15 juni 2017

Vergeet de BITCOIN! Ethereum op weg om het nieuwe goud te worden

De nieuwste beleggingshype is Ethereum. De waarde van de jonge virtuele munt is geëxplodeerd met een stijging van 5.000 procent. Terwijl BITCOIN voorlopig nog met de meeste aandacht gaat lopen, lijkt Ethereum goed op weg om zijn bekendere zusje te gaan overschaduwen.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: donderdag 15 juni 2017

Ook bij ethereum is niet alles goud wat er blinkt

De laatste weken lijkt alles Ethereum wat de klok slaat. Als we het nieuws mogen geloven is Ethereum de toekomst van Cryptocurrency. Het zou sneller zijn dan BITCOIN, goedkoper zijn en meer mogelijkheden hebben zoals bijvoorbeeld slimme contracten (smart contracts). Nu zijn wij waarschijnlijk bevooroordeeld bij BITCOINspot en BITCOIN is ook niet perfect maar naast al het gejuich denken we dat Ethereum ook een aantal zwakke plekken heeft die ook aandacht verdienen.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: donderdag 15 juni 2017

Amerikaanse overheid wil meer controle op goud, geld en BITCOIN?

Het Amerikaanse Senaat behandelt een nieuw wetsvoorstel dat de overheid nog meer ruimte geeft om haar eigen bevolking af te luisteren en vermogen in beslag te nemen. Wordt het wetsvoorstel aangenomen, dan moeten Amerikanen die met meer dan $10.000 aan ‘monetaire instrumenten’ op reis gaan dat aangeven bij de overheid. Dan hebben we het dus niet alleen over contant geld, maar ook over BITCOINs en edelmetalen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$