EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 181 tot 185 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

BITCOIN wordt steeds minder gegoogeld

Het blijft rommelen op de cryptomarkt. Sinds de crash begin dit jaar, hebben de meeste munten hun momentum verloren. Ze lijken ze veel problemen te hebben om terug te herstellen. Zou het kunnen zijn dat de ‘hype’ is gaan liggen? Volgens de grafiek van Google Trends lijkt dat voor de BITCOIN alleszins het geval te zijn. De interesse is harder gezakt dan de koers van de munt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 9 maart 2018

Cryptomunten weer eens onder druk

Geld Verschillende cryptomunten stonden vandaag weer eens onder druk. Een BITCOIN, in totale marktwaarde de grootste cryptomunt, werd deze ochtend voor circa 8.600 dollar verhandeld. Dat betekende in een dag tijd een daling van ongeveer 15 procent, aldus de site Coinmarketcap, die alle koersen bijhoudt. Ook andere valuta's leverden in eenzelfde orde van grootte in. In een week tijd is sprake van een waardedaling van meer dan 20 procent.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 8 maart 2018

Nederland wil BITCOIN aan banden leggen

Nederland wil de handel in BITCOINs en andere zogenoemde cryptomunten intomen. Aan de handel in digitale ruilmiddelen kleven volgens minister van Financiën Wopke Hoekstra te veel risico's voor consumenten en investeerders.

Hoekstra wil het voortouw nemen om samen met de andere lidstaten van de Europese Unie regels af te spreken voor cryptovaluta "om oneigenlijk gebruik aan te pakken". In zijn eentje kan Nederland immers weinig beginnen tegen zo'n grensoverschrijdend fenomeen, schrijft hij aan de Nederlandse Tweede Kamer. Maar nieuwe regels moeten de kracht van deze nieuwe technologie als het even kan niet de nek omdraaien, vindt de minister.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 8 maart 2018

Cryptomarkt kreunt onder strengere regulering cryptobrokers in Japan en de VS

BITCOIN daalde voor de 3e dag op rij en diptr $10.000 na enkele negatieve berichten. Zo gaan de beurswaakhonden in Japan en de Verenigde Staten strenger optreden tegen cryptobrokers en zijn er geruchten over een hack op Binance. De totale marktkapitalisatie van de cryptomunten zweeft nu rond $400 miljard waar eerder een uitbraak boven $500 miljard in de maak was.

We zetten even de meest recent feiten op een rijtje:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 maart 2018

BITCOIN Whale verkoopt voor $400 miljoen BTC … en hij is nog niet klaar

Nobuaki Kobayashi is een grote speler op de BITCOINmarkt. Hij is namelijk de advocaat van het failliete Mt. Gox. Kobayashi werd belast met de taak om de overgebleven BITCOINs van Mt. Gox te verkopen om de gedupeerden te vergoeden. Sinds september verkocht hij al voor $400 miljoen BITCOIN en BITCOIN Cash… en hij is nog lang niet klaar met de liquidatie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs