Nieuws / Artikelen met het woord

bitcoin

1345 artikelen gevonden. Artikel 181 tot 185
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 28 november 2017

BITCOIN is deze week meer dan 10.000 dollar waard

De waarde van BITCOIN blijft maar stijgen en zal deze week vermoedelijk de kaap van 10.000 dollar overschrijden. In twee weken tijd is de cryptomunt zo 40 procent in waarde toegenomen. Steeds meer bedrijven uit de financiële sector zwichten voor BITCOIN.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 28 november 2017

Koers digitale munt BITCOIN gaat richting 10.000 dollar

De koers van de digitale munt BITCOIN gaat hard op de 10.000 dollar af. Afgelopen vrijdag doorbrak de koers de 9.000 dollar, minder dan een week nadat de barrière van de 8.000 dollar was geslecht. Inmiddels is één BITCOIN meer dan 9.700 dollar waard.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 28 november 2017

BITCOIN blijft maar stijgen: $10.000 komt in zicht

De prijs van één BITCOIN gaat hoogst waarschijnlijk dit jaar nog het magische niveau van $10.000,- bereiken. Afgelopen weekend piekte de waarde van één BTC tot boven de $9.250,-. Ook andere cryptocurrencies zaten in de lift en boekte nieuwe recordniveaus. De koers van Ether steeg tot boven de $450,- en Litecoin steeg tot boven de $85 per stuk. De Hardforks van BITCOIN stegen ook in waard, maar niet tot nieuwe records: BITCOIN Cash is nu $1600 waard en BITCOIN Gold $340. Grafiek via CompareBITCOIN.com.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: dinsdag 28 november 2017

Franse vermogensbeheerder lanceert eerste BITCOIN mutual fund

Franse vermogensbeheerder lanceert eerste BITCOIN mutual fund In Frankrijk werd gisteren het TOBAM BITCOIN fonds aangekondigd. Het fonds is een zogenaamd "Mutual fund", een fonds beheerd door een vermogensbeheerder waarin beleggers indirect kunnen investeren in BITCOIN. De beleggers hoeven hierdoor zelf geen BITCOINs in hun bezit te houden. Het fonds verwacht dat hun portfolio de komende jaren zal groeien naar 400 miljoen euro. De interesse van de financiele sector voor BITCOIN blijft hiermee groeien. Eerder deze maand gaf de CME group aan dat ze halverwege december zullen gaan beginnen met een "BITCOIN Futures" platform.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: dinsdag 28 november 2017

Het BITCOIN netwerk verbruikt nu al meer stroom dan Ierland maar is dat erg?

Het BITCOIN netwerk verbruikt nu al meer stroom dan Ierland maar is dat erg? Als je iets over BITCOIN hoort gaat het meestal om de koers en of het wel of niet een zogenaamde "bubble" is. Een onderwerp wat steeds meer aandacht krijgt is de hoeveelheid stroom die nodig is voor BITCOIN mining. Het BITCOIN netwerk gebruikt nu ongeveer 29TWh, dat is ongeveer 0.13% van het globale energieverbruik. Dat lijkt misschien niet veel maar het is meer dan bijvoorbeeld Nigeria of Ierland. En dan hebben we het nog niet over het mining-stroomverbruik van alle andere cryptocurrencies.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$