EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
42
kliks
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord bitcoin.
Artikel 246 tot 250 met de

betekenis van het woord BITCOIN

Geplaatst op: zaterdag 31 maart 2018

Cryptomarkt zet vrije val verder

De cryptomarkt zet een nieuwe low neer voor 2018. Uit de top-20 van grootste cryptomunten zijn er maar 3 die de laatste 7 dagen groene cijfers laten zien. Voor de andere cryptomunten, waaronder BITCOIN Cash, Ethereum, Ripple, Litecoin, … lopen de verliezen op tot boven 20%.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 29 maart 2018

'The Bullish case for BITCOIN': Hoe BITCOIN geld aan het worden is.

Investeren in BITCOIN brengt risico's met zich mee maar biedt ook enorme mogelijkheden. Maar is BITCOIN nu een verzamelaarsobject, een ruilmiddel, een manier om waarde op te slaan of alle drie? Vijay Boyapati heeft recent een vierluik gepubliceerd met als titel: "The bullish case for BITCOIN". Hij breekt daarin een lans voor BITCOIN en bespreekt hoe BITCOIN als 'monetair goed' aan het evolueren is van oppotmiddel tot algemeen aanvaard ruilmiddel, oftewel: geld.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: donderdag 29 maart 2018

BITCOIN en andere cryptomunten zijn opnieuw aantrekkelijk op dit niveau

Diegene die in BITCOIN en andere cryptomunten beleggen, hebben sinds begin dit jaar nog niet zoveel plezier beleefd aan hun investering. Enkele dagen ver in 2018 piekte de hype en sindsdien kleuren de koersborden donkerrood. Als snel wordt de vergelijking gemaakt met de technologiebubbel eind jaren ’90. En dat is goed nieuws.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 maart 2018

BITCOINspot.nl luistert: Beleggen in BITCOINs door Peter de Ruiter

BITCOINspot.nl luistert: Beleggen in BITCOINs door Peter de Ruiter De luisterdoc 'beleggen in BITCOINs' van Peter de Ruiter is één van de weinigen die ik het afgelopen jaar twee keer heb geluisterd. Peter doet een poging om je in twee uur bijna alles uit te leggen over BITCOIN en het beleggen erin. Hoewel dit eigenlijk onmogelijk is, komt hij toch een heel eind. Talloze personen komen aan het woord en het onderwerp wordt vanuit allerlei invalshoeken benaderd. Behalve een schat aan informatie is het ook een mooie momentopname van een tijd waarin de bomen tot in de hemel leken te groeien.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 maart 2018

Nederlandse rechtbank velt oordeel in rechtszaak omtrent BITCOIN

Wat zijn cryptomunten nu precies? Onder welke categorie vallen ze? Volgens de IRS zijn ze ‘eigendom’, de Treasury department zegt dat ze doorkunnen als geld en de CFTC beweert dat ze thuishoren onder de categorie ‘commodities’. In Nederland worden ze beschouwd als waarde-bestanden, dat oordeelde een Amsterdamse rechtbank in een rechtszaak vorig week.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs