EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
22
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 156 tot 160 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: maandag 11 juni 2018

Koers BITCOIN daalt flink na hack in Zuid-Korea

De koers van de digitale munt BITCOIN is scherp gedaald na een hack bij een handelsplatform voor cryptomunten in Zuid-Korea, genaamd Coinrail. Ook andere digitale valuta's zoals ethereum en ripple leverden flink aan waarde in.

De koers van de BITCOIN zakte met wel 12 procent tot circa 6800 dollar, de sterkste duikeling sinds medio maart. Dit jaar is de waarde van dit BITCOIN al met meer dan 50 procent gezakt. In december bereikte de koers van de BITCOIN nog een piek van 20.000 dollar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 10 juni 2018

Zal de BITCOIN ooit nog herstellen? Want vroege investeerders hebben optimaal geprofiteerd van de cryptohype

Amper een jaar geleden was de BITCOIN nog iets voor niche-investeerders, maar ondertussen heeft de virtuele munt een extreem hobbelig parcours afgelegd. Na een recordhoogte van meer dan 20.000 dollar in januari zakte de BITCOIN terug naar ongeveer 7.000 dollar. Wie heeft optimaal kunnen profiteren? Wie is het grootste slachtoffer? En vooral: zal de BITCOIN ooit nog herstellen?

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 8 juni 2018

Brad Garlinghouse: “Verschillende banken zullen Ripple gebruiken in 2019”

Een straffe uitspraak van Ripple CEO Brad Garlinghouse, die eerder al in het nieuws kwam voor zijn vergelijking van de BITCOIN met Napster. Hij beweert namelijk dat verschillende grootbanken volgend jaar de blockchain van Ripple zullen gebruiken voor dagdagelijkse transacties. Ripple is momenteel een nieuw systeem aan het ontwikkelen voor deze toepassing.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 8 juni 2018

DNB ziet nog steeds veel nadelen aan blockchain

De Nederlandsche Bank (DNB) is na lang experimenteren met de blockchain nog steeds niet overtuigd van het nut van de technologie.

De blockchain is onder meer de technologie achter cryptomunten als de BITCOIN. Voldoet de toezichthouder voldoet de technologie niet aan de zeer hoge eisen die worden gesteld aan de systemen in de financiële markt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 juni 2018

BITCOINtopia: De nieuwste Staat van Amerika

De Verenigde Staten van Amerika krijgen er wellicht een 51ste Staat bij, de Capital of United States Of BITCOIN: BITCOINtopia. Deze Staat zal worden opgericht door BITCOIN Inc. en is gevestigd in Nevada, VS. ‘(…) run by BITCOIN appropriations, Blockchain voting & BIP based laws’, conform met ‘Articles Of Incorporation, Declaration Of Independence, UN Law & the Treason Act 1949‘.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs