EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 151 tot 155 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: dinsdag 15 mei 2018

Beursgigant Nasdaq komt volgende maand met een eigen cryptocurrency Exchange: DX

Beursgigant NASDAQ komt volgende maand met een eigen cryptocurrency Exchange: DX Ook de Nasdaq gaat mee doen aan de cryptocurrency revolutie met zijn eigen exchange, DX genaamd. De beurs van Nasdaq zal geen transactiekosten rekenen maar kost ongeveer 10 euro per maand. Ze hebben een hoop mee: ze zijn een vertrouwde naam, de beurs is gereguleerd en maakt gebruik van bewezen technologie. Waarschijnlijk zullen in het begin alleen BITCOIN, BITCOIN Cash, Ethereum, and Litecoin verhandeld worden. Amerikanen mogen trouwens voorlopig nog geen gebruik maken van DX.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 mei 2018

CME bijna klaar voor Ethereum futures

Op 10 december lanceerde de Chicago Mercantile Exchange & Chicago Board of Trade (CME Group Inc) futures op de BITCOIN. Daarna steeg Bitcion in 10 dagen van $14.000 tot het record van bijna $20.000. Nu is CME van plan om ook futures te lanceren voor Ethereum.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 14 mei 2018

Een van de belangrijkste BITCOIN conferenties ter wereld gaat van start

De BITCOIN Consensus conference in New York is een van de grootste en belangrijkste bijeenkomsten voor cryptomunten ter wereld. Net als de populariteit van de cryptomunten stijgt ook de populariteit van deze conferentie die georganiseerd wordt door CoinDesk. Toegangskaartje: $2.000 – deelnemers: meer dan 4.000.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 14 mei 2018

Duitse Bank gebruikt BITCOIN om leningen af te sluiten over heel de wereld

’s werelds grootste cryptomunt, BITCOIN, gebruikt zijn monetaire capaciteiten niet langer alleen om geld wit te wassen of om kapitaalcontroles te omzeilen, maar ook om de nadelen van het banksysteem te ontwijken. Een Duitse bank gebruikt BITCOIN als hulpmiddel om snel en goedkoop leningen te verschaffen over heel de wereld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 14 mei 2018

Gary Cohn speelt met het idee om een ‘gedigitaliseerde bank’ op te richten

Dat blockchain en cryptomunten voordelen hebben, is ondertussen algemeen geweten. Het is fraudebestendig, kostenefficiënt en vliegensvlug. Het is dus niet zo gek om te denken dat er ooit een globale digitale munt komt die wereldwijd geaccepteerd zal worden als betaalmiddel. Ex-Goldman Sachs voorzitter Gary Cohn is alvast een voorstander van een globale cryptomunt.

Gary Cohn, voormalig voorzitter van de Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs, zei tijdens een interview met CNBC dat hij er van overtuigd is dat we in de toekomst een globale cryptomunt zullen hebben. De ex-Goldman Sachs voorzitter voegde er aan toe dat het alvast niet de BITCOIN zal zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs