Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1192 artikelen gevonden. Artikel 156 tot 160
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 12 juni 2017

Dit is een ideaal moment!

[...]

Alle winst die ik met BITCOIN heb gemaakt, ga ik nu beleggen in de allerbeste goud- en zilveraandelen. Want daar gaan we de volgende hype zien.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: maandag 12 juni 2017

De Volkskrant legt uit: Wat is blockchain en waarom moet je dat weten?

Bij de Volkskrant hebben ze nu een prima video uitgebracht over Blockchain en BITCOIN. De kern van het verhaal: Blockchain maakt het mogelijk om zonder tussenpersoon overeenkomsten te sluiten en één van de toepassingen daarvan is het sturen van geld via BITCOIN. Er wordt ook uitgelegd hoe de blockchain het mogelijk maakt dat je een digitaal goedje, zoals een BITCOIN, maar 1 keer uit kan geven en hoe een transactie niet teruggedraaid/vervalst kan worden. De conclusie echter dat Blockchain notarissen en bankiers gaat vervangen lijkt me echter wat voorbarig. Maarja, dat 1 BITCOIN meer dan 2000 euro waard zou worden had ik 6 jaar geleden ook nooit durven voorspellen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 6 juni 2017

BITCOIN-koers op weg naar 3.000 dollar

De virtuele munt BITCOIN zet haar opmars nog altijd verder. De munt was vandaag tot 2.871 dollar waard, een nieuw record. Tegenover eind vorige week kwam er maar liefst 17 procent bij.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 5 juni 2017

“#BITCOIN naar 4.000 dollar tegen eind dit jaar”

Cryptovaluta worden steeds populairder en meer toegankelijk met als voornaamste digitale munt, de BITCOIN. De virtuele munt noteert momenteel rond zijn ‘all time high’ en naar verluidt stopt het op deze hoogte niet, analisten verwachten een stijging richting 4.000 dollar tegen eind dit jaar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 5 juni 2017

Waarom wil de BITCOINprijs maar niet dalen?

Vorige week donderdag bereikte BITCOIN een recordprijs van $2.760. Daarop daalde de koers met 33% tot $1.850, maar sloot wel de week positief af met een kleine winst. Deze week zit de koers terug in de lift. Een heel atypische crash, wat zorgt voor deze onverwacht resistente koers?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$